foto & tekst credits: https://www.hotel-lodgerie.nl

Lodgerie Het Groene Geheim

Jullie hebben trouwplannen en zijn op zoek naar een mooie romantische trouwlocatie? Neem dan eens een kijkje bij Hotel Lodgerie Het Groene Geheim! In overleg kunnen wij jullie speciale dag helemaal verzorgen geheel op maat aangepast aan jullie wensen. Neem contact met ons op, wij geven jullie graag meer informatie om van jullie huwelijksdag de mooiste dag van jullie leven te maken.

Hotel Lodgerie Het Groene Geheim biedt een trouwdag op maat:
Officiële trouwlocatie van de Gemeente Almere;
Ruime gezellige zalen;
Catering geheel naar wens;
Sfeervol foto decor;
Romantische bruidssuite;
Overnachtingen met luxe ontbijt;

Overnachten als perfecte afsluiting van deze mooiste dag kan natuurlijk ook in onze romantische bruidssuite met unieke badbeleving voor twee. 

Michauxpad 16
1358 AE Almere
0365403175

Meer informatie is te vinden op: https://www.hotel-lodgerie.nl

Foto's bij Lodgerie Het Groene Geheim

  • dj show Lodgerie Het Groene Geheim
Op de kaart
Waarom DJ Diyo?

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.6
 Muziekkeuze 9.6
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.5
Gemiddelde beoordeling:

9.3 van maximaal 10 op basis van 624 recensies.

ThePerfectWedding.nl

Notice: Undefined variable: stars in /home/deb15535n9/domains/diyo.nl/public_html/general/widgets/perfectwedding.php on line 33

uit ervaringen
Video's

Je bruiloft vieren bij Lodgerie Het Groene Geheim met een dj

Stijlvolle dj shows voor je bruiloft!
Gaan jullie trouwen of hebben jullie iets anders te vieren? Je feest of je bruiloft vieren bij Lodgerie Het Groene Geheim is een goed idee. Ik zal graag jullie feestavond als bruiloft DJ muzikaal verzorgen. Met meer dan 15 jaar ervaring ben ik een professionele allround dj. Deze ervaring en de kwaliteit van de shows zorgen voor hoge beoordelingen op mijn eigen site maar ook op ThePerfectWedding.nl, Trouwplannen en Facebook!

Als echte DJ laat ik de muziek echt in elkaar overvloeien (mixen) en zorg voor non-stop muziek voor alle leeftijden. Ik zorg voor goed geluid en met mijn stijlvolle unieke show verlichting zorg ik voor een sfeerverhogende setting. Een goede keus dus voor jullie huwelijksfeest bij Lodgerie Het Groene Geheim. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek leg ik graag uit waarom jullie voor mij moeten kiezen als bruiloft dj.

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Prijzen bruiloft dj

Reactie van: Lisette

Zeer fijne Dj om mee samen te werken. Hij reageerde snel, hij had onze muziek voor de openingsdans al binnen een paar uur klaar. En op de laatste dag nog muziek door gegeven, en dit was geen probleem. Hij weet precies wanneer hij welk nummer moet draaien. Aangezien wij een paar rustige countrynummers hadden, wat moeilijk te draaien is op een bruiloft omdat dan de dansvloer eventueel leeg zou raken. Het tegendeel heeft zich bewezen!! Echt mijn complimenten!

Feestdatum: 2019-06-07 Bekijk deze reactie
Cijfer: 10
Reactie van: Iris

DJ Diyo heeft tijdens het intakegesprek goed naar ons geluisterd en de muziek was dan ook volledig naar onze smaak en fantastisch aan elkaar gedraaid. Dit, de lichtshow en de kwaliteit van het geluid maakte de avond onvergetelijk, zoals wij zelf hebben ervaren maar ook van onze gasten gehoord hebben! Nogmaals ontzettend bedankt!

Feestdatum: 2021-08-13 Bekijk deze reactie
Cijfer: 10
Reactie van: Mirjam

12,5 jaar geleden was DJ Diyo onze bruiloftsdj en op ons jubileum deed hij het nog eens een keer dunnetjes over! In stijl. Net als wij is ook DJ Diyo gegroeid - haarfijn voelde hij aan wat de mensen op de dansvloer nodig had. Ons gezelschap was gemêleerd waardoor muzieksmaken soms flink verschilden. DJ Diyo maakte een goede mix waardoor iedereen wel eventjes op enig moment op de dansvloer terechtkwam!

Feestdatum: 2019-06-01 Bekijk deze reactie
Cijfer: 10
Feestlocaties in Almere
Harbor HouseHarbor House
Marinaweg 4
1361 AC Almere
0365369061
Lodgerie Het Groene GeheimLodgerie het groene geheim
Michauxpad 16
1358 AE Almere
0365403175
Bedrijfsruimte Zwolle NYE Grand Ball Zwolle. Vier Oud & Nieuw in Zwolle!