foto & tekst credits: www.centraalketelhuis.nl

Het Centraal Ketelhuis

<h6 style=\\\"\\\\&quot;margin-bottom:\\\">ROMANTISCHE SFEER</h6><p style=\\\"\\\\&quot;margin-bottom:\\\" 0px;=\\\"\\\" padding:=\\\"\\\" 0px=\\\"\\\" 20px;=\\\"\\\" direction:=\\\"\\\" ltr;=\\\"\\\" font-family:=\\\"\\\" body,=\\\"\\\" sans-serif;=\\\"\\\" line-height:=\\\"\\\" 1.6;=\\\"\\\" color:=\\\"\\\" rgb(34,=\\\"\\\" 34,=\\\"\\\" 34);\\\\\\\"=\\\"\\\">Het Centraal Ketelhuis is één van de meest inspirerende industriële trouwlocatie van Midden-Nederland! Het interieur is voorzien van veel natuurlijke materialen en vintage elementen, waardoor de locatie een warme en romantische look and feel uitstraalt.&nbsp;</p><h6 style=\\\"\\\\&quot;margin-bottom:\\\">OFFICIELE TROUWLOCATIE</h6><p style=\\\"\\\\&quot;margin-bottom:\\\" 0px;=\\\"\\\" padding:=\\\"\\\" 0px=\\\"\\\" 20px;=\\\"\\\" direction:=\\\"\\\" ltr;=\\\"\\\" font-family:=\\\"\\\" body,=\\\"\\\" sans-serif;=\\\"\\\" line-height:=\\\"\\\" 1.6;=\\\"\\\" color:=\\\"\\\" rgb(34,=\\\"\\\" 34,=\\\"\\\" 34);\\\\\\\"=\\\"\\\"><span style=\\\"\\\\&quot;line-height:\\\" 1.5em;\\\\\\\"=\\\"\\\">De locatie i</span><span style=\\\"\\\\&quot;line-height:\\\" 1.5em;\\\\\\\"=\\\"\\\">s een officiële trouwlocatie van de gemeente Amersfoort en is exclusief af te huren voor uw gezelschap.&nbsp;</span><span style=\\\"\\\\&quot;line-height:\\\" 1.5em;\\\\\\\"=\\\"\\\">Natuurlijk&nbsp;</span><span style=\\\"\\\\&quot;line-height:\\\" 1.5em;\\\\\\\"=\\\"\\\">met alle mogelijkheden op het gebied van horeca,&nbsp;</span><span style=\\\"\\\\&quot;line-height:\\\" 1.5em;\\\\\\\"=\\\"\\\">activiteiten en entertainment.</span></p><h6 style=\\\"\\\\&quot;margin-bottom:\\\"><span style=\\\"\\\\&quot;margin-bottom:\\\" 1.5em;\\\\\\\"=\\\"\\\">RUIM TERRAS</span></h6><p style=\\\"\\\\&quot;margin-bottom:\\\" 0px;=\\\"\\\" padding:=\\\"\\\" 0px=\\\"\\\" 20px;=\\\"\\\" direction:=\\\"\\\" ltr;=\\\"\\\" font-family:=\\\"\\\" body,=\\\"\\\" sans-serif;=\\\"\\\" line-height:=\\\"\\\" 1.6;=\\\"\\\" color:=\\\"\\\" rgb(34,=\\\"\\\" 34,=\\\"\\\" 34);\\\\\\\"=\\\"\\\"><span style=\\\"\\\\&quot;line-height:\\\" 1.5em;\\\\\\\"=\\\"\\\">Naast een tweetal ruimtes biedt het Centraal Ketelhuis een ruim terras op de zon met een prachtig uitzicht op de historische industriële panden van de Wagenwerkplaats. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.&nbsp;</span></p>

Soesterweg 320
3812 BH Amersfoort
0880001595

Meer informatie is te vinden op: www.centraalketelhuis.nl

Foto's bij Het Centraal Ketelhuis

  • dj show Het Centraal Ketelhuis
  • dj show Het Centraal Ketelhuis
  • dj show Het Centraal Ketelhuis
  • dj show Het Centraal Ketelhuis
  • dj show Het Centraal Ketelhuis
  • dj show Het Centraal Ketelhuis
Op de kaart
Waarom DJ Diyo?

