foto & tekst credits: www.ziltaanzee.nl

Zilt Aan Zee

Blijf als bruidspaar dichtbij jezelf!. .. Er is zoveel mogelijk!

Geen stoffige receptie met rijen handjes schudden, geen kids die verveeld in een hoekje zitten te mokken of je oma die door de harde muziek niemand kan verstaan... Nee, geen zorgen voor genoeg hapjes.

Wij maken niet alleen een offerte op maat maar luisteren goed naar jullie wensen, do\'s & don\'ts en wat je zeker niet wilt!..... Zodat uiteindelijk alles exact is zoals je het wel wilt!!

Wil je feesten tot diep in de nacht? Lekker doen!  Mochito moment? leuk! Wij hebben verschillende DJ\'s naar keuze.

Maar misschien hebben jullie en al jullie vrienden wel kinderen...en wil je in de middag trouwen met alle kids op de grond om jullie heen. Daarna proosten & ballonnen de lucht in... lekker relaxed een strand borrel met luxe fingerfoods... De kids op het springkussen onder begeleiding van onze nanny\'s.

Een strand BBQ met daarna een rustige \"after beach lounge avond\". Genoeg tijd om rustig met iedereen te genieten van vandaag...

Kennemerstrand 174
1976 GA IJmuiden
0255519300

Meer informatie is te vinden op: www.ziltaanzee.nl

Foto's bij Zilt Aan Zee

  • dj show Zilt Aan Zee
Op de kaart
Waarom DJ Diyo?

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.5
 Muziekkeuze 9.5
 Presentatie 9.5
 Playlist gebruik 9.4
Gemiddelde beoordeling:

9.2 van maximaal 10 op basis van 569 recensies.

ThePerfectWedding.nl
9.7
uit 63 ervaringen
Allround bruiloft dj Diyo
Video's

Je bruiloft vieren bij Zilt Aan Zee met een dj

Stijlvolle dj shows voor je bruiloft!
Gaan jullie trouwen of hebben jullie iets anders te vieren? Je feest of je bruiloft vieren bij Zilt Aan Zee is een goed idee. Ik zal graag jullie feestavond als bruiloft DJ muzikaal verzorgen. Met meer dan 15 jaar ervaring ben ik een professionele allround dj. Deze ervaring en de kwaliteit van de shows zorgen voor hoge beoordelingen op mijn eigen site maar ook op ThePerfectWedding.nl, Trouwplannen en Facebook!

Als echte DJ laat ik de muziek echt in elkaar overvloeien (mixen) en zorg voor non-stop muziek voor alle leeftijden. Ik zorg voor goed geluid en met mijn stijlvolle unieke show verlichting zorg ik voor een sfeerverhogende setting. Een goede keus dus voor jullie huwelijksfeest bij Zilt Aan Zee. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek leg ik graag uit waarom jullie voor mij moeten kiezen als bruiloft dj.

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Prijzen bruiloft dj

Reactie van: Niek

Onze ervaring met DJ Diyo waren perfect. Fijn dat dat de communicatie vooraf vlekkeloos verliep en hij goed wist in te spelen op onze wensen. Het uiteindelijke feest was geweldig! De sfeer-muziek werd rustig opgebouwd (zoals we ook hadden gevraagd) en de nummers uit onze playlist kwamen aan de orde terwijl Diyo dit mooi aan elkaar draaide met passende muziek. Vrijwel de hele avond is er gedansd en we krijgen nog steeds positieve reacties te horen van de gasten, top gedaan DJ Diyo!

Feestdatum: 2015-05-09 Bekijk deze reactie
Cijfer: 9
Reactie van: Mevrouw N. Sneijder

Ons bruiloftsfeest is precies geweest zoals we wilden. Met een relaxte DJ, fijne muziek en een leuke sfeer met de lichtgevende pilaren en onze eigen namen op het DJ meubel. Bob is makkelijk benaderbaar, reageert altijd snel op de mail en heeft goed met ons meegedacht. Ook op de avond zelf was het contact prima. Onze gasten hebben het er nog over hoe leuk ons feest was, dat zegt genoeg over de kwaliteit van de DJ ook.

Feestdatum: 2013-09-20 Bekijk deze reactie
Cijfer: 10
Reactie van: Maxime

Op 14 april 2018 zijn wij getrouwd en heeft Bob, DJ Diyo, de muziek verzorgd tijdens ons huwelijksfeest. Het contact van tevoren was goed, en de website waar wij ten alle tijden op konden inloggen om de informatie te bekijken en onze wensen door te geven was super fijn! Bob denkt goed mee en bij vragen werden deze altijd heel snel beantwoord. Onze wensen zijn uitstekend begrepen en we hebben een top avond gehad waar alle gasten ook zeer enthousiast over waren. Naast de muziek hebben wij bij DJ Diyo het videogastenboek gehuurd, wat hilarische filmpjes heeft opgeleverd waar we nog heel lang van kunnen nagenieten. Dj Diyo is absoluut een aanrader!

Feestdatum: 2018-04-14 Bekijk deze reactie
Cijfer: 9
Feestlocaties in IJmuiden
Zilt Aan ZeeZilt aan Zee
Kennemerstrand 174
1976 GA IJmuiden
0255519300

Notice: Undefined variable: arr_googletip in /home/deb15535n9/domains/diyo.nl/public_html/feestlocatie.php on line 456