foto & tekst credits: www.ijsselhoeve.nl

De Ijsselhoeve

Wilt u uw gasten ontvangen met een vers gezet kopje koffie of thee met gebak, petit-fours, soesjes, taartenbuffet (met embleem/tekst) of kiest u toch liever voor een sprankelende welkomst-cocktail? Dan kunnen wij dat voor u verzorgen. Daarna kunnen uw gasten onbeperkt drankjes (van een Spa blauw tot een Franse cognac) bestellen bij de kelners of afhalen bij de bar.

Tijdens het avondfeest kunnen wij uw gasten voorzien een ruim gesorteerd koud en warm bitter-garnituur. Wij beschikken over een hapjeskraam, Oosterse kraam met saté en een splinternieuw flitsend Wok-Hapjesbuffet.

Wanneer de muziek-finale geklonken heeft, staan wij klaar met vers gezette koffie. Bij de koffie serveren wij ruim belegde broodjes, knapperig gebakken broodjes met warme beenham, broodjes gezond, bonbon of een Frietkraam.

Eekstraat 15
6984 AG Doesburg
0313474444

Meer informatie is te vinden op: www.ijsselhoeve.nl
Op de kaart
Waarom DJ Diyo?

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.5
 Muziekkeuze 9.5
 Presentatie 9.5
 Playlist gebruik 9.4
Gemiddelde beoordeling:

9.2 van maximaal 10 op basis van 569 recensies.

ThePerfectWedding.nl
9.7
uit 63 ervaringen
Allround bruiloft dj Diyo
Video's

Je bruiloft vieren bij De Ijsselhoeve met een dj

Stijlvolle dj shows voor je bruiloft!
Gaan jullie trouwen of hebben jullie iets anders te vieren? Je feest of je bruiloft vieren bij De Ijsselhoeve is een goed idee. Ik zal graag jullie feestavond als bruiloft DJ muzikaal verzorgen. Met meer dan 15 jaar ervaring ben ik een professionele allround dj. Deze ervaring en de kwaliteit van de shows zorgen voor hoge beoordelingen op mijn eigen site maar ook op ThePerfectWedding.nl, Trouwplannen en Facebook!

Als echte DJ laat ik de muziek echt in elkaar overvloeien (mixen) en zorg voor non-stop muziek voor alle leeftijden. Ik zorg voor goed geluid en met mijn stijlvolle unieke show verlichting zorg ik voor een sfeerverhogende setting. Een goede keus dus voor jullie huwelijksfeest bij De Ijsselhoeve. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek leg ik graag uit waarom jullie voor mij moeten kiezen als bruiloft dj.

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Prijzen bruiloft dj

Reactie van: Maureen

Wij raden DJ Diyo aan iedereen aan! Vooraf een persoonlijk gesprek gehad om elkaar beter te leren kennen en vervolgens konden onze playlist en onze andere wensen nog online worden ingevuld via onze eigen pagina. Ook kregen we altijd snel een reactie via de e-mail. Op de dag zelf: De sfeer die wij wilden hebben bleef er de hele avond in en de muziekkeuze voldeed perfect aan onze wens. Met Bob als DJ hebben wij onze trouwdag perfect kunnen afsluiten!

Feestdatum: 2016-07-08 Bekijk deze reactie
Cijfer: 9
Reactie van: Niek

Onze ervaring met DJ Diyo waren perfect. Fijn dat dat de communicatie vooraf vlekkeloos verliep en hij goed wist in te spelen op onze wensen. Het uiteindelijke feest was geweldig! De sfeer-muziek werd rustig opgebouwd (zoals we ook hadden gevraagd) en de nummers uit onze playlist kwamen aan de orde terwijl Diyo dit mooi aan elkaar draaide met passende muziek. Vrijwel de hele avond is er gedansd en we krijgen nog steeds positieve reacties te horen van de gasten, top gedaan DJ Diyo!

Feestdatum: 2015-05-09 Bekijk deze reactie
Cijfer: 10
Reactie van: Jessica

Dj Diyo is voor ons DE bruiloft dj! Professioneel en ervaren en hij weet zeer goed in te spelen op het publiek. Door te luisteren naar onze wensen is hij er mede verantwoordelijk voor dat wij de dag van ons leven hebben gehad. Hij maakt er een feestje van en de gehele avond staat de dansvloer vol. Daarnaast heeft hij een ontzettende leuke persoonlijkheid. DJ Diyo is een topper en wij raden hem iedereen aan!

Feestdatum: 2014-12-31 Bekijk deze reactie
Cijfer: 9
Feestlocaties in Doesburg
De IjsselhoeveDe IJsselhoeve
Eekstraat 15
6984 AG Doesburg
0313474444

Notice: Undefined variable: arr_googletip in /home/deb15535n9/domains/diyo.nl/public_html/feestlocatie.php on line 456