foto & tekst credits: www.derandvanhavelte.nl

De Rand Van Havelte

Waarschijnlijk hebben jullie al een beeld in jullie hoofd van hoe jullie perfecte dag er uit moet komen te zien. Wij helpen jullie graag bij het zetten van de puntjes van de i, zodat jullie dag ook echt de mooiste dag van jullie leven wordt.

In de ochtend mooie foto’s maken bij de prachtige hunebedden en de schaapskooi op slechts steenworp afstand. Daarna heerlijk lunchen om elkaar vervolgens voor altijd het JA-woord te geven. Proosten op jullie geluk en heerlijke genieten van jullie lievelingsgerecht. Even opfrissen en daarna uit jullie dak gaan op de dansvloer met ons vinyl-DJ.

Als wij zeggen “alles is bespreekbaar bij De Rand Van Havelte” dan bedoelen wij ook echt ALLES! Foto’s maken bij de schaapskooi, lekker barbecueĆ«n, een speciaal menu, een photobooth ect. ect. U vraagt, wij regelen het graag voor u.

Onze nieuwe serre met aansluitend terras leent zich perfect voor een gezelschap vanaf 20 personen. u kunt de gehele dag bij ons terecht maar ook voor bijvoorbeeld alleen een avondfeest.

Wandelbosweg 10
7971 AK Havelte
0521344027

Meer informatie is te vinden op: www.derandvanhavelte.nl

Foto's bij De Rand Van Havelte

  • dj show De Rand Van Havelte
Op de kaart
Waarom DJ Diyo?

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.5
 Muziekkeuze 9.5
 Presentatie 9.5
 Playlist gebruik 9.4
Gemiddelde beoordeling:

9.2 van maximaal 10 op basis van 582 recensies.

ThePerfectWedding.nl
9.7
uit 66 ervaringen
Allround bruiloft dj Diyo
Video's

Je bruiloft vieren bij De Rand Van Havelte met een dj

Stijlvolle dj shows voor je bruiloft!
Gaan jullie trouwen of hebben jullie iets anders te vieren? Je feest of je bruiloft vieren bij De Rand Van Havelte is een goed idee. Ik zal graag jullie feestavond als bruiloft DJ muzikaal verzorgen. Met meer dan 15 jaar ervaring ben ik een professionele allround dj. Deze ervaring en de kwaliteit van de shows zorgen voor hoge beoordelingen op mijn eigen site maar ook op ThePerfectWedding.nl, Trouwplannen en Facebook!

Als echte DJ laat ik de muziek echt in elkaar overvloeien (mixen) en zorg voor non-stop muziek voor alle leeftijden. Ik zorg voor goed geluid en met mijn stijlvolle unieke show verlichting zorg ik voor een sfeerverhogende setting. Een goede keus dus voor jullie huwelijksfeest bij De Rand Van Havelte. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek leg ik graag uit waarom jullie voor mij moeten kiezen als bruiloft dj.

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Prijzen bruiloft dj

Reactie van: Marissa

Dj diyo is een top dj! Hij luisterd goed naar je wensen en de communicatie van te Voren is goed. We hebben van onze gasten veel complimenten gehad over de muziek en de dansvloer stond altijd vol. Wij hebben ook dankzij dj diyo een super mooi feest gehad. Willian en Marissa

Feestdatum: 2019-02-22 Bekijk deze reactie
Cijfer: 10
Reactie van: Thirsa

Dankzij jou is onze dag op 18 augustus 2018 grandioos afgesloten! Door jouw antourage kwam direct ons thema (blauw) tot zijn recht. Ondanks het uiteenlopende scala aan gasten raakte jij telkens de juiste snaar in de muziekkeuze. De hele avond is er uitbundig gebruik gemaakt van de dansvloer! Toen wij op het laatste moment nog aankwamen met andere ideeƫn over de openingsdans was dat geen probleem en is dit mede door jou een groot succes geworden. Wij zijn je enorm dankbaar voor jouw aandeel op ons feest. Liefs bruidspaar Beukers P.s. foto/filmpje heb ik de dag na de bruiloft al via de mail verstuurd.

Feestdatum: 2018-08-18 Bekijk deze reactie
Cijfer: 9
Reactie van: Miranda

Dj diyo heeft ons echt een top feest bezorgd. Zeer professioneel. Goede muziek conform onze wensen. Hij heeft vele gasten die nooit dansen op de dansvloer gekregen. De avond van onze zoon van 6 jaar ook een extra boost gegeven door bij de draaitafel te betrekken. Ook de videozuil was een groot succes.

Feestdatum: 2018-10-13 Bekijk deze reactie
Cijfer: 10
Feestlocaties in Havelte
De Rand Van HavelteDe Rand van Havelte
Wandelbosweg 10
7971 AK Havelte
0521344027

Notice: Undefined variable: arr_googletip in /home/deb15535n9/domains/diyo.nl/public_html/feestlocatie.php on line 456