foto & tekst credits: www.dearendshoeve.eu

De Arendshoeve

Dat je van je huwelijksfeest graag een bijzondere dag wilt maken is natuurlijk vanzelfsprekend. En dat je je op die dag eigenlijk alleen maar druk wilt maken over het op het juiste moment uitspreken van het jawoord, vinden wij van De Arendshoeve meer dan logisch. Ons hotel-restaurant is al vele jaren een geliefde intieme trouwlocatie in Bergambacht. Dankzij onze ruimschootse ervaringen op dit vlak en de inzet van onze servicegerichte medewerkers kunnen we je de garantie geven dat je trouwdag aangenaam en stressvrij zal verlopen.

Omdat de gemeente Bergambacht De Arendshoeve als een officiƫle trouwlocatie heeft erkend, hoef je geen extra papierwerk door te worstelen om er je huwelijk te laten voltrekken. Het feit dat zowel de plechtigheid alsook de aansluitende receptie en feestavond op een en dezelfde intieme trouwlocatie plaats kan vinden, zorgt er daarnaast ook voor dat je niet van hot naar her hoeft te rennen. Zelfs voor het laten maken van een fraaie bruidsreportage biedt De Arendshoeve je volop mogelijkheden in en om het luxueuze en historische complex.

Ons vier-sterren hotel-restaurant staat erom bekend een vijf-sterren service te bieden tegen een drie-sterren prijsstelling. Uiteraard geldt dat ook voor intiem trouwen bij De Arendshoeve. Onze intieme trouwlocatie is van alle gemakken voorzien, waardoor je probleemloos de mogelijkheid krijgt om van je trouwfeest een onvergetelijke happening te maken die naadloos aansluit op al je persoonlijke wensen.

Molenlaan 14
2861 LB Bergambacht
0182303100

Meer informatie is te vinden op: www.dearendshoeve.eu
Op de kaart
Waarom DJ Diyo?

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.5
 Muziekkeuze 9.5
 Presentatie 9.5
 Playlist gebruik 9.4
Gemiddelde beoordeling:

9.2 van maximaal 10 op basis van 582 recensies.

ThePerfectWedding.nl
9.7
uit 66 ervaringen
Allround bruiloft dj Diyo
Video's

Je bruiloft vieren bij De Arendshoeve met een dj

Stijlvolle dj shows voor je bruiloft!
Gaan jullie trouwen of hebben jullie iets anders te vieren? Je feest of je bruiloft vieren bij De Arendshoeve is een goed idee. Ik zal graag jullie feestavond als bruiloft DJ muzikaal verzorgen. Met meer dan 15 jaar ervaring ben ik een professionele allround dj. Deze ervaring en de kwaliteit van de shows zorgen voor hoge beoordelingen op mijn eigen site maar ook op ThePerfectWedding.nl, Trouwplannen en Facebook!

Als echte DJ laat ik de muziek echt in elkaar overvloeien (mixen) en zorg voor non-stop muziek voor alle leeftijden. Ik zorg voor goed geluid en met mijn stijlvolle unieke show verlichting zorg ik voor een sfeerverhogende setting. Een goede keus dus voor jullie huwelijksfeest bij De Arendshoeve. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek leg ik graag uit waarom jullie voor mij moeten kiezen als bruiloft dj.

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Prijzen bruiloft dj

Reactie van: Shanna

Dj Diyo heeft ons feest compleet gemaakt. De dansvloer stond continu vol en ondanks dat het net een sauna was binnen bleven de mensen los gaan. Dj Diyo maakte een mooie combinatie van iedereens muzieksmaak en zo bleef iedereen blij en swingde iedereen erop los.

Feestdatum: 2018-06-08 Bekijk deze reactie
Cijfer: 10
Reactie van: Karin

Fijn en makkelijk contact. Dj Diyo kwam 2 uur van te voren aan op locatie zodat er niet hoefde te worden opgebouwd tijdens binnenkomst van gasten. Hij zorgde ook voor achtergrondmuziek voorafgaand aan het feest. Ook mooie DJ Booth met onze letters en een hartje er op. Via zijn website kan je doorgeven welke muziek je juist wel en niet wil horen. DJ Diyo heeft hier goed naar geluisterd en heeft de dansvloer goed gevuld gekregen gedurende de avond! Wij hadden ook de videobooth erbij wat voor erg leuke filmpjes heeft gezorgd!

Feestdatum: 2019-05-31 Bekijk deze reactie
Cijfer: 9
Reactie van: Daan

DJ Diyo is echt een top DJ! Ik zou hem bij iedereen aanraden. Hij koos precies de juiste muziek en voelde de sfeer van het feest goed aan. Hij kreeg veel mensen aan het dansen door zijn muziekkeuze. Ook het contact vooraf was super en de show zelf zag er erg mooi uit.

Feestdatum: 2018-08-24 Bekijk deze reactie
Cijfer: 10
Feestlocaties in Bergambacht
De ArendshoeveDe Arendshoeve
Molenlaan 14
2861 LB Bergambacht
0182303100

Notice: Undefined variable: arr_googletip in /home/deb15535n9/domains/diyo.nl/public_html/feestlocatie.php on line 456