foto & tekst credits: www.finley.nl

Finley Het Witte Huis

Wat fijn dat u op zoek bent naar een trouwlocatie. Een huwelijksdag is voor veel stellen de mooiste dag van hun leven. We weten als geen ander dat de trouwdag van begin tot eind een perfecte dag moet zijn voor de bruid, bruidegom en de trouwerij gasten.

Het is niet voor niets dat wij een officieel geregistreerde trouwlocatie zijn. We snappen de wensen die een aanstaande bruid en bruidegom hebben. Kies voor een locatie die daarnaast tot twee keer toe bekroond is met de Toptrouwlocatie Award.

Een bruiloft bij Het Witte huis kan er als volgt uit komen te zien. Aankomst bij de unieke trouwlocatie met de auto of wellicht met een romantisch aangeklede boot over de Loosdrechtse Plassen. De huwelijksvoltrekking kan bij mooi weer in de onze prachtige tuin plaatsvinden. Daarnaast kan de huwelijksvoltrekking ook gehouden worden in onze koepelzaal “de View”. Deze zaal geeft een mooi panorama beeld van de Loosdrechtse Plassen.

Na de ceremonie, verplaatst u zich richting “The Bar” waar een DJ of band voor u klaarstaat om de avond feestelijk in te luiden. Bij Finley kunt u in stijl trouwen, waarna u feestend uw nieuwe levensfase begint.

Nieuw-Loosdrechtsedijk 242
1231 LG Loosdrecht
0355774040

Meer informatie is te vinden op: www.finley.nl

Foto's bij Finley Het Witte Huis

  • dj show Finley Het Witte Huis
Op de kaart
Waarom DJ Diyo?

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.5
 Muziekkeuze 9.5
 Presentatie 9.5
 Playlist gebruik 9.4
Gemiddelde beoordeling:

9.2 van maximaal 10 op basis van 582 recensies.

ThePerfectWedding.nl
9.7
uit 66 ervaringen
Allround bruiloft dj Diyo
Video's

Je bruiloft vieren bij Finley Het Witte Huis met een dj

Stijlvolle dj shows voor je bruiloft!
Gaan jullie trouwen of hebben jullie iets anders te vieren? Je feest of je bruiloft vieren bij Finley Het Witte Huis is een goed idee. Ik zal graag jullie feestavond als bruiloft DJ muzikaal verzorgen. Met meer dan 15 jaar ervaring ben ik een professionele allround dj. Deze ervaring en de kwaliteit van de shows zorgen voor hoge beoordelingen op mijn eigen site maar ook op ThePerfectWedding.nl, Trouwplannen en Facebook!

Als echte DJ laat ik de muziek echt in elkaar overvloeien (mixen) en zorg voor non-stop muziek voor alle leeftijden. Ik zorg voor goed geluid en met mijn stijlvolle unieke show verlichting zorg ik voor een sfeerverhogende setting. Een goede keus dus voor jullie huwelijksfeest bij Finley Het Witte Huis. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek leg ik graag uit waarom jullie voor mij moeten kiezen als bruiloft dj.

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Prijzen bruiloft dj

Reactie van: Shanna

Dj Diyo heeft ons feest compleet gemaakt. De dansvloer stond continu vol en ondanks dat het net een sauna was binnen bleven de mensen los gaan. Dj Diyo maakte een mooie combinatie van iedereens muzieksmaak en zo bleef iedereen blij en swingde iedereen erop los.

Feestdatum: 2018-06-08 Bekijk deze reactie
Cijfer: 10
Reactie van: Jorinde

Met Diyo is het heel helder wat je krijgt voor je geld. Mbt het draaien, is het altijd spannend wat een DJ kan. Diyo deed dit boven verwachting goed en we zijn dan ook super tevreden! Hij draaide op verzoek voor ieder wat wils, waarbij hij verschillende genres zonder problemen door elkaar mixte en dit zelfs zo goed deed, dat dit voor niemand storend was (niet iedereen kan dit!). Halverwege de avond vroegen wij hem om een bepaald genre niet meer te draaien (niet vooraf doorgegeven op de zwarte lijst) en dit werd door Diyo meteen opgepakt bij het volgende nummer. Super goed! Enorm genoten en zeker een aanrader voor welke bruiloft of wat voor feest dan ook..! Wij en onze gasten, hebben een superfeest gehad!!!

Feestdatum: 2018-05-17 Bekijk deze reactie
Cijfer: 9
Reactie van: Mariette

Goede website met voldoende informatie en sfeer-filmpjes. Tijdens de intake heeft de DJ snel inzicht in het soort feest en de daarbij passende sfeer. Vlotte reactie op onze mails. De verdere. communicatie via het portal verloopt goed en prettig. Fijn dat er een waarschuwing kwam dat alles moet zijn ingevuld, vlak voor het feest. De muziek tijdens het feest sloot precies aan op de afspraken. Beide DJ’s zien er representatief uit. Ze stralen plezier uit en dragen bij aan een feestelijke sfeer. Al met al een top-avond met steeds een volle dansvloer!

Feestdatum: 2018-09-01 Bekijk deze reactie
Cijfer: 10
Feestlocaties in Loosdrecht
Piet Hein LoosdrechtPiet Hein Loosdrecht
Veendijk 17
1231 PC Loosdrecht
0355822788
Finley Het Witte HuisFinley Het Witte Huis
Nieuw-Loosdrechtsedijk 242
1231 LG Loosdrecht
0355774040

Notice: Undefined variable: arr_googletip in /home/deb15535n9/domains/diyo.nl/public_html/feestlocatie.php on line 456