foto & tekst credits: www.tespelduyn.nl

Landgoed Tespelduyn

Zeg \'JA\' op Tespelduyn

Landgoed Tespelduyn is per 1 september 2011 een officiƫle trouwlocatie. Zowel \'t Landhuys als \'t Koetshuys zijn beide aangewezen als unieke trouwlocatie voor de burgerlijke stand.

De komende tijd moet u veel keuzes maken. Om u alvast een beetje op weg te helpen biedt Tespelduyn veel nuttige informatie aan omtrent het organiseren van uw huwelijk. Omdat het een mooie en speciale dag moet worden biedt Tespelduyn alles op maat aan. Uw huwelijksdag vult u in volgens uw hoogstpersoonlijke wensen. Want welke wensen u ook heeft, wij zorgen dat ze in overleg met u worden vervuld.

Wilt u meer weten over de vele mogelijkheden van Landgoed Tespelduyn, dan bent u van harte welkom contact met ons op te nemen voor een geheel vrijblijvende afspraak. Dit kunt u doen via events@tespelduyn.nl of op telefoonnummer 0252-241333. Wij stellen graag op basis van uw specifieke wensen samen met u een mooi programma samen.

Wij hopen samen met u uw trouwdag tot een onvergetelijke dag te mogen maken!

Tespellaan 53
2211 VT Noordwijkerhout
0252241333

Meer informatie is te vinden op: www.tespelduyn.nl
Op de kaart
Waarom DJ Diyo?

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.6
 Muziekkeuze 9.6
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.5
Gemiddelde beoordeling:

9.3 van maximaal 10 op basis van 624 recensies.

ThePerfectWedding.nl

Notice: Undefined variable: stars in /home/deb15535n9/domains/diyo.nl/public_html/general/widgets/perfectwedding.php on line 33

uit ervaringen
Video's

Je bruiloft vieren bij Landgoed Tespelduyn met een dj

Stijlvolle dj shows voor je bruiloft!
Gaan jullie trouwen of hebben jullie iets anders te vieren? Je feest of je bruiloft vieren bij Landgoed Tespelduyn is een goed idee. Ik zal graag jullie feestavond als bruiloft DJ muzikaal verzorgen. Met meer dan 15 jaar ervaring ben ik een professionele allround dj. Deze ervaring en de kwaliteit van de shows zorgen voor hoge beoordelingen op mijn eigen site maar ook op ThePerfectWedding.nl, Trouwplannen en Facebook!

Als echte DJ laat ik de muziek echt in elkaar overvloeien (mixen) en zorg voor non-stop muziek voor alle leeftijden. Ik zorg voor goed geluid en met mijn stijlvolle unieke show verlichting zorg ik voor een sfeerverhogende setting. Een goede keus dus voor jullie huwelijksfeest bij Landgoed Tespelduyn. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek leg ik graag uit waarom jullie voor mij moeten kiezen als bruiloft dj.

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Prijzen bruiloft dj

Reactie van: Monique

Bob is ontzettend vriendelijk, zeer proffesionele en een absolute aanwinst. We hebben genoten van zijn aanwezigheid en de bijdrage die hij was op onze bruiloft. Muziek, verlichting, geluid, sfeer...het was helemaal compleet van het begin van het contact tot het eind van het feest.

Feestdatum: 2019-06-24 Bekijk deze reactie
Cijfer: 10
Reactie van: Nora

Wij zijn zeer blij dat wij voor dj Diyo hebben gekozen. De communicatie was goed en op ons trouwfeest heeft hij ervoor gezorgd dat iedereen gedanst heeft; dat was precies wat wij wilden. De muziek was zoals wij hadden afgesproken en dj Diyo kan de sfeer goed opbouwen. Bedankt Bob! We zouden je zo weer boeken en dus ook zeker aanraden aan anderen!

Feestdatum: 2019-10-19 Bekijk deze reactie
Cijfer: 10
Reactie van: Kim

DJ Diyo is zeer gastvrij en luistert goed naar zijn klanten. Hij neemt je serieus. We hebben erg positieve reacties van onze gasten gekregen. Ook naar de gasten toe was de DJ duidelijk en vriendelijk als het ging om verzoeknummers. Hij had goede apparatuur bij zich en de algehele presentatie zag er enorm verzorgd uit.

Feestdatum: 2019-06-22 Bekijk deze reactie
Cijfer: 10
Feestlocaties in Noordwijkerhout
Landgoed TespelduynLandgoed Tespelduyn
Tespellaan 53
2211 VT Noordwijkerhout
0252241333
Bedrijfsruimte Zwolle NYE Grand Ball Zwolle. Vier Oud & Nieuw in Zwolle!