foto & tekst credits: www.opdnakker.nl

Op D'n Akker

Trouwen op de boerderij met vrij uitzicht over de Noordoostpolder in Flevoland?  Tijdens uw bruiloft of trouwfeest bij \"Op d\'n Akker\", ervaart u de gastvrijheid en persoonlijke aandacht waar we bekend om staan. Samen met u maken we er een onvergetelijk mooie dag van!

Officiƫle trouwlocatie
Sinds oktober 2010 is Flevoland een verrassende officiĆ«le en romantische trouwlocatie in de Noordoostpolder rijker. Sindsdien zijn er al veel bijzondere momenten geweest, waar stellen elkaar het JA-woord hebben gegeven. Het huwelijk: van de trouwceremonie, de receptie, het bruiloft diner tot en met het trouwfeest, alles is mogelijk bij deze bijzondere trouwlocatie in Nagele; 10 km van Emmeloord. Als u een Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS), oftewel een trouwambtenaar heeft gekozen voor de huwelijksvoltrekking, dan kan hij of zij u bij ons in het echt verbinden. Als u dat ergens anders wilt doen en bij ons de trouwreceptie en/of het trouwfeest, geen probleem. Het gaat erom dat U de perfecte dag beleeft. In onze twee zalen kunt u tot wel 250 personen ontvangen.

Havenweg 14
8308 RJ Nagele
0527652368

Meer informatie is te vinden op: www.opdnakker.nl

Foto's bij Op D'n Akker

  • dj show Op D'n Akker
Op de kaart
Waarom DJ Diyo?

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.5
 Muziekkeuze 9.5
 Presentatie 9.5
 Playlist gebruik 9.3
Gemiddelde beoordeling:

9.2 van maximaal 10 op basis van 565 recensies.

ThePerfectWedding.nl
9.7
uit 61 ervaringen
Allround bruiloft dj Diyo
Video's

Je bruiloft vieren bij Op D'n Akker met een dj

Stijlvolle dj shows voor je bruiloft!
Gaan jullie trouwen of hebben jullie iets anders te vieren? Je feest of je bruiloft vieren bij Op D'n Akker is een goed idee. Ik zal graag jullie feestavond als bruiloft DJ muzikaal verzorgen. Met meer dan 15 jaar ervaring ben ik een professionele allround dj. Deze ervaring en de kwaliteit van de shows zorgen voor hoge beoordelingen op mijn eigen site maar ook op ThePerfectWedding.nl, Trouwplannen en Facebook!

Als echte DJ laat ik de muziek echt in elkaar overvloeien (mixen) en zorg voor non-stop muziek voor alle leeftijden. Ik zorg voor goed geluid en met mijn stijlvolle unieke show verlichting zorg ik voor een sfeerverhogende setting. Een goede keus dus voor jullie huwelijksfeest bij Op D'n Akker. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek leg ik graag uit waarom jullie voor mij moeten kiezen als bruiloft dj.

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Prijzen bruiloft dj

Reactie van: Nicole van Es

Wij hebben een top avond gehad! De muziek keuze was super! wij ( het bruidspaar) hadden vooraf een klein lijstje doorgestuurd met een aantal nummers die wij zelf wilden aanvragen, dit werd allemaal gedraaid. Ook verzoeknummers van onze gasten werden gedraaid. De sfeer zat er vanaf het begin al goed in, de set zag er mooi en stijlvol uit, paste precies bij de locatie! Wij kunnen DJ Diyo zeker aanbevelen! Wij hebben een geweldige avond gehad!

Feestdatum: 2013-08-29 Bekijk deze reactie
Cijfer: 8
Reactie van: Rick

Wij kunnen iedereen aanraden om DJ Diyo in te huren voor feesten en bruiloften. Hij heeft onze hoge verwachtingen meer dan waar gemaakt! De muziek en sfeer: De DJ voelde perfect aan wat voor publiek er aanwezig was, wat de stemming was en welke muziek nodig was voor een topfeest. Waar in veel gevallen een feest even op gang moet komen werd er door de muziekkeuze van de DJ van begin tot het einde volop gedanst. Veel aanwezigen hebben enkele dagen na het feest hun complimenten gegeven over de DJ en de saxofonist. Erg netjes ook om bij twijfel over een verzoeknummer even te checken bij het bruidsstel. Communicatie en informatievoorziening: In 1 woord uitstekend. De manier van communiceren en informatie voorziening was zeer professioneel en zeer klantgericht. De reactietijd op vragen was uitstekend. Kortom, de manier van samenwerken is ons uitermate goed bevallen. DJ Diyo heeft zijn zaken zeer strak en professioneel geregeld.

Feestdatum: 2016-09-15 Bekijk deze reactie
Cijfer: 9
Reactie van: Maartje

Bob heeft tijdens onze kennismaking goed geluisterd naar onze wensen. Hij was proactief richting onze bruiloft door zelf al te mailen met vragen. Zijn site via mijnbruiloft zit goed in elkaar en is gemakkelijk in te vullen. Bob heeft tijdens ons feest vrijwel onze hele playlist gedraaid. Het was echt een topfeest om nooit te vergeten waarbij zowel jong als oud helemaal los ging. Je bent top bob!

Feestdatum: 2017-03-25 Bekijk deze reactie
Cijfer: 10
Feestlocaties in Nagele
Op D'n AkkerOp d'n Akker
Havenweg 14
8308 RJ Nagele
0527652368

Notice: Undefined variable: arr_googletip in /home/deb15535n9/domains/diyo.nl/public_html/feestlocatie.php on line 456