foto & tekst credits: www.landgoedklarenbeek.nl

Klarenbeek

EEN TROUWLOCATIE OM JA TEGEN TE ZEGGEN

De stijlvol gerestaureerde ruimtes waarin vroeger de slijperij en zagerij gevestigd waren bieden een sfeervol decor voor jullie bijzondere trouwdag. Geef elkaar het ja-woord. In de gerestaureerde slijperij, waar het zonlicht door de fraai gebogen ramen de witte ruimte binnenstroomt. Huwelijksfoto’s kunnen jullie nemen in het park van het landgoed, bij het water of onder eeuwenoude bomen.

Na de ceremonie kunnen jullie in de prachtige Theetuin of aangesloten Brasserie proosten op jullie geluk. De Zagerij en Brasserie bieden volop mogelijkheden om de rest van de dag naar wens en stijl in te richten met een sfeervolle receptie, culinair diner en gezellig avondfeest. Het verzorgen van de culinaire invulling van jullie dag is in goede handen bij Grift Partycatering. Zie het kopje “catering” of “eten en drinken” hiernaast voor een aanbod op maat.

Een kerkelijk huwelijk is ook mogelijk op Landgoed Klarenbeek. In de voormalige Rooms Katholieke kerk gelegen op het landgoed. 

Het Landgoed biedt uiteenlopende mogelijkheden om jullie dag naar wens in te richten:
Stijlvolle ruimtes met Galerie, terrassen, Brasserie en Theetuin
Huwelijksfeesten tot en met 200 personen
Recepties en diners tot en met 200 personen

Tijdens een van de mooiste dagen van jullie leven moet alles natuurlijk perfect geregeld zijn. Wij willen jullie daarbij graag terzijde staan.

J.R. Krepellaan 7
7382 BM Klarenbeek
0553011103

Meer informatie is te vinden op: www.landgoedklarenbeek.nl

Foto's bij Klarenbeek

  • dj show Klarenbeek
Op de kaart
Waarom DJ Diyo?

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.5
 Muziekkeuze 9.5
 Presentatie 9.5
 Playlist gebruik 9.4
Gemiddelde beoordeling:

9.2 van maximaal 10 op basis van 568 recensies.

ThePerfectWedding.nl
9.7
uit 62 ervaringen
Allround bruiloft dj Diyo
Video's

Je bruiloft vieren bij Klarenbeek met een dj

Stijlvolle dj shows voor je bruiloft!
Gaan jullie trouwen of hebben jullie iets anders te vieren? Je feest of je bruiloft vieren bij Klarenbeek is een goed idee. Ik zal graag jullie feestavond als bruiloft DJ muzikaal verzorgen. Met meer dan 15 jaar ervaring ben ik een professionele allround dj. Deze ervaring en de kwaliteit van de shows zorgen voor hoge beoordelingen op mijn eigen site maar ook op ThePerfectWedding.nl, Trouwplannen en Facebook!

Als echte DJ laat ik de muziek echt in elkaar overvloeien (mixen) en zorg voor non-stop muziek voor alle leeftijden. Ik zorg voor goed geluid en met mijn stijlvolle unieke show verlichting zorg ik voor een sfeerverhogende setting. Een goede keus dus voor jullie huwelijksfeest bij Klarenbeek. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek leg ik graag uit waarom jullie voor mij moeten kiezen als bruiloft dj.

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Prijzen bruiloft dj

Reactie van: Marijn

Omdat mijn feest kortdag was, werd er in korte tijd veel geregeld. De communicatie verliep goed, en mede dankzij de internetsite kon ik een paar nummers opgeven die gedraaid konden worden. De verlichting was prima, alles verliep zoals afgesproken en hoewel het feest een mengelmoes was van Duitse en Nederlandse gasten, stond iedereen aan het einde op de dansvloer en heb ik veel complimenten gehad over de muziek en de DJ. DJ Diyo heeft veel ervaring, en dat blijkt!

Feestdatum: 2015-11-28 Bekijk deze reactie
Cijfer: 10
Reactie van: Jan Willem

DJ Diyo heeft op onze bruiloft op 22-7-17 een super show neergezet. Over de gehele avond was en bleef de dansvloer compleet gevuld. De lichtshow werd passend op de door ons gewenste kleuren van de decoratie getoond. Vanaf het eerste contact was ons duidelijk dat Dyio onze DJ zou moeten worden. De open comminucatie bleek een voltreffer te zijn om de door ons gewenste muziek ten gehore te brengen. De mix van duitse en nederlandse gasten werd ook door de muziek ondersteund. Dyio..... je ben geweldig !!! Aileen & Jan-Willem

Feestdatum: 2017-07-22 Bekijk deze reactie
Cijfer: 9
Reactie van: Chantal

Wij hebben DJ Diyo ervaren als een prettige leuke en spontane DJ! De communicatie was duidelijk, snel en leuk. Onze avond was gewoonweg perfect voor ons. DJ Diyo voelde goed aan wat de mensen wilde qua muziek. Wij hebben erg genoten en zullen DJ Diyo zeker aanraden als je een persoonlijk, muzikaal, fantastisch feest wilt! Vriendelijke groet, Rik en Chantal Eenkhoorn.

Feestdatum: 2016-09-02 Bekijk deze reactie
Cijfer: 10
Feestlocaties in Klarenbeek
KlarenbeekKlarenbeek
J.R. Krepellaan 7
7382 BM Klarenbeek
0553011103

Notice: Undefined variable: arr_googletip in /home/deb15535n9/domains/diyo.nl/public_html/feestlocatie.php on line 456