foto & tekst credits: www.dejaargetijden.nl

De Jaargetijden

Een huwelijk is een bijzonder moment in het leven. Jullie willendan ook alleen het allerbeste voor jezelf en jullie gasten. En daarbij zijn jullie op zoek naar de sfeer van “watanders”. Maar hoe ga je daar invulling aan geven?...

Op Parklocatie De Jaargetijden organiseren wij allehuwelijken op maat. In een oriënterend gesprek inventariseren wij jullie wensen enverwachtingen. Naar aanleiding van dit gesprek komen wij met een compleetdraaiboek en arrangementen per persoon. Op deze manier sluit het huwelijksfeestexact aan op jullie wensen en weten jullie vooraf exact welke kosten er op jullie afkomen. En dat is niet zomaar op maat gemaakt; dat is echt maatwerk.

En daarbij gaan we ver. In onze gastvrijheid en service, in de uitstraling, in de kwaliteit van eten en drinken, in de opties die alles onder 1 dak mogelijk maken, in de manier waarop we de locatie zo naar jullie gezelschap inrichten dat het gezellig druk is waardoor iedereen met elkaar gaat praten en dansen, in de persoonlijke wensen op gebied van bloemen en aankleding, maar vooral in de manier waarop wij jullie vanaf het eerste moment begeleiden naar een succesvolle terugblik op jullie huwelijksdag.

Parkweg 49
7513 CN Enschede
0534313144

Meer informatie is te vinden op: www.dejaargetijden.nl

Foto's bij De Jaargetijden

  • dj show De Jaargetijden
Op de kaart
Waarom DJ Diyo?

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.5
 Muziekkeuze 9.5
 Presentatie 9.5
 Playlist gebruik 9.3
Gemiddelde beoordeling:

9.2 van maximaal 10 op basis van 565 recensies.

ThePerfectWedding.nl
9.7
uit 61 ervaringen
Allround bruiloft dj Diyo
Video's

Je bruiloft vieren bij De Jaargetijden met een dj

Stijlvolle dj shows voor je bruiloft!
Gaan jullie trouwen of hebben jullie iets anders te vieren? Je feest of je bruiloft vieren bij De Jaargetijden is een goed idee. Ik zal graag jullie feestavond als bruiloft DJ muzikaal verzorgen. Met meer dan 15 jaar ervaring ben ik een professionele allround dj. Deze ervaring en de kwaliteit van de shows zorgen voor hoge beoordelingen op mijn eigen site maar ook op ThePerfectWedding.nl, Trouwplannen en Facebook!

Als echte DJ laat ik de muziek echt in elkaar overvloeien (mixen) en zorg voor non-stop muziek voor alle leeftijden. Ik zorg voor goed geluid en met mijn stijlvolle unieke show verlichting zorg ik voor een sfeerverhogende setting. Een goede keus dus voor jullie huwelijksfeest bij De Jaargetijden. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek leg ik graag uit waarom jullie voor mij moeten kiezen als bruiloft dj.

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Prijzen bruiloft dj

Reactie van: M. van der Lee

Vanaf het eerste contact met Bob voelde het goed voor ons, hij nam uitgebreid de tijd voor het kennismakingsgesprek. Al snel bleek dat hij weet waar hij het over heeft, en snel doorhad van wat voor muziek wij houden. Dit kwam duidelijk naar voren op het feest zelf, we hebben alleen maar leuke en goede muziek gehoord, echt alles naar wens. Voor de opzet van de drive-in show, heeft Bob ons ook zeer goed geadviseerd, het paste zeer goed bij de locatie, niet te groot en niet te klein. Tussendoor hebben we nog wat mail contact gehad over de muziek, Bob reageerde altijd snel en gaf passende adviezen. Achteraf hebben we van onze gaste ook alleen maar positieve reacties gekregen!

Feestdatum: 2013-09-12 Bekijk deze reactie
Cijfer: 8
Reactie van: Sven

Dj Diyo sprak ons vanaf het moment dat wij heb zagen direct aan (bruidsbeurs Utrecht). Zijn professionele houding en moderne Dj meubels sprongen er uit, na met hem contact te hebben gehad wisten we het zeker. Dit wordt onze DJ. Het contact liep erg soepel en we konden altijd vragen stellen. Op het feest zelf werd er rekening gehouden met onze playlist, en de smaak van onze gasten. We hebben een top avond gehad en hier heeft Diyo een groot bijdrage geleverd. Na afloop hebben wij alleen maar positieve reacties gehad. Wij kunnen het echt iedereen aanraden. groeten S&S

Feestdatum: 2015-09-18 Bekijk deze reactie
Cijfer: 9
Reactie van: Heer R. Voorhamm

De werkwijze van Bob is op ons als professioneel overgekomen en op onze bruiloft heeft hij dat meer dan waard gemaakt. De persoonlijke wensen die vooraf zijn besproken, zijn door Bob meegenomen in het programma voor de avond. Daarnaast was het tijdens de bruiloft erg prettig om te merken dat er ook ruimte was voor verzoeknummers en tevens werd het mogelijk gemaakt een jarige in het zonnetje te zetten. Als ons wordt gevraagd of DJ Diyo het boeken waard is, dan zeggen wij volmondig 'JA'.

Feestdatum: 2013-07-06 Bekijk deze reactie
Cijfer: 10
Feestlocaties in Enschede
De JaargetijdenDe Jaargetijden
Parkweg 49
7513 CN Enschede
0534313144

Notice: Undefined variable: arr_googletip in /home/deb15535n9/domains/diyo.nl/public_html/feestlocatie.php on line 456