De DJ voor een same-sex bruiloft!

Hebben jullie als 'same-sex' koppel trouwplannen? Gefeliciteerd! Samen met jullie wil ik ervoor zorgen dat jullie de huwelijksdag kunnen afsluiten met een fantastische bruiloft. Je kunt wel zeggen dat ik een klik hem met lhbt's. Misschien komt dat wel omdat ik ermee ben opgegroeid. In 2005, 2006 en 2007 draaide ik op de Le(t)sbigay party's in Zwolle. In 2008 verzorgde ik al mijn eerste bruiloft voor een lesbisch paar. Nu jaren later heb ik al voor vele, veelal homoseksuele en lesbische stellen, mogen draaien. Ze hadden allemaal één ding gemeen. Ze wilden hun trouwdag afsluiten met een fantastiche bruiloft!

LHBT bruiloft DJ

Ook jullie bruiloft zal ik met plezier en liefde muzikaal verzorgen. Ik denk graag mee hoe je de avond het beste kunt invullen en geef graag adviezen voor bijvoorbeeld de verlichting. Bijna alles is mogelijk ;-) Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreek ik graag jullie wensen voor de bruiloft.


Spreekt het jullie aan? Plan dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek of neem telefonisch contact met mij op.

Prijzen DJ shows Same-Sex Wedding

Ik ben erg transparant over mijn prijzen. Heldere all-in prijzen voor bijna alle feestlocaties in Nederland.

* = Er wordt een toeslag berekend voor de Waddeneilanden, provincie Limburg, Zeeland en feestzalen op een etage/kelder zonder lift. Voor feestlocaties in een milieuzone en/of zero-emissiezone zullen de kosten voor vergunningen worden doorberekend.

Kennismaken

Vrijblijvend kennismaken met deze (bruiloft) dj? Een afspraak maak je snel op een datum wanneer het jou uitkomt.

Klik op een datum en dan op 'Tijdstip kiezen'

Kennismaken

Je hebt gekozen voor de volgende datum:

Een afspraak duurt tussen de 40 en 75 minuten. Deze afspraak zal plaats vinden in mijn studio in Zwolle.

Op deze datum zijn de volgende tijden nog beschikbaar.


Venster sluiten
Thuis kennismaken

Je hebt gekozen voor de volgende datum:

Een afspraak duurt tussen de 40 en 60 minuten. De afspraak zal bij je thuis plaats vinden. Deze afspraak kost € 25,00 en hiervoor zul je een factuur ontvangen. Deze zal via de email worden toegestuurd. Mocht de boeking bevestigd worden, dan zullen deze kosten verekend worden met de eindfactuur van het feest.

Op deze datum zijn de volgende tijden nog beschikbaar.

Venster sluiten