foto & tekst credits: www.ziltaanzee.nl

Zilt Aan Zee

Blijf als bruidspaar dichtbij jezelf!. .. Er is zoveel mogelijk!

Geen stoffige receptie met rijen handjes schudden, geen kids die verveeld in een hoekje zitten te mokken of je oma die door de harde muziek niemand kan verstaan... Nee, geen zorgen voor genoeg hapjes.

Wij maken niet alleen een offerte op maat maar luisteren goed naar jullie wensen, do\'s & don\'ts en wat je zeker niet wilt!..... Zodat uiteindelijk alles exact is zoals je het wel wilt!!

Wil je feesten tot diep in de nacht? Lekker doen!  Mochito moment? leuk! Wij hebben verschillende DJ\'s naar keuze.

Maar misschien hebben jullie en al jullie vrienden wel kinderen...en wil je in de middag trouwen met alle kids op de grond om jullie heen. Daarna proosten & ballonnen de lucht in... lekker relaxed een strand borrel met luxe fingerfoods... De kids op het springkussen onder begeleiding van onze nanny\'s.

Een strand BBQ met daarna een rustige \"after beach lounge avond\". Genoeg tijd om rustig met iedereen te genieten van vandaag...

Kennemerstrand 174
1976 GA IJmuiden
0255519300

Meer informatie is te vinden op: www.ziltaanzee.nl

Foto's bij Zilt Aan Zee

  • dj show Zilt Aan Zee
Op de kaart
Waarom DJ Diyo?

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.6
 Muziekkeuze 9.6
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.5
Gemiddelde beoordeling:

9.3 van maximaal 10 op basis van 624 recensies.

ThePerfectWedding.nl

Notice: Undefined variable: stars in /home/deb15535n9/domains/diyo.nl/public_html/general/widgets/perfectwedding.php on line 33

uit ervaringen
Video's

Je bruiloft vieren bij Zilt Aan Zee met een dj

Stijlvolle dj shows voor je bruiloft!
Gaan jullie trouwen of hebben jullie iets anders te vieren? Je feest of je bruiloft vieren bij Zilt Aan Zee is een goed idee. Ik zal graag jullie feestavond als bruiloft DJ muzikaal verzorgen. Met meer dan 15 jaar ervaring ben ik een professionele allround dj. Deze ervaring en de kwaliteit van de shows zorgen voor hoge beoordelingen op mijn eigen site maar ook op ThePerfectWedding.nl, Trouwplannen en Facebook!

Als echte DJ laat ik de muziek echt in elkaar overvloeien (mixen) en zorg voor non-stop muziek voor alle leeftijden. Ik zorg voor goed geluid en met mijn stijlvolle unieke show verlichting zorg ik voor een sfeerverhogende setting. Een goede keus dus voor jullie huwelijksfeest bij Zilt Aan Zee. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek leg ik graag uit waarom jullie voor mij moeten kiezen als bruiloft dj.

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Prijzen bruiloft dj

Reactie van: Iris

DJ Diyo heeft tijdens het intakegesprek goed naar ons geluisterd en de muziek was dan ook volledig naar onze smaak en fantastisch aan elkaar gedraaid. Dit, de lichtshow en de kwaliteit van het geluid maakte de avond onvergetelijk, zoals wij zelf hebben ervaren maar ook van onze gasten gehoord hebben! Nogmaals ontzettend bedankt!

Feestdatum: 2021-08-13 Bekijk deze reactie
Cijfer: 10
Reactie van: Lisette

Zeer fijne Dj om mee samen te werken. Hij reageerde snel, hij had onze muziek voor de openingsdans al binnen een paar uur klaar. En op de laatste dag nog muziek door gegeven, en dit was geen probleem. Hij weet precies wanneer hij welk nummer moet draaien. Aangezien wij een paar rustige countrynummers hadden, wat moeilijk te draaien is op een bruiloft omdat dan de dansvloer eventueel leeg zou raken. Het tegendeel heeft zich bewezen!! Echt mijn complimenten!

Feestdatum: 2019-06-07 Bekijk deze reactie
Cijfer: 10
Reactie van: Thomas

Dj Diyo, Bob, Wat zijn wij dankbaar voor hoe alles gelopen is. Na een online zoektocht zijn wij bij Bob uitgekomen. Omdat wij niet in Nederland wonen (wel daar getrouwd) zijn was het eerst vooral mail verkeer. Dat liep altijd al super en met de website en al je wensen helemaal duidelijk. Een all-in pakket is altijd handig voor een bruiloft zodat je echt weet wat je kosten zijn en geen verrassingen achteraf komen. Na het mailen zijn we via de Skype een avond ervoor gaan zitten en binnen 10seconde was de klik en match er en wat zijn we blij met hem. Eigen initiatief met de lokatie over waar moet hij heen, wanneer kan hij opbouwen, en op de dag zelf, ontspannen, strak in pak, en super sfeer! Goede opbouw van de tijd en eigenlijk iedereen stond te swingen! Dank Bob voor je top service en we hopen je nog vaker op andere gelegenheden te horen, want met jou wordt het een top feestje! Thomas en Lena

Feestdatum: 2019-08-17 Bekijk deze reactie
Cijfer: 10
Feestlocaties in IJmuiden
Zilt Aan ZeeZilt aan Zee
Kennemerstrand 174
1976 GA IJmuiden
0255519300
Bedrijfsruimte Zwolle NYE Grand Ball Zwolle. Vier Oud & Nieuw in Zwolle!