Bijna toe aan de doctorstitel?

Het behalen van een graad of titel is een goede reden voor een feest!

Ik zou dan ook met veel plezier jouw promotiefeest muzikaal verzorgen. Afhankelijk van je wensen met rustige achtergrondmuziek of juist met lekkere dansvloerkrakers.
Als dj vind ik het belangrijk dat al jouw gasten, jong en oud, zich op hun gemak voelen. De muziek staat precies hard genoeg om te dansen maar zacht genoeg om ook gewoon te kunnen praten. Persoonlijk hou ik van een sfeervolle en ongedwongen avond.

Naast de muziek heb je de keuze uit diverse extra opties. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een saxofonist mee te laten spelen of een zangers mee te laten zingen. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld een verlichte dansvloer te boeken.


Interesse? Vraag dan een offerte aan voor het promotiefeest of maak een afspraak om eens kennis met mij te maken.

Kennismaken

Vrijblijvend kennismaken met deze (bruiloft) dj? Een afspraak maak je snel op een datum wanneer het jou uitkomt.

Klik op een datum en dan op 'Tijdstip kiezen'

Waarom DJ Diyo?

Shows & prijzen
* = Er wordt een toeslag berekend voor de Waddeneilanden, provincie Limburg, Zeeland en feestzalen op een etage/kelder zonder lift. Voor feestlocaties in een milieuzone en/of zero-emissiezone zullen de kosten voor vergunningen worden doorberekend.

Kennismaken

Je hebt gekozen voor de volgende datum:

Een afspraak duurt tussen de 40 en 75 minuten. Deze afspraak zal plaats vinden in mijn studio in Zwolle.

Op deze datum zijn de volgende tijden nog beschikbaar.


Venster sluiten
Thuis kennismaken

Je hebt gekozen voor de volgende datum:

Een afspraak duurt tussen de 40 en 60 minuten. De afspraak zal bij je thuis plaats vinden. Deze afspraak kost € 25,00 en hiervoor zul je een factuur ontvangen. Deze zal via de email worden toegestuurd. Mocht de boeking bevestigd worden, dan zullen deze kosten verekend worden met de eindfactuur van het feest.

Op deze datum zijn de volgende tijden nog beschikbaar.

Venster sluiten