foto & tekst credits: www.debuitenpoort.nl

Buitenpoort

Bent u op zoek naar sfeervolle locatie om uw huwelijksdag-/feest te vieren met vrienden en familie? De Buitenpoort heeft jarenlange ervaring met het verzorgen van ‘de mooiste dag van je leven’.

Totale verzorging
De Buitenpoort regelt uw huwelijksfeest tot in de puntjes zodat u zorgeloos kunt genieten. Van een welkomstdrankje op het terras tot een spetterend avondfeest! Onze kwaliteit is uw wensen op creatieve, persoonlijke wijze in te vullen. Dit betreft de complete verzorging van inrichting, catering, meedenken over het programma, decoraties en het creƫren van een ambiance naar wens.

Zien zegt meer
Wij nodigen u graag uit om vrijblijvend een kijkje bij ons te komen nemen. Zo krijgt u een beeld en gevoel van ons, de locatie en de mogelijkheden.

Helmichstraat 1
6851 CB Huissen
0625208352

Meer informatie is te vinden op: www.debuitenpoort.nl

Foto's bij Buitenpoort

  • dj show Buitenpoort
  • dj show Buitenpoort
Op de kaart
Waarom DJ Diyo?

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.5
 Muziekkeuze 9.5
 Presentatie 9.5
 Playlist gebruik 9.4
Gemiddelde beoordeling:

9.2 van maximaal 10 op basis van 582 recensies.

ThePerfectWedding.nl
9.7
uit 66 ervaringen
Allround bruiloft dj Diyo
Video's

Je bruiloft vieren bij Buitenpoort met een dj

Stijlvolle dj shows voor je bruiloft!
Gaan jullie trouwen of hebben jullie iets anders te vieren? Je feest of je bruiloft vieren bij Buitenpoort is een goed idee. Ik zal graag jullie feestavond als bruiloft DJ muzikaal verzorgen. Met meer dan 15 jaar ervaring ben ik een professionele allround dj. Deze ervaring en de kwaliteit van de shows zorgen voor hoge beoordelingen op mijn eigen site maar ook op ThePerfectWedding.nl, Trouwplannen en Facebook!

Als echte DJ laat ik de muziek echt in elkaar overvloeien (mixen) en zorg voor non-stop muziek voor alle leeftijden. Ik zorg voor goed geluid en met mijn stijlvolle unieke show verlichting zorg ik voor een sfeerverhogende setting. Een goede keus dus voor jullie huwelijksfeest bij Buitenpoort. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek leg ik graag uit waarom jullie voor mij moeten kiezen als bruiloft dj.

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Prijzen bruiloft dj

Reactie van: Shanna

Dj Diyo heeft ons feest compleet gemaakt. De dansvloer stond continu vol en ondanks dat het net een sauna was binnen bleven de mensen los gaan. Dj Diyo maakte een mooie combinatie van iedereens muzieksmaak en zo bleef iedereen blij en swingde iedereen erop los.

Feestdatum: 2018-06-08 Bekijk deze reactie
Cijfer: 10
Reactie van: Rosalie

Onze ervaring met DJ Diyo was geweldig. De verlichting en uitstraling waren zeer netjes geregeld. Ook zagen de DJ en zijn collega er zelf ook keurig uit. In het begin was het even zoeken naar de juiste muziek, maar toen dat eenmaal goed zat is onze dansvloer niet meer leeg geweest. Bob is een heel prettig maar bescheiden persoon en hij heeft veel verstand van zijn vak. Ook hadden we het videogastenboek via hem geregeld. We hebben de filmpjes nog niet gezien, maar onze gasten hebben hier heel veel lol aan beleefd! Kortom: wil je je feest laten slagen, dan ben je bij DJ Diyo aan het juiste adres!

Feestdatum: 2018-09-14 Bekijk deze reactie
Cijfer: 9
Reactie van: Karin

Fijn en makkelijk contact. Dj Diyo kwam 2 uur van te voren aan op locatie zodat er niet hoefde te worden opgebouwd tijdens binnenkomst van gasten. Hij zorgde ook voor achtergrondmuziek voorafgaand aan het feest. Ook mooie DJ Booth met onze letters en een hartje er op. Via zijn website kan je doorgeven welke muziek je juist wel en niet wil horen. DJ Diyo heeft hier goed naar geluisterd en heeft de dansvloer goed gevuld gekregen gedurende de avond! Wij hadden ook de videobooth erbij wat voor erg leuke filmpjes heeft gezorgd!

Feestdatum: 2019-05-31 Bekijk deze reactie
Cijfer: 10
Feestlocaties in Huissen
BuitenpoortBuitenpoort
Helmichstraat 1
6851 CB Huissen
0625208352

Notice: Undefined variable: arr_googletip in /home/deb15535n9/domains/diyo.nl/public_html/feestlocatie.php on line 456