foto & tekst credits: www.opdnakker.nl

Op D'n Akker

Trouwen op de boerderij met vrij uitzicht over de Noordoostpolder in Flevoland?  Tijdens uw bruiloft of trouwfeest bij \"Op d\'n Akker\", ervaart u de gastvrijheid en persoonlijke aandacht waar we bekend om staan. Samen met u maken we er een onvergetelijk mooie dag van!

Officiƫle trouwlocatie
Sinds oktober 2010 is Flevoland een verrassende officiĆ«le en romantische trouwlocatie in de Noordoostpolder rijker. Sindsdien zijn er al veel bijzondere momenten geweest, waar stellen elkaar het JA-woord hebben gegeven. Het huwelijk: van de trouwceremonie, de receptie, het bruiloft diner tot en met het trouwfeest, alles is mogelijk bij deze bijzondere trouwlocatie in Nagele; 10 km van Emmeloord. Als u een Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS), oftewel een trouwambtenaar heeft gekozen voor de huwelijksvoltrekking, dan kan hij of zij u bij ons in het echt verbinden. Als u dat ergens anders wilt doen en bij ons de trouwreceptie en/of het trouwfeest, geen probleem. Het gaat erom dat U de perfecte dag beleeft. In onze twee zalen kunt u tot wel 250 personen ontvangen.

Havenweg 14
8308 RJ Nagele
0527652368

Meer informatie is te vinden op: www.opdnakker.nl

Foto's bij Op D'n Akker

  • dj show Op D'n Akker
Op de kaart
Waarom DJ Diyo?

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.5
 Muziekkeuze 9.5
 Presentatie 9.5
 Playlist gebruik 9.4
Gemiddelde beoordeling:

9.2 van maximaal 10 op basis van 568 recensies.

ThePerfectWedding.nl
9.7
uit 62 ervaringen
Allround bruiloft dj Diyo
Video's

Je bruiloft vieren bij Op D'n Akker met een dj

Stijlvolle dj shows voor je bruiloft!
Gaan jullie trouwen of hebben jullie iets anders te vieren? Je feest of je bruiloft vieren bij Op D'n Akker is een goed idee. Ik zal graag jullie feestavond als bruiloft DJ muzikaal verzorgen. Met meer dan 15 jaar ervaring ben ik een professionele allround dj. Deze ervaring en de kwaliteit van de shows zorgen voor hoge beoordelingen op mijn eigen site maar ook op ThePerfectWedding.nl, Trouwplannen en Facebook!

Als echte DJ laat ik de muziek echt in elkaar overvloeien (mixen) en zorg voor non-stop muziek voor alle leeftijden. Ik zorg voor goed geluid en met mijn stijlvolle unieke show verlichting zorg ik voor een sfeerverhogende setting. Een goede keus dus voor jullie huwelijksfeest bij Op D'n Akker. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek leg ik graag uit waarom jullie voor mij moeten kiezen als bruiloft dj.

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Prijzen bruiloft dj

Reactie van: Brooke

25 juli 2015 heeft Bob samen met een geweldige saxofonist en prachtige zangeres op onze bruiloft gedraaid, en wat een feestje heeft hij gebouwd, de avond kon niet meer stuk! Vanaf 20.30 tot 01.30 is er aan 1 stuk door gedanst, door jong en oud, op hakken of blote voeten (doordat het met hakken aan niet meer ging), iedereen is los gegaan. Echt een dikke aanrader en Bob --> Super bedankt!!

Feestdatum: 2015-07-25 Bekijk deze reactie
Cijfer: 10
Reactie van: Frans

Dj Diyo heeft de muziek verzorgd bij ons 25-jarig huwelijk. Meteen vanaf het eerste contact via de e-mail gaf Bob het vertrouwen dat het allemaal goed geregeld zou worden. We hebben een leuke kennismaking gehad vooraf aan het feest waarbij duidelijk werd dat Bob goede kennis van zaken heeft. Hij gaf ons ook nog enkele goede tips mee. Klasse. Tijdens de feestavond is de muziek fantastisch verzorgd waarbij duidelijk rekening werd gehouden met onze wensen. De stemming zat er goed in en de hele avond is de dansvloer vol geweest. Bedankt Bob. Bij een volgend feestje denken wij aan jou.

Feestdatum: 2017-08-26 Bekijk deze reactie
Cijfer: 9
Reactie van: M. van der Lee

Vanaf het eerste contact met Bob voelde het goed voor ons, hij nam uitgebreid de tijd voor het kennismakingsgesprek. Al snel bleek dat hij weet waar hij het over heeft, en snel doorhad van wat voor muziek wij houden. Dit kwam duidelijk naar voren op het feest zelf, we hebben alleen maar leuke en goede muziek gehoord, echt alles naar wens. Voor de opzet van de drive-in show, heeft Bob ons ook zeer goed geadviseerd, het paste zeer goed bij de locatie, niet te groot en niet te klein. Tussendoor hebben we nog wat mail contact gehad over de muziek, Bob reageerde altijd snel en gaf passende adviezen. Achteraf hebben we van onze gaste ook alleen maar positieve reacties gekregen!

Feestdatum: 2013-09-12 Bekijk deze reactie
Cijfer: 10
Feestlocaties in Nagele
Op D'n AkkerOp d'n Akker
Havenweg 14
8308 RJ Nagele
0527652368

Notice: Undefined variable: arr_googletip in /home/deb15535n9/domains/diyo.nl/public_html/feestlocatie.php on line 456