foto & tekst credits: www.dejaargetijden.nl

De Jaargetijden

Een huwelijk is een bijzonder moment in het leven. Jullie willendan ook alleen het allerbeste voor jezelf en jullie gasten. En daarbij zijn jullie op zoek naar de sfeer van “watanders”. Maar hoe ga je daar invulling aan geven?...

Op Parklocatie De Jaargetijden organiseren wij allehuwelijken op maat. In een oriënterend gesprek inventariseren wij jullie wensen enverwachtingen. Naar aanleiding van dit gesprek komen wij met een compleetdraaiboek en arrangementen per persoon. Op deze manier sluit het huwelijksfeestexact aan op jullie wensen en weten jullie vooraf exact welke kosten er op jullie afkomen. En dat is niet zomaar op maat gemaakt; dat is echt maatwerk.

En daarbij gaan we ver. In onze gastvrijheid en service, in de uitstraling, in de kwaliteit van eten en drinken, in de opties die alles onder 1 dak mogelijk maken, in de manier waarop we de locatie zo naar jullie gezelschap inrichten dat het gezellig druk is waardoor iedereen met elkaar gaat praten en dansen, in de persoonlijke wensen op gebied van bloemen en aankleding, maar vooral in de manier waarop wij jullie vanaf het eerste moment begeleiden naar een succesvolle terugblik op jullie huwelijksdag.

Parkweg 49
7513 CN Enschede
0534313144

Meer informatie is te vinden op: www.dejaargetijden.nl

Foto's bij De Jaargetijden

  • dj show De Jaargetijden
Op de kaart
Waarom DJ Diyo?

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.5
 Muziekkeuze 9.5
 Presentatie 9.5
 Playlist gebruik 9.4
Gemiddelde beoordeling:

9.2 van maximaal 10 op basis van 568 recensies.

ThePerfectWedding.nl
9.7
uit 62 ervaringen
Allround bruiloft dj Diyo
Video's

Je bruiloft vieren bij De Jaargetijden met een dj

Stijlvolle dj shows voor je bruiloft!
Gaan jullie trouwen of hebben jullie iets anders te vieren? Je feest of je bruiloft vieren bij De Jaargetijden is een goed idee. Ik zal graag jullie feestavond als bruiloft DJ muzikaal verzorgen. Met meer dan 15 jaar ervaring ben ik een professionele allround dj. Deze ervaring en de kwaliteit van de shows zorgen voor hoge beoordelingen op mijn eigen site maar ook op ThePerfectWedding.nl, Trouwplannen en Facebook!

Als echte DJ laat ik de muziek echt in elkaar overvloeien (mixen) en zorg voor non-stop muziek voor alle leeftijden. Ik zorg voor goed geluid en met mijn stijlvolle unieke show verlichting zorg ik voor een sfeerverhogende setting. Een goede keus dus voor jullie huwelijksfeest bij De Jaargetijden. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek leg ik graag uit waarom jullie voor mij moeten kiezen als bruiloft dj.

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Prijzen bruiloft dj

Reactie van: Frans

Dj Diyo heeft de muziek verzorgd bij ons 25-jarig huwelijk. Meteen vanaf het eerste contact via de e-mail gaf Bob het vertrouwen dat het allemaal goed geregeld zou worden. We hebben een leuke kennismaking gehad vooraf aan het feest waarbij duidelijk werd dat Bob goede kennis van zaken heeft. Hij gaf ons ook nog enkele goede tips mee. Klasse. Tijdens de feestavond is de muziek fantastisch verzorgd waarbij duidelijk rekening werd gehouden met onze wensen. De stemming zat er goed in en de hele avond is de dansvloer vol geweest. Bedankt Bob. Bij een volgend feestje denken wij aan jou.

Feestdatum: 2017-08-26 Bekijk deze reactie
Cijfer: 10
Reactie van: Jan

De communicatie met Diyo is erg goed geregeld. Door het online inlogportaal is het erg makkelijk je wensen aan te geven. Mocht je minder handig zijn met internet dan is het kennismakingsgesprek ook al voldoende. Bob voelt goed aan wat de wensen zijn, voor en tijdens het feest. De gasten van onze bruiloft waren erg enthousiast over een gezellig feest mede dankzij DJ Diyo. Kortom, een aanrader!

Feestdatum: 2015-07-04 Bekijk deze reactie
Cijfer: 9
Reactie van: Naomy

Het was een heel gezellig feest, waarbij alles naar wens is verlopen. Ook de muziek was erg afwisselend voor zowel jongere als oudere gasten. Tevens werd de muziek afgestemd op het publiek en was het ook geen probleem voor gasten om een verzoeknummer aan te vragen. Daarnaast is met al onze wensen rekening gehouden. Kortom, bij een volgend feest zullen we DJ Diyo zeker opnieuw vragen!

Feestdatum: 2016-06-24 Bekijk deze reactie
Cijfer: 10
Feestlocaties in Enschede
De JaargetijdenDe Jaargetijden
Parkweg 49
7513 CN Enschede
0534313144

Notice: Undefined variable: arr_googletip in /home/deb15535n9/domains/diyo.nl/public_html/feestlocatie.php on line 456