foto & tekst credits: www.derandvanhavelte.nl

De Rand Van Havelte

Waarschijnlijk hebben jullie al een beeld in jullie hoofd van hoe jullie perfecte dag er uit moet komen te zien. Wij helpen jullie graag bij het zetten van de puntjes van de i, zodat jullie dag ook echt de mooiste dag van jullie leven wordt.

In de ochtend mooie foto’s maken bij de prachtige hunebedden en de schaapskooi op slechts steenworp afstand. Daarna heerlijk lunchen om elkaar vervolgens voor altijd het JA-woord te geven. Proosten op jullie geluk en heerlijke genieten van jullie lievelingsgerecht. Even opfrissen en daarna uit jullie dak gaan op de dansvloer met ons vinyl-DJ.

Als wij zeggen “alles is bespreekbaar bij De Rand Van Havelte” dan bedoelen wij ook echt ALLES! Foto’s maken bij de schaapskooi, lekker barbecueĂ«n, een speciaal menu, een photobooth ect. ect. U vraagt, wij regelen het graag voor u.

Onze nieuwe serre met aansluitend terras leent zich perfect voor een gezelschap vanaf 20 personen. u kunt de gehele dag bij ons terecht maar ook voor bijvoorbeeld alleen een avondfeest.

Wandelbosweg 10
7971 AK Havelte
0521344027

Meer informatie is te vinden op: www.derandvanhavelte.nl

Foto's bij De Rand Van Havelte

  • dj show De Rand Van Havelte
Op de kaart
Waarom DJ Diyo?

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.6
 Muziekkeuze 9.6
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.5
Gemiddelde beoordeling:

9.3 van maximaal 10 op basis van 624 recensies.

ThePerfectWedding.nl

Notice: Undefined variable: stars in /home/deb15535n9/domains/diyo.nl/public_html/general/widgets/perfectwedding.php on line 33

uit ervaringen
Video's

Je bruiloft vieren bij De Rand Van Havelte met een dj

Stijlvolle dj shows voor je bruiloft!
Gaan jullie trouwen of hebben jullie iets anders te vieren? Je feest of je bruiloft vieren bij De Rand Van Havelte is een goed idee. Ik zal graag jullie feestavond als bruiloft DJ muzikaal verzorgen. Met meer dan 15 jaar ervaring ben ik een professionele allround dj. Deze ervaring en de kwaliteit van de shows zorgen voor hoge beoordelingen op mijn eigen site maar ook op ThePerfectWedding.nl, Trouwplannen en Facebook!

Als echte DJ laat ik de muziek echt in elkaar overvloeien (mixen) en zorg voor non-stop muziek voor alle leeftijden. Ik zorg voor goed geluid en met mijn stijlvolle unieke show verlichting zorg ik voor een sfeerverhogende setting. Een goede keus dus voor jullie huwelijksfeest bij De Rand Van Havelte. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek leg ik graag uit waarom jullie voor mij moeten kiezen als bruiloft dj.

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Prijzen bruiloft dj

Reactie van: Koen

Bob is een bekwaam DJ die zich voorafgaand aan de kennismaking al had verdiept in de locatie. Er werd meegedacht met ons, de communicatie verliep soepel en snel. Met de dj booth en verlichting en overige equipement heeft Bob er een top feest van gemaakt.

Feestdatum: 2020-09-24 Bekijk deze reactie
Cijfer: 10
Reactie van: Kim

DJ Diyo is zeer gastvrij en luistert goed naar zijn klanten. Hij neemt je serieus. We hebben erg positieve reacties van onze gasten gekregen. Ook naar de gasten toe was de DJ duidelijk en vriendelijk als het ging om verzoeknummers. Hij had goede apparatuur bij zich en de algehele presentatie zag er enorm verzorgd uit.

Feestdatum: 2019-06-22 Bekijk deze reactie
Cijfer: 10
Reactie van: Nora

Wij zijn zeer blij dat wij voor dj Diyo hebben gekozen. De communicatie was goed en op ons trouwfeest heeft hij ervoor gezorgd dat iedereen gedanst heeft; dat was precies wat wij wilden. De muziek was zoals wij hadden afgesproken en dj Diyo kan de sfeer goed opbouwen. Bedankt Bob! We zouden je zo weer boeken en dus ook zeker aanraden aan anderen!

Feestdatum: 2019-10-19 Bekijk deze reactie
Cijfer: 10
Feestlocaties in Havelte
De Rand Van HavelteDe Rand van Havelte
Wandelbosweg 10
7971 AK Havelte
0521344027
Bedrijfsruimte Zwolle NYE Grand Ball Zwolle. Vier Oud & Nieuw in Zwolle!