foto & tekst credits: www.landgoedklarenbeek.nl

Klarenbeek

EEN TROUWLOCATIE OM JA TEGEN TE ZEGGEN

De stijlvol gerestaureerde ruimtes waarin vroeger de slijperij en zagerij gevestigd waren bieden een sfeervol decor voor jullie bijzondere trouwdag. Geef elkaar het ja-woord. In de gerestaureerde slijperij, waar het zonlicht door de fraai gebogen ramen de witte ruimte binnenstroomt. Huwelijksfoto’s kunnen jullie nemen in het park van het landgoed, bij het water of onder eeuwenoude bomen.

Na de ceremonie kunnen jullie in de prachtige Theetuin of aangesloten Brasserie proosten op jullie geluk. De Zagerij en Brasserie bieden volop mogelijkheden om de rest van de dag naar wens en stijl in te richten met een sfeervolle receptie, culinair diner en gezellig avondfeest. Het verzorgen van de culinaire invulling van jullie dag is in goede handen bij Grift Partycatering. Zie het kopje “catering” of “eten en drinken” hiernaast voor een aanbod op maat.

Een kerkelijk huwelijk is ook mogelijk op Landgoed Klarenbeek. In de voormalige Rooms Katholieke kerk gelegen op het landgoed. 

Het Landgoed biedt uiteenlopende mogelijkheden om jullie dag naar wens in te richten:
Stijlvolle ruimtes met Galerie, terrassen, Brasserie en Theetuin
Huwelijksfeesten tot en met 200 personen
Recepties en diners tot en met 200 personen

Tijdens een van de mooiste dagen van jullie leven moet alles natuurlijk perfect geregeld zijn. Wij willen jullie daarbij graag terzijde staan.

J.R. Krepellaan 7
7382 BM Klarenbeek
0553011103

Meer informatie is te vinden op: www.landgoedklarenbeek.nl

Foto's bij Klarenbeek

  • dj show Klarenbeek
Op de kaart
Waarom DJ Diyo?

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.6
 Muziekkeuze 9.6
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.5
Gemiddelde beoordeling:

9.3 van maximaal 10 op basis van 624 recensies.

ThePerfectWedding.nl

Notice: Undefined variable: stars in /home/deb15535n9/domains/diyo.nl/public_html/general/widgets/perfectwedding.php on line 33

uit ervaringen
Video's

Je bruiloft vieren bij Klarenbeek met een dj

Stijlvolle dj shows voor je bruiloft!
Gaan jullie trouwen of hebben jullie iets anders te vieren? Je feest of je bruiloft vieren bij Klarenbeek is een goed idee. Ik zal graag jullie feestavond als bruiloft DJ muzikaal verzorgen. Met meer dan 15 jaar ervaring ben ik een professionele allround dj. Deze ervaring en de kwaliteit van de shows zorgen voor hoge beoordelingen op mijn eigen site maar ook op ThePerfectWedding.nl, Trouwplannen en Facebook!

Als echte DJ laat ik de muziek echt in elkaar overvloeien (mixen) en zorg voor non-stop muziek voor alle leeftijden. Ik zorg voor goed geluid en met mijn stijlvolle unieke show verlichting zorg ik voor een sfeerverhogende setting. Een goede keus dus voor jullie huwelijksfeest bij Klarenbeek. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek leg ik graag uit waarom jullie voor mij moeten kiezen als bruiloft dj.

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Prijzen bruiloft dj

Reactie van: Marissa

Dj diyo is een top dj! Hij luisterd goed naar je wensen en de communicatie van te Voren is goed. We hebben van onze gasten veel complimenten gehad over de muziek en de dansvloer stond altijd vol. Wij hebben ook dankzij dj diyo een super mooi feest gehad. Willian en Marissa

Feestdatum: 2019-02-22 Bekijk deze reactie
Cijfer: 10
Reactie van: Kim

DJ Diyo is zeer gastvrij en luistert goed naar zijn klanten. Hij neemt je serieus. We hebben erg positieve reacties van onze gasten gekregen. Ook naar de gasten toe was de DJ duidelijk en vriendelijk als het ging om verzoeknummers. Hij had goede apparatuur bij zich en de algehele presentatie zag er enorm verzorgd uit.

Feestdatum: 2019-06-22 Bekijk deze reactie
Cijfer: 10
Reactie van: Annemarie

Wij kijken terug op een zeer geslaagde afsluiting van onze bruiloft! Het was een top avond. Iedereen was enthousiast. Je hield met iedereen rekening, voelt perfect de sfeer en bijpassende muziek aan. En wat we ook als zeer positief ervaarden is jouw meedenken om deze avond tot een heel groot succes te maken. Bob ontzettend bedankt!

Feestdatum: 2019-05-24 Bekijk deze reactie
Cijfer: 10
Feestlocaties in Klarenbeek
KlarenbeekKlarenbeek
J.R. Krepellaan 7
7382 BM Klarenbeek
0553011103
Bedrijfsruimte Zwolle NYE Grand Ball Zwolle. Vier Oud & Nieuw in Zwolle!