foto & tekst credits: www.opdnakker.nl

Op D'n Akker

Trouwen op de boerderij met vrij uitzicht over de Noordoostpolder in Flevoland?  Tijdens uw bruiloft of trouwfeest bij \"Op d\'n Akker\", ervaart u de gastvrijheid en persoonlijke aandacht waar we bekend om staan. Samen met u maken we er een onvergetelijk mooie dag van!

Officiƫle trouwlocatie
Sinds oktober 2010 is Flevoland een verrassende officiĆ«le en romantische trouwlocatie in de Noordoostpolder rijker. Sindsdien zijn er al veel bijzondere momenten geweest, waar stellen elkaar het JA-woord hebben gegeven. Het huwelijk: van de trouwceremonie, de receptie, het bruiloft diner tot en met het trouwfeest, alles is mogelijk bij deze bijzondere trouwlocatie in Nagele; 10 km van Emmeloord. Als u een Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS), oftewel een trouwambtenaar heeft gekozen voor de huwelijksvoltrekking, dan kan hij of zij u bij ons in het echt verbinden. Als u dat ergens anders wilt doen en bij ons de trouwreceptie en/of het trouwfeest, geen probleem. Het gaat erom dat U de perfecte dag beleeft. In onze twee zalen kunt u tot wel 250 personen ontvangen.

Havenweg 14
8308 RJ Nagele
0527652368

Meer informatie is te vinden op: www.opdnakker.nl

Foto's bij Op D'n Akker

  • dj show Op D'n Akker
Op de kaart
Waarom DJ Diyo?

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.6
 Muziekkeuze 9.6
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.5
Gemiddelde beoordeling:

9.3 van maximaal 10 op basis van 624 recensies.

ThePerfectWedding.nl

Notice: Undefined variable: stars in /home/deb15535n9/domains/diyo.nl/public_html/general/widgets/perfectwedding.php on line 33

uit ervaringen
Video's

Je bruiloft vieren bij Op D'n Akker met een dj

Stijlvolle dj shows voor je bruiloft!
Gaan jullie trouwen of hebben jullie iets anders te vieren? Je feest of je bruiloft vieren bij Op D'n Akker is een goed idee. Ik zal graag jullie feestavond als bruiloft DJ muzikaal verzorgen. Met meer dan 15 jaar ervaring ben ik een professionele allround dj. Deze ervaring en de kwaliteit van de shows zorgen voor hoge beoordelingen op mijn eigen site maar ook op ThePerfectWedding.nl, Trouwplannen en Facebook!

Als echte DJ laat ik de muziek echt in elkaar overvloeien (mixen) en zorg voor non-stop muziek voor alle leeftijden. Ik zorg voor goed geluid en met mijn stijlvolle unieke show verlichting zorg ik voor een sfeerverhogende setting. Een goede keus dus voor jullie huwelijksfeest bij Op D'n Akker. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek leg ik graag uit waarom jullie voor mij moeten kiezen als bruiloft dj.

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Prijzen bruiloft dj

Reactie van: Marissa

Dj diyo is een top dj! Hij luisterd goed naar je wensen en de communicatie van te Voren is goed. We hebben van onze gasten veel complimenten gehad over de muziek en de dansvloer stond altijd vol. Wij hebben ook dankzij dj diyo een super mooi feest gehad. Willian en Marissa

Feestdatum: 2019-02-22 Bekijk deze reactie
Cijfer: 10
Reactie van: Iris

DJ Diyo heeft tijdens het intakegesprek goed naar ons geluisterd en de muziek was dan ook volledig naar onze smaak en fantastisch aan elkaar gedraaid. Dit, de lichtshow en de kwaliteit van het geluid maakte de avond onvergetelijk, zoals wij zelf hebben ervaren maar ook van onze gasten gehoord hebben! Nogmaals ontzettend bedankt!

Feestdatum: 2021-08-13 Bekijk deze reactie
Cijfer: 10
Reactie van: Hans

een zeer prettig persoon waarmee duidelijke en goede afspraken gemaakt kunnen worden die dan ook worden nagekomen. is op de feestavond een heel belangrijk element voor de sfeer en verzorgt dit perfect , combinatie met de saxifonist vonden wij van absoluut toegevoegde waarde.

Feestdatum: 2019-08-24 Bekijk deze reactie
Cijfer: 10
Feestlocaties in Nagele
Op D'n AkkerOp d'n Akker
Havenweg 14
8308 RJ Nagele
0527652368
Bedrijfsruimte Zwolle NYE Grand Ball Zwolle. Vier Oud & Nieuw in Zwolle!