foto & tekst credits: www.soesterduinen.nl

De Soester Duinen

Denkt u zich eens in: prachtige witte stoeltjes uitgelijnd naast elkaar richting altaar onder een stralend blauwe lucht met de duinen als decor, een heerlijk uitgebalanceerd en intiem diner met familie en vrienden aan een lange feestelijke tafel en daarna een knalfeest voor alle genodigden in een sfeervolle zaal waar het dak eraf mag. Dat is trouwen met De Soester Duinen!

Sfeervolle locaties en een flexibel team
Al meer dan 30 jaar helpen wij aanstaande bruidsparen bij het organiseren van één van de belangrijkste momenten in hun leven. U kunt in de Soester Duinen zelf trouwen in één van onze prachtige zalen, de Bibliotheek of op ons besloten terras onder de Wisteria, in de buitenlucht in de witte zandduinen van Soest of op één van onze andere locaties. In overleg met u is er weinig dat niet mogelijk is voor ons team. In een sfeervolle ambiance zal het u en uw gasten aan niets ontbreken.

Vertel ons uw wensen
Voor het plannen van uw huwelijksdag ontmoeten wij u graag in De Soester Duinen zelf. Enerzijds zodat u vast wat sfeer kunt proeven, anderzijds omdat uw huwelijk maatwerk vereist. Wij nemen graag in een persoonlijk gesprek de tijd om uw plannen te bespreken. Geheel vrijblijvend uiteraard.

Onvergetelijk huwelijksfeest
Om alvast een indruk te krijgen van de mogelijkheden die De Soester Duinen u als bruidspaar te bieden heeft, kunt u alvast onze zalen bekijken voor de verschillende ruimtes en onze arrangementen voor de culinaire mogelijkheden. Maar het kan ook anders, op eigen locatie bijvoorbeeld, geheel naar eigen wens of smaