foto & tekst credits: www.opdnakker.nl

Op D'n Akker

Trouwen op de boerderij met vrij uitzicht over de Noordoostpolder in Flevoland?  Tijdens uw bruiloft of trouwfeest bij \"Op d\'n Akker\", ervaart u de gastvrijheid en persoonlijke aandacht waar we bekend om staan. Samen met u maken we er een onvergetelijk mooie dag van!

Officiƫle trouwlocatie
Sinds oktober 2010 is Flevoland een verrassende officiĆ«le en romantische trouwlocatie in de Noordoostpolder rijker. Sindsdien zijn er al veel bijzondere momenten geweest, waar stellen elkaar het JA-woord hebben gegeven. Het huwelijk: van de trouwceremonie, de receptie, het bruiloft diner tot en met het trouwfeest, alles is mogelijk bij deze bijzondere trouwlocatie in Nagele; 10 km van Emmeloord. Als u een Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS), oftewel een trouwambtenaar heeft gekozen voor de huwelijksvoltrekking, dan kan hij of zij u bij ons in het echt verbinden. Als u dat ergens anders wilt doen en bij ons de trouwreceptie en/of het trouwfeest, geen probleem. Het gaat erom dat U de perfecte dag beleeft. In onze twee zalen kunt u tot wel 250 personen ontvangen.

Havenweg 14
8308 RJ Nagele
0527652368

Meer informatie is te vinden op: www.opdnakker.nl

Foto's bij Op D'n Akker

  • dj show Op D'n Akker
Op de kaart
Waarom DJ Diyo?

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.5
 Muziekkeuze 9.5
 Presentatie 9.5
 Playlist gebruik 9.4
Gemiddelde beoordeling:

9.2 van maximaal 10 op basis van 582 recensies.

ThePerfectWedding.nl
9.7
uit 66 ervaringen
Allround bruiloft dj Diyo
Video's

Je bruiloft vieren bij Op D'n Akker met een dj

Stijlvolle dj shows voor je bruiloft!
Gaan jullie trouwen of hebben jullie iets anders te vieren? Je feest of je bruiloft vieren bij Op D'n Akker is een goed idee. Ik zal graag jullie feestavond als bruiloft DJ muzikaal verzorgen. Met meer dan 15 jaar ervaring ben ik een professionele allround dj. Deze ervaring en de kwaliteit van de shows zorgen voor hoge beoordelingen op mijn eigen site maar ook op ThePerfectWedding.nl, Trouwplannen en Facebook!

Als echte DJ laat ik de muziek echt in elkaar overvloeien (mixen) en zorg voor non-stop muziek voor alle leeftijden. Ik zorg voor goed geluid en met mijn stijlvolle unieke show verlichting zorg ik voor een sfeerverhogende setting. Een goede keus dus voor jullie huwelijksfeest bij Op D'n Akker. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek leg ik graag uit waarom jullie voor mij moeten kiezen als bruiloft dj.

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Prijzen bruiloft dj

Reactie van: Wim

Wat begon met prettige communicatie en duidelijke afspraken eindigde met een fantastische feestavond! Zeer professioneel, maar ook persoonlijk. De muziekkeuze was conform afspraak maar ook prima afgestemd op de gasten en de sfeer van die avond. De saxofonist speelde fantastisch en onze gasten en wijzelf hebben een onvergetelijke avond gehad. Dankjewel!

Feestdatum: 2018-06-30 Bekijk deze reactie
Cijfer: 10
Reactie van: Nina

DJ Diyo (of Bob) is naast een goede DJ ook nog eens heel prettig in de omgang. Hij was makkelijk te bereiken per e-mail en WhatsApp en eigenlijk niets van onze wensen was te veel gevraagd. Superfijn, zeker als het om een speciale dag als je bruiloft gaat! De dansvloer stond de hele avond vol, wat natuurlijk een goed teken is! DJ Diyo draaide een leuke combi van moderne liedjes en heerlijke/grappige klassiekers. We mochten zelf onze favorieten aan hem doorgeven zodat we zeker wisten dat die gedraaid zouden worden, en op basis van onze muzieksmaak heeft Diyo de rest van zijn afspeellijst samengesteld. Leuk extraatje: de mooie lichtshow die Bob meeneemt. Op de kiekjes van onze fotograaf komen de verschillende kleuren prachtig terug! Niets dan lof over de DJ, zijn muziekkeuze en de prachtige lichtshow! Bedankt Bob, voor het afmaken van onze onvergetelijke bruiloft :-)

Feestdatum: 2018-09-21 Bekijk deze reactie
Cijfer: 9
Reactie van: Marije

We zijn super blij met onze keuze voor DJ Diyo. De opstelling was mooi! Fijne communicatie vooraf en op de avond zelf. Waar we erg blij mee waren was het feit dat Bob goed kijkt naar het publiek op de dansvloer. Valt het halverwege een nummer een beetje stil ging hij meteen over op een ander nummer. Hierdoor bleef iedereen lekker dansen. De ventilator die hij mee had was ook een uitkomst voor de toch wel warme ruimte. Kortom we vonden het super!

Feestdatum: 2019-05-29 Bekijk deze reactie
Cijfer: 10
Feestlocaties in Nagele
Op D'n AkkerOp d'n Akker
Havenweg 14
8308 RJ Nagele
0527652368

Notice: Undefined variable: arr_googletip in /home/deb15535n9/domains/diyo.nl/public_html/feestlocatie.php on line 456