foto & tekst credits: www.dejaargetijden.nl

De Jaargetijden

Een huwelijk is een bijzonder moment in het leven. Jullie willendan ook alleen het allerbeste voor jezelf en jullie gasten. En daarbij zijn jullie op zoek naar de sfeer van “watanders”. Maar hoe ga je daar invulling aan geven?...

Op Parklocatie De Jaargetijden organiseren wij allehuwelijken op maat. In een oriënterend gesprek inventariseren wij jullie wensen enverwachtingen. Naar aanleiding van dit gesprek komen wij met een compleetdraaiboek en arrangementen per persoon. Op deze manier sluit het huwelijksfeestexact aan op jullie wensen en weten jullie vooraf exact welke kosten er op jullie afkomen. En dat is niet zomaar op maat gemaakt; dat is echt maatwerk.

En daarbij gaan we ver. In onze gastvrijheid en service, in de uitstraling, in de kwaliteit van eten en drinken, in de opties die alles onder 1 dak mogelijk maken, in de manier waarop we de locatie zo naar jullie gezelschap inrichten dat het gezellig druk is waardoor iedereen met elkaar gaat praten en dansen, in de persoonlijke wensen op gebied van bloemen en aankleding, maar vooral in de manier waarop wij jullie vanaf het eerste moment begeleiden naar een succesvolle terugblik op jullie huwelijksdag.

Parkweg 49
7513 CN Enschede
0534313144

Meer informatie is te vinden op: www.dejaargetijden.nl

Foto's bij De Jaargetijden

  • dj show De Jaargetijden
Op de kaart
Waarom DJ Diyo?

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.6
 Muziekkeuze 9.6
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.5
Gemiddelde beoordeling:

9.3 van maximaal 10 op basis van 624 recensies.

ThePerfectWedding.nl

Notice: Undefined variable: stars in /home/deb15535n9/domains/diyo.nl/public_html/general/widgets/perfectwedding.php on line 33

uit ervaringen
Video's

Je bruiloft vieren bij De Jaargetijden met een dj

Stijlvolle dj shows voor je bruiloft!
Gaan jullie trouwen of hebben jullie iets anders te vieren? Je feest of je bruiloft vieren bij De Jaargetijden is een goed idee. Ik zal graag jullie feestavond als bruiloft DJ muzikaal verzorgen. Met meer dan 15 jaar ervaring ben ik een professionele allround dj. Deze ervaring en de kwaliteit van de shows zorgen voor hoge beoordelingen op mijn eigen site maar ook op ThePerfectWedding.nl, Trouwplannen en Facebook!

Als echte DJ laat ik de muziek echt in elkaar overvloeien (mixen) en zorg voor non-stop muziek voor alle leeftijden. Ik zorg voor goed geluid en met mijn stijlvolle unieke show verlichting zorg ik voor een sfeerverhogende setting. Een goede keus dus voor jullie huwelijksfeest bij De Jaargetijden. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek leg ik graag uit waarom jullie voor mij moeten kiezen als bruiloft dj.

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Prijzen bruiloft dj

Reactie van: Thomas

Dj Diyo, Bob, Wat zijn wij dankbaar voor hoe alles gelopen is. Na een online zoektocht zijn wij bij Bob uitgekomen. Omdat wij niet in Nederland wonen (wel daar getrouwd) zijn was het eerst vooral mail verkeer. Dat liep altijd al super en met de website en al je wensen helemaal duidelijk. Een all-in pakket is altijd handig voor een bruiloft zodat je echt weet wat je kosten zijn en geen verrassingen achteraf komen. Na het mailen zijn we via de Skype een avond ervoor gaan zitten en binnen 10seconde was de klik en match er en wat zijn we blij met hem. Eigen initiatief met de lokatie over waar moet hij heen, wanneer kan hij opbouwen, en op de dag zelf, ontspannen, strak in pak, en super sfeer! Goede opbouw van de tijd en eigenlijk iedereen stond te swingen! Dank Bob voor je top service en we hopen je nog vaker op andere gelegenheden te horen, want met jou wordt het een top feestje! Thomas en Lena

Feestdatum: 2019-08-17 Bekijk deze reactie
Cijfer: 10
Reactie van: Iris

DJ Diyo heeft tijdens het intakegesprek goed naar ons geluisterd en de muziek was dan ook volledig naar onze smaak en fantastisch aan elkaar gedraaid. Dit, de lichtshow en de kwaliteit van het geluid maakte de avond onvergetelijk, zoals wij zelf hebben ervaren maar ook van onze gasten gehoord hebben! Nogmaals ontzettend bedankt!

Feestdatum: 2021-08-13 Bekijk deze reactie
Cijfer: 10
Reactie van: Jacqueline

Wij hebben afgelopen 10 mei 2019 genoten van een fantastische feestavond gehad op onze bruiloft met DJ Diyo. Voorafgaand een prettig gesprek gehad op het kantoor bij Bob en er was een snelle en prettige communicatie via de mail en whatsapp. Wij hebben totaal geen last gehad van het opbouwen van alle apparatuur. Vanaf het begin van het feest tot het einde heeft DJ Diyo voor een top sfeer gezorgd, waardoor iedereen met zijn voetjes van de vloer is gegaan. Alle gasten waren erg positief over het draaien en de lichttechnieken !!

Feestdatum: 2019-05-10 Bekijk deze reactie
Cijfer: 10
Feestlocaties in Enschede
De JaargetijdenDe Jaargetijden
Parkweg 49
7513 CN Enschede
0534313144
Gastrobar BijRozendaal
Het Rozendaal 10
7523 XG Enschede
0534807695
Bedrijfsruimte Zwolle NYE Grand Ball Zwolle. Vier Oud & Nieuw in Zwolle!