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.6
 Muziekkeuze 9.6
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.6
Gemiddelde beoordeling:

9.4 van maximaal 10 op basis van 691 recensies.

ThePerfectWedding.nl
9.8
uit 109 ervaringen
Allround bruiloft dj Diyo

Je bruiloft vieren bij Het Centraal Ketelhuis met een dj

Stijlvolle dj shows voor je bruiloft!
Gaan jullie trouwen of hebben jullie iets anders te vieren? Je feest of je bruiloft vieren bij Het Centraal Ketelhuis is een goed idee. Ik zal graag jullie feestavond als bruiloft DJ muzikaal verzorgen. Met meer dan 15 jaar ervaring ben ik een professionele allround dj. Deze ervaring en de kwaliteit van de shows zorgen voor hoge beoordelingen op mijn eigen site maar ook op ThePerfectWedding.nl, Trouwplannen en Facebook!

Als echte DJ laat ik de muziek echt in elkaar overvloeien (mixen) en zorg voor non-stop muziek voor alle leeftijden. Ik zorg voor goed geluid en met mijn stijlvolle unieke show verlichting zorg ik voor een sfeerverhogende setting. Een goede keus dus voor jullie huwelijksfeest bij Het Centraal Ketelhuis. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek leg ik graag uit waarom jullie voor mij moeten kiezen als bruiloft dj.

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Prijzen bruiloft dj

Reactie van: Maura

Duidelijk in de communicatie en uitgebreid gezeten om onze wensen te bespreken. Zelf hebben wij maar een aantal nummers toegevoegd aan onze playlist voor onze bruiloft, omdat wij het volste vertrouwen in Bob hadden dat hij de juiste nummers zal kiezen op de avond zelf. Die verwachting heeft hij meer dan overtroffen. Het was een top feest met heerlijke muziek, waarbij ook de verzoeknummers van de gasten niet ontbraken. Dank Bob!

Feestdatum: 2023-05-27 Bekijk deze reactie
Cijfer: 10
Reactie van: Ilse

Bob is een super DJ met veel ervaring en dat merk je. Hij denkt mee, voelt de sfeer goed aan en zorgt voor een goede aankleding van de ruimte. De communicatie verliep goed en het was vanaf het eerste moment een zeer prettige ervaring. Wij kunnen iedereen DJ Diyo aanraden en zullen dat ook zeker doen!

Feestdatum: 2021-08-20 Bekijk deze reactie
Cijfer: 10
Reactie van: Iris

We zijn ontzettend blij dat we na enig twijfel toch voor een echte DJ hebben gekozen. We zouden achteraf zeker spijt hebben gekregen als we het niet gedaan hadden. Bob is zeer professioneel en weet het publiek in beweging te krijgen. Bob, dank je wel voor een fantastisch feest! Gerben en Iris

Feestdatum: 2023-08-25 Bekijk deze reactie
Cijfer: 10
Feestlocaties in Amersfoort
De Boeier
Nieuweweg 4
3811 EW Amersfoort
0334606030
Het Centraal KetelhuisHet Centraal Ketelhuis
Soesterweg 320
3812 BH Amersfoort
0880001595
Zandfoort Aan De Eem
Eemlaan 100
3812 ED Amersfoort
0334481951
MarienhofMarienhof
Kleine Haag 2
3811 HE Amersfoort
0334632979
Bedrijfsruimte Zwolle NYE Grand Ball Zwolle. Vier Oud & Nieuw in Zwolle!