foto & tekst credits: www.postverkadegroep.nl

Het Oude Slot

Voor een onvergetelijke huwelijksdag is Het Oude Slot als trouwlocatie de beste keus. Het landhuis is gedurende uw mooiste dag uw huis.

Huwelijksceremonie
Op landgoed Het Oude Slot, één van de vijf top trouwlocaties van de Post Verkade Groep, kunt u elkaar het ja-woord geven in het Nederhuys of buiten in het Prieel in de boomgaard. Op Landgoed Het Oude Slot elkaar het ja-woord geven betekent dat u uw eigen ceremonieel kunt toevoegen, denk aan eigen live muziek of via een cd, de bruid kan haar entree maken vanuit het Nederhuys met haar bruidegom of haar entree maken aan de arm van haar vader.

Ontvangst van de gasten
Voor de huwelijksceremonie kunnen wij uw gasten ontvangen met desgewenst koffie/thee, sap, iets lekkers of Engelse sandwiches. Hierna maakt u als bruidspaar uw entree terwijl uw gasten in de boomgaard langs de rode loper staan. Onze eventmanager zal u na ontvangst direct meenemen naar de schoutenkamer van het landhuis. Hier zal de ambtenaar van de burgelijke stand u ontvangen. Uw gasten nemen we uitsluitend mee naar het prieel zodat de ceremonie kan aanvangen.

Privacy gegarandeerd
Doordat het omringende park niet toegankelijk is voor publiek biedt het landgoed volledige privacy voor u en uw gasten. Tijdens uw huwelijksdag zal het landhuis uw huis zijn.

Ringvaartlaan
2103 XP Heemstede
0235470496

Meer informatie is te vinden op: www.postverkadegroep.nl

Foto's bij Het Oude Slot

  • dj show Het Oude Slot
  • dj show Het Oude Slot
Op de kaart
Waarom DJ Diyo?

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.6
 Muziekkeuze 9.6
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.5
Gemiddelde beoordeling:

9.3 van maximaal 10 op basis van 624 recensies.

ThePerfectWedding.nl

Notice: Undefined variable: stars in /home/deb15535n9/domains/diyo.nl/public_html/general/widgets/perfectwedding.php on line 33

uit ervaringen
Video's

Je bruiloft vieren bij Het Oude Slot met een dj

Stijlvolle dj shows voor je bruiloft!
Gaan jullie trouwen of hebben jullie iets anders te vieren? Je feest of je bruiloft vieren bij Het Oude Slot is een goed idee. Ik zal graag jullie feestavond als bruiloft DJ muzikaal verzorgen. Met meer dan 15 jaar ervaring ben ik een professionele allround dj. Deze ervaring en de kwaliteit van de shows zorgen voor hoge beoordelingen op mijn eigen site maar ook op ThePerfectWedding.nl, Trouwplannen en Facebook!

Als echte DJ laat ik de muziek echt in elkaar overvloeien (mixen) en zorg voor non-stop muziek voor alle leeftijden. Ik zorg voor goed geluid en met mijn stijlvolle unieke show verlichting zorg ik voor een sfeerverhogende setting. Een goede keus dus voor jullie huwelijksfeest bij Het Oude Slot. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek leg ik graag uit waarom jullie voor mij moeten kiezen als bruiloft dj.

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Prijzen bruiloft dj

Reactie van: Kim

DJ Diyo is zeer gastvrij en luistert goed naar zijn klanten. Hij neemt je serieus. We hebben erg positieve reacties van onze gasten gekregen. Ook naar de gasten toe was de DJ duidelijk en vriendelijk als het ging om verzoeknummers. Hij had goede apparatuur bij zich en de algehele presentatie zag er enorm verzorgd uit.

Feestdatum: 2019-06-22 Bekijk deze reactie
Cijfer: 10
Reactie van: Hans

een zeer prettig persoon waarmee duidelijke en goede afspraken gemaakt kunnen worden die dan ook worden nagekomen. is op de feestavond een heel belangrijk element voor de sfeer en verzorgt dit perfect , combinatie met de saxifonist vonden wij van absoluut toegevoegde waarde.

Feestdatum: 2019-08-24 Bekijk deze reactie
Cijfer: 10
Reactie van: Iris

DJ Diyo heeft tijdens het intakegesprek goed naar ons geluisterd en de muziek was dan ook volledig naar onze smaak en fantastisch aan elkaar gedraaid. Dit, de lichtshow en de kwaliteit van het geluid maakte de avond onvergetelijk, zoals wij zelf hebben ervaren maar ook van onze gasten gehoord hebben! Nogmaals ontzettend bedankt!

Feestdatum: 2021-08-13 Bekijk deze reactie
Cijfer: 10
Feestlocaties in Heemstede
Het Oude SlotHet Oude Slot
Ringvaartlaan
2103 XP Heemstede
0235470496
Landgoed GroenendaalLandgoed Groenendaal
Groenendaal 3
2104 WP Heemstede
0235281555
Bedrijfsruimte Zwolle NYE Grand Ball Zwolle. Vier Oud & Nieuw in Zwolle!