foto & tekst credits: www.ijsselhoeve.nl

De Ijsselhoeve

Wilt u uw gasten ontvangen met een vers gezet kopje koffie of thee met gebak, petit-fours, soesjes, taartenbuffet (met embleem/tekst) of kiest u toch liever voor een sprankelende welkomst-cocktail? Dan kunnen wij dat voor u verzorgen. Daarna kunnen uw gasten onbeperkt drankjes (van een Spa blauw tot een Franse cognac) bestellen bij de kelners of afhalen bij de bar.

Tijdens het avondfeest kunnen wij uw gasten voorzien een ruim gesorteerd koud en warm bitter-garnituur. Wij beschikken over een hapjeskraam, Oosterse kraam met saté en een splinternieuw flitsend Wok-Hapjesbuffet.

Wanneer de muziek-finale geklonken heeft, staan wij klaar met vers gezette koffie. Bij de koffie serveren wij ruim belegde broodjes, knapperig gebakken broodjes met warme beenham, broodjes gezond, bonbon of een Frietkraam.

Eekstraat 15
6984 AG Doesburg
0313474444

Meer informatie is te vinden op: www.ijsselhoeve.nl
Op de kaart
Waarom DJ Diyo?

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.5
 Muziekkeuze 9.5
 Presentatie 9.5
 Playlist gebruik 9.3
Gemiddelde beoordeling:

9.2 van maximaal 10 op basis van 565 recensies.

ThePerfectWedding.nl
9.7
uit 61 ervaringen
Allround bruiloft dj Diyo
Video's

Je bruiloft vieren bij De Ijsselhoeve met een dj

Stijlvolle dj shows voor je bruiloft!
Gaan jullie trouwen of hebben jullie iets anders te vieren? Je feest of je bruiloft vieren bij De Ijsselhoeve is een goed idee. Ik zal graag jullie feestavond als bruiloft DJ muzikaal verzorgen. Met meer dan 15 jaar ervaring ben ik een professionele allround dj. Deze ervaring en de kwaliteit van de shows zorgen voor hoge beoordelingen op mijn eigen site maar ook op ThePerfectWedding.nl, Trouwplannen en Facebook!

Als echte DJ laat ik de muziek echt in elkaar overvloeien (mixen) en zorg voor non-stop muziek voor alle leeftijden. Ik zorg voor goed geluid en met mijn stijlvolle unieke show verlichting zorg ik voor een sfeerverhogende setting. Een goede keus dus voor jullie huwelijksfeest bij De Ijsselhoeve. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek leg ik graag uit waarom jullie voor mij moeten kiezen als bruiloft dj.

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Prijzen bruiloft dj

Reactie van: Mevrouw A. Westerman

Prettige en duidelijk communicatie! Mede daarom hebben we voor DJ Diyo gekozen. Muziek is toch wel een heel belangrijk onderdeel voor een goed feest en hij begrijpt dat als geen ander. We hebben een fantastische avond gehad. Ook de gasten vonden het geweldig, want de dansvloer was de hele avond goed gevuld en we krijgen veel positieve reacties! Heel erg bedankt! Gerben & Anita

Feestdatum: 2013-06-21 Bekijk deze reactie
Cijfer: 8
Reactie van: Chantal

Wij hebben DJ Diyo ervaren als een prettige leuke en spontane DJ! De communicatie was duidelijk, snel en leuk. Onze avond was gewoonweg perfect voor ons. DJ Diyo voelde goed aan wat de mensen wilde qua muziek. Wij hebben erg genoten en zullen DJ Diyo zeker aanraden als je een persoonlijk, muzikaal, fantastisch feest wilt! Vriendelijke groet, Rik en Chantal Eenkhoorn.

Feestdatum: 2016-09-02 Bekijk deze reactie
Cijfer: 9
Reactie van: Heidi

Voor de voorbereidingen zijn wij twee keer op bezoek geweest in de showruimte waar alles tot in de puntjes besproken en visueel aan ons getoond is. Het voelde direct goed en op deze manier zijn wij met een zeker gevoel naar onze avond gegaan. Wij zijn uitermate tevreden over de licht en geluid show. Onze openingsnummer en slotnummer zijn op de juiste manier gedraaid en er is uitstekend naar de wensen van het publiek gekeken. Iedereen heeft het reuze naar zijn zin gehad!

Feestdatum: 2014-05-14 Bekijk deze reactie
Cijfer: 10
Feestlocaties in Doesburg
De IjsselhoeveDe IJsselhoeve
Eekstraat 15
6984 AG Doesburg
0313474444

Notice: Undefined variable: arr_googletip in /home/deb15535n9/domains/diyo.nl/public_html/feestlocatie.php on line 456