Verjaardagsfeest met DJ

Wil jij je verjaardag op een speciale manier vieren? Een verjaardagsfeest om nooit meer te vergeten? Denk dan eens aan het inhuren van een professionele dj voor je verjaardagsfeest.

In tegenstelling tot de buurjongen van verderop, weet ik precies hoe je van een verjaardagsfeest een knalfeest moet maken. Ik weet namelijk heel goed dat het diskjockeyvak niet alleen uit ‘plaatjes draaien’ bestaat. Tijdens het verjaardagsfeest kijk ik goed naar welke muziek aanslaat bij jouw gasten, zodat een lege dansvloer niet voorkomt en iedereen evenveel plezier heeft.

Omdat jij het verjaardagsfeest geeft, worden van tevoren al jouw wensen bespoken, zodat je een feest op maat krijgt. Zo kun je lekker dansen op de muziek die jij leuk vindt.

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden voor het huren van een dj voor je verjaardagsfeest of maak een afspraak om de wensen te bespreken.

Shows & prijzen dj verjaardagsfeest

* = Er wordt een toeslag berekend voor de Waddeneilanden, provincie Limburg, Zeeland en feestzalen op een etage/kelder zonder lift. Voor feestlocaties in een milieuzone en/of zero-emissiezone zullen de kosten voor vergunningen worden doorberekend.

Kennismaken

Vrijblijvend kennismaken met deze (bruiloft) dj? Een afspraak maak je snel op een datum wanneer het jou uitkomt.

Klik op een datum en dan op 'Tijdstip kiezen'

Waarom DJ Diyo?

Kennismaken

Je hebt gekozen voor de volgende datum:

Een afspraak duurt tussen de 40 en 75 minuten. Deze afspraak zal plaats vinden in mijn studio in Zwolle.

Op deze datum zijn de volgende tijden nog beschikbaar.


Venster sluiten
Thuis kennismaken

Je hebt gekozen voor de volgende datum:

Een afspraak duurt tussen de 40 en 60 minuten. De afspraak zal bij je thuis plaats vinden. Deze afspraak kost € 25,00 en hiervoor zul je een factuur ontvangen. Deze zal via de email worden toegestuurd. Mocht de boeking bevestigd worden, dan zullen deze kosten verekend worden met de eindfactuur van het feest.

Op deze datum zijn de volgende tijden nog beschikbaar.

Venster sluiten