foto & tekst credits: www.landgoedklarenbeek.nl

Klarenbeek

EEN TROUWLOCATIE OM JA TEGEN TE ZEGGEN

De stijlvol gerestaureerde ruimtes waarin vroeger de slijperij en zagerij gevestigd waren bieden een sfeervol decor voor jullie bijzondere trouwdag. Geef elkaar het ja-woord. In de gerestaureerde slijperij, waar het zonlicht door de fraai gebogen ramen de witte ruimte binnenstroomt. Huwelijksfoto’s kunnen jullie nemen in het park van het landgoed, bij het water of onder eeuwenoude bomen.

Na de ceremonie kunnen jullie in de prachtige Theetuin of aangesloten Brasserie proosten op jullie geluk. De Zagerij en Brasserie bieden volop mogelijkheden om de rest van de dag naar wens en stijl in te richten met een sfeervolle receptie, culinair diner en gezellig avondfeest. Het verzorgen van de culinaire invulling van jullie dag is in goede handen bij Grift Partycatering. Zie het kopje “catering” of “eten en drinken” hiernaast voor een aanbod op maat.

Een kerkelijk huwelijk is ook mogelijk op Landgoed Klarenbeek. In de voormalige Rooms Katholieke kerk gelegen op het landgoed. 

Het Landgoed biedt uiteenlopende mogelijkheden om jullie dag naar wens in te richten:
Stijlvolle ruimtes met Galerie, terrassen, Brasserie en Theetuin
Huwelijksfeesten tot en met 200 personen
Recepties en diners tot en met 200 personen

Tijdens een van de mooiste dagen van jullie leven moet alles natuurlijk perfect geregeld zijn. Wij willen jullie daarbij graag terzijde staan.

J.R. Krepellaan 7
7382 BM Klarenbeek
0553011103

Meer informatie is te vinden op: www.landgoedklarenbeek.nl

Foto's bij Klarenbeek

  • dj show Klarenbeek
Op de kaart
Waarom DJ Diyo?

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.5
 Muziekkeuze 9.5
 Presentatie 9.5
 Playlist gebruik 9.3
Gemiddelde beoordeling:

9.2 van maximaal 10 op basis van 565 recensies.

ThePerfectWedding.nl
9.7
uit 61 ervaringen
Allround bruiloft dj Diyo
Video's

Je bruiloft vieren bij Klarenbeek met een dj

Stijlvolle dj shows voor je bruiloft!
Gaan jullie trouwen of hebben jullie iets anders te vieren? Je feest of je bruiloft vieren bij Klarenbeek is een goed idee. Ik zal graag jullie feestavond als bruiloft DJ muzikaal verzorgen. Met meer dan 15 jaar ervaring ben ik een professionele allround dj. Deze ervaring en de kwaliteit van de shows zorgen voor hoge beoordelingen op mijn eigen site maar ook op ThePerfectWedding.nl, Trouwplannen en Facebook!

Als echte DJ laat ik de muziek echt in elkaar overvloeien (mixen) en zorg voor non-stop muziek voor alle leeftijden. Ik zorg voor goed geluid en met mijn stijlvolle unieke show verlichting zorg ik voor een sfeerverhogende setting. Een goede keus dus voor jullie huwelijksfeest bij Klarenbeek. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek leg ik graag uit waarom jullie voor mij moeten kiezen als bruiloft dj.

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Prijzen bruiloft dj

Reactie van: Laura

Wat een fijne DJ is Bob, hij heeft van onze bruiloft een geweldig feest gemaakt. Mede op ons verzoek, varieerde de muziek van ´hakken´ en ´twerken´tot de polonaise en de dansvloer is geen moment leeg geweest. Bob voelt feilloos aan aan welke muziek behoefte is en houdt de sfeer zo optimaal. We zijn een maand verder en de familie en vrienden hebben het nog steeds over het feest!

Feestdatum: 2015-05-13 Bekijk deze reactie
Cijfer: 8
Reactie van: Niek

Onze ervaring met DJ Diyo waren perfect. Fijn dat dat de communicatie vooraf vlekkeloos verliep en hij goed wist in te spelen op onze wensen. Het uiteindelijke feest was geweldig! De sfeer-muziek werd rustig opgebouwd (zoals we ook hadden gevraagd) en de nummers uit onze playlist kwamen aan de orde terwijl Diyo dit mooi aan elkaar draaide met passende muziek. Vrijwel de hele avond is er gedansd en we krijgen nog steeds positieve reacties te horen van de gasten, top gedaan DJ Diyo!

Feestdatum: 2015-05-09 Bekijk deze reactie
Cijfer: 9
Reactie van: Richard

Na een prachtige ceremonie op een zonovergoten terras met panoramisch uitzicht en een heerlijke BBQ op hetzelfde terras, kon onze dag al niet meer stuk!! Maar.... 's avonds werd er nog een flinke schep bovenop de feestvreugde gedaan door Diyo.... Wat een gezelligheid! Wat een feest! Wat een volle dansvloer, met alleen maar lachende gezichten! Voor ons (en onze gasten!) gaat 13 juni 2015 de geschiedenisboeken in als FANTASTISCH in het kwadraat, mede dankzij Diyo!!

Feestdatum: 2015-06-13 Bekijk deze reactie
Cijfer: 10
Feestlocaties in Klarenbeek
KlarenbeekKlarenbeek
J.R. Krepellaan 7
7382 BM Klarenbeek
0553011103

Notice: Undefined variable: arr_googletip in /home/deb15535n9/domains/diyo.nl/public_html/feestlocatie.php on line 456