foto & tekst credits: ww.koetshuishulshorst.nl

Koetshuis Hulshorst

Koetshuis Hulshorst is één van de bijzondere trouwlocaties van de gemeente Nunspeet. Bruidsparen mogen hier elkaar officieel het ja-woord geven.

Want of je alleen het Ja-woord wilt invullen bij ons of de complete dag, wij  doen het graag!  Wij kunnen het allemaal van mooie ceremonie tot Bubbels & Bruidstaart, Receptie, lunch, diner of juist van BBQ Dinner tot Feestavond..

Alles toegepast op jullie stijl en wensen om Jullie Dag te vieren. Het Landgoed en het Koetshuis lenen  zich bijzonder goed voor het maken van een prachtige fotosessie.

Harderwijkerweg 545
8077 RJ Hulshorst
0341452747

Meer informatie is te vinden op: ww.koetshuishulshorst.nl

Foto's bij Koetshuis Hulshorst

  • dj show Koetshuis Hulshorst
Op de kaart
Waarom DJ Diyo?

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.5
 Muziekkeuze 9.5
 Presentatie 9.5
 Playlist gebruik 9.4
Gemiddelde beoordeling:

9.2 van maximaal 10 op basis van 582 recensies.

ThePerfectWedding.nl
9.7
uit 66 ervaringen
Allround bruiloft dj Diyo
Video's

Je bruiloft vieren bij Koetshuis Hulshorst met een dj

Stijlvolle dj shows voor je bruiloft!
Gaan jullie trouwen of hebben jullie iets anders te vieren? Je feest of je bruiloft vieren bij Koetshuis Hulshorst is een goed idee. Ik zal graag jullie feestavond als bruiloft DJ muzikaal verzorgen. Met meer dan 15 jaar ervaring ben ik een professionele allround dj. Deze ervaring en de kwaliteit van de shows zorgen voor hoge beoordelingen op mijn eigen site maar ook op ThePerfectWedding.nl, Trouwplannen en Facebook!

Als echte DJ laat ik de muziek echt in elkaar overvloeien (mixen) en zorg voor non-stop muziek voor alle leeftijden. Ik zorg voor goed geluid en met mijn stijlvolle unieke show verlichting zorg ik voor een sfeerverhogende setting. Een goede keus dus voor jullie huwelijksfeest bij Koetshuis Hulshorst. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek leg ik graag uit waarom jullie voor mij moeten kiezen als bruiloft dj.

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Prijzen bruiloft dj

Reactie van: Miranda

Dj diyo heeft ons echt een top feest bezorgd. Zeer professioneel. Goede muziek conform onze wensen. Hij heeft vele gasten die nooit dansen op de dansvloer gekregen. De avond van onze zoon van 6 jaar ook een extra boost gegeven door bij de draaitafel te betrekken. Ook de videozuil was een groot succes.

Feestdatum: 2018-10-13 Bekijk deze reactie
Cijfer: 10
Reactie van: Marije

We zijn super blij met onze keuze voor DJ Diyo. De opstelling was mooi! Fijne communicatie vooraf en op de avond zelf. Waar we erg blij mee waren was het feit dat Bob goed kijkt naar het publiek op de dansvloer. Valt het halverwege een nummer een beetje stil ging hij meteen over op een ander nummer. Hierdoor bleef iedereen lekker dansen. De ventilator die hij mee had was ook een uitkomst voor de toch wel warme ruimte. Kortom we vonden het super!

Feestdatum: 2019-05-29 Bekijk deze reactie
Cijfer: 9
Reactie van: Wim

Wat begon met prettige communicatie en duidelijke afspraken eindigde met een fantastische feestavond! Zeer professioneel, maar ook persoonlijk. De muziekkeuze was conform afspraak maar ook prima afgestemd op de gasten en de sfeer van die avond. De saxofonist speelde fantastisch en onze gasten en wijzelf hebben een onvergetelijke avond gehad. Dankjewel!

Feestdatum: 2018-06-30 Bekijk deze reactie
Cijfer: 10
Feestlocaties in Hulshorst
Koetshuis HulshorstKoetshuis Hulshorst
Harderwijkerweg 545
8077 RJ Hulshorst
0341452747

Notice: Undefined variable: arr_googletip in /home/deb15535n9/domains/diyo.nl/public_html/feestlocatie.php on line 456