foto & tekst credits: www.postverkadegroep.nl

Het Oude Slot

Voor een onvergetelijke huwelijksdag is Het Oude Slot als trouwlocatie de beste keus. Het landhuis is gedurende uw mooiste dag uw huis.

Huwelijksceremonie
Op landgoed Het Oude Slot, één van de vijf top trouwlocaties van de Post Verkade Groep, kunt u elkaar het ja-woord geven in het Nederhuys of buiten in het Prieel in de boomgaard. Op Landgoed Het Oude Slot elkaar het ja-woord geven betekent dat u uw eigen ceremonieel kunt toevoegen, denk aan eigen live muziek of via een cd, de bruid kan haar entree maken vanuit het Nederhuys met haar bruidegom of haar entree maken aan de arm van haar vader.

Ontvangst van de gasten
Voor de huwelijksceremonie kunnen wij uw gasten ontvangen met desgewenst koffie/thee, sap, iets lekkers of Engelse sandwiches. Hierna maakt u als bruidspaar uw entree terwijl uw gasten in de boomgaard langs de rode loper staan. Onze eventmanager zal u na ontvangst direct meenemen naar de schoutenkamer van het landhuis. Hier zal de ambtenaar van de burgelijke stand u ontvangen. Uw gasten nemen we uitsluitend mee naar het prieel zodat de ceremonie kan aanvangen.

Privacy gegarandeerd
Doordat het omringende park niet toegankelijk is voor publiek biedt het landgoed volledige privacy voor u en uw gasten. Tijdens uw huwelijksdag zal het landhuis uw huis zijn.

Ringvaartlaan
2103 XP Heemstede
0235470496

Meer informatie is te vinden op: www.postverkadegroep.nl

Foto's bij Het Oude Slot

  • dj show Het Oude Slot
  • dj show Het Oude Slot
Op de kaart
Waarom DJ Diyo?

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.5
 Muziekkeuze 9.5
 Presentatie 9.5
 Playlist gebruik 9.3
Gemiddelde beoordeling:

9.2 van maximaal 10 op basis van 565 recensies.

ThePerfectWedding.nl
9.7
uit 61 ervaringen
Allround bruiloft dj Diyo
Video's

Je bruiloft vieren bij Het Oude Slot met een dj

Stijlvolle dj shows voor je bruiloft!
Gaan jullie trouwen of hebben jullie iets anders te vieren? Je feest of je bruiloft vieren bij Het Oude Slot is een goed idee. Ik zal graag jullie feestavond als bruiloft DJ muzikaal verzorgen. Met meer dan 15 jaar ervaring ben ik een professionele allround dj. Deze ervaring en de kwaliteit van de shows zorgen voor hoge beoordelingen op mijn eigen site maar ook op ThePerfectWedding.nl, Trouwplannen en Facebook!

Als echte DJ laat ik de muziek echt in elkaar overvloeien (mixen) en zorg voor non-stop muziek voor alle leeftijden. Ik zorg voor goed geluid en met mijn stijlvolle unieke show verlichting zorg ik voor een sfeerverhogende setting. Een goede keus dus voor jullie huwelijksfeest bij Het Oude Slot. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek leg ik graag uit waarom jullie voor mij moeten kiezen als bruiloft dj.

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Prijzen bruiloft dj

Reactie van: Chantal

Wij hebben DJ Diyo ervaren als een prettige leuke en spontane DJ! De communicatie was duidelijk, snel en leuk. Onze avond was gewoonweg perfect voor ons. DJ Diyo voelde goed aan wat de mensen wilde qua muziek. Wij hebben erg genoten en zullen DJ Diyo zeker aanraden als je een persoonlijk, muzikaal, fantastisch feest wilt! Vriendelijke groet, Rik en Chantal Eenkhoorn.

Feestdatum: 2016-09-02 Bekijk deze reactie
Cijfer: 8
Reactie van: Chantal

Wij hebben Bob gevraagd vooral te kijken naar wat de gasten leuk vonden qua muziek zodat het feest zou blijven lopen. Dit is dan ook 100% wat Bob gedaan heeft! Ons feest heeft geen seconde stil gestaan. Ook hebben wij het heel prettig gevonden dat Bob zich zo strak aan de dingen hielt die wij hadden aangegeven. Het is echt het feest geworden waar wij van gedroomd hebben en met veel liefde en geluk op terug kunnen kijken!

Feestdatum: 2017-10-20 Bekijk deze reactie
Cijfer: 9
Reactie van: Siemen

We hebben een prachtig bruiloftsfeest gehad met medewerking van DJ Diyo. De muziekkeuze heeft bijgedragen aan een gezellige sfeer en van veel van onze gasten kregen we achteraf complimenten over de muziekkeuze. Het was toegankelijk, leuk en goed dansbaar. We kijken dan ook terug op een geslaagd feest. Met DJ Diyo hebben we dit goed kunnen voorbereiden en van het kennismakingsgesprek tot de avond zelf hebben we goed contact gehad en zijn onze vragen altijd snel en correct beantwoord. Prima service en hij denkt goed met je mee. Zeker een aanrader!

Feestdatum: 2015-08-14 Bekijk deze reactie
Cijfer: 10
Feestlocaties in Heemstede
Het Oude SlotHet Oude Slot
Ringvaartlaan
2103 XP Heemstede
0235470496
Landgoed GroenendaalLandgoed Groenendaal
Groenendaal 3
2104 WP Heemstede
0235281555

Notice: Undefined variable: arr_googletip in /home/deb15535n9/domains/diyo.nl/public_html/feestlocatie.php on line 456