foto & tekst credits: www.debuitenpoort.nl

Buitenpoort

Bent u op zoek naar sfeervolle locatie om uw huwelijksdag-/feest te vieren met vrienden en familie? De Buitenpoort heeft jarenlange ervaring met het verzorgen van ‘de mooiste dag van je leven’.

Totale verzorging
De Buitenpoort regelt uw huwelijksfeest tot in de puntjes zodat u zorgeloos kunt genieten. Van een welkomstdrankje op het terras tot een spetterend avondfeest! Onze kwaliteit is uw wensen op creatieve, persoonlijke wijze in te vullen. Dit betreft de complete verzorging van inrichting, catering, meedenken over het programma, decoraties en het creƫren van een ambiance naar wens.

Zien zegt meer
Wij nodigen u graag uit om vrijblijvend een kijkje bij ons te komen nemen. Zo krijgt u een beeld en gevoel van ons, de locatie en de mogelijkheden.

Helmichstraat 1
6851 CB Huissen
0625208352

Meer informatie is te vinden op: www.debuitenpoort.nl

Foto's bij Buitenpoort

  • dj show Buitenpoort
  • dj show Buitenpoort
Op de kaart
Waarom DJ Diyo?

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.5
 Muziekkeuze 9.5
 Presentatie 9.5
 Playlist gebruik 9.3
Gemiddelde beoordeling:

9.2 van maximaal 10 op basis van 565 recensies.

ThePerfectWedding.nl
9.7
uit 61 ervaringen
Allround bruiloft dj Diyo
Video's

Je bruiloft vieren bij Buitenpoort met een dj

Stijlvolle dj shows voor je bruiloft!
Gaan jullie trouwen of hebben jullie iets anders te vieren? Je feest of je bruiloft vieren bij Buitenpoort is een goed idee. Ik zal graag jullie feestavond als bruiloft DJ muzikaal verzorgen. Met meer dan 15 jaar ervaring ben ik een professionele allround dj. Deze ervaring en de kwaliteit van de shows zorgen voor hoge beoordelingen op mijn eigen site maar ook op ThePerfectWedding.nl, Trouwplannen en Facebook!

Als echte DJ laat ik de muziek echt in elkaar overvloeien (mixen) en zorg voor non-stop muziek voor alle leeftijden. Ik zorg voor goed geluid en met mijn stijlvolle unieke show verlichting zorg ik voor een sfeerverhogende setting. Een goede keus dus voor jullie huwelijksfeest bij Buitenpoort. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek leg ik graag uit waarom jullie voor mij moeten kiezen als bruiloft dj.

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Prijzen bruiloft dj

Reactie van: Nadine

DJ Diyo heeft ons avondfeest tot een spetterend gebracht. Toffe afsluiting na een prachtige dag. In het voortraject dacht Bob goed met ons mee over de muziekkeuze. Wanneer we vragen hadden, reageerde hij snel en correct. Ook was het klantportaal handig om te hebben. Daar konden we de gemaakte afspraken terugvinden en zelf nummers aangeven die we juist wel of niet wilden terug horen. Bob, bedankt!

Feestdatum: 2018-09-22 Bekijk deze reactie
Cijfer: 8
Reactie van: Mevrouw P. Kaper

Wij waren zeer tevreden over de presentatie en de manier van draaien van DJ Diyo.. Wij hebben DJ Diyo via het internet gevonden, het was voor ons daarom wel een gok of het geboekte ook zou voldoen aan onze verwachtingen. Achteraf kunnen wij alleen maar zeggen dat we goed gegokt hebben, het was een gezellige en geslaagde avond mede dankzij DJ Diyo. Bedankt hiervoor. Pedro en Petra Kaper

Feestdatum: 2013-01-26 Bekijk deze reactie
Cijfer: 9
Reactie van: Ania

Dj Diyo is allereerst heel professioneel. Alles wordt tot op de puntjes verzorgd en het eindresultaat mag er zijn! De ledscherm is heel uniek en maak best een indruk. De communicatie is heel duidelijk en prettig. Alles kan er besproken worden en de DJ denk graag mee. Wij zijn onwijs blij dat we DJ Diyo kozen :) het was echt een feest op de dansvloer, dus zeker een dikke aanrader!

Feestdatum: 2017-10-07 Bekijk deze reactie
Cijfer: 10
Feestlocaties in Huissen
BuitenpoortBuitenpoort
Helmichstraat 1
6851 CB Huissen
0625208352

Notice: Undefined variable: arr_googletip in /home/deb15535n9/domains/diyo.nl/public_html/feestlocatie.php on line 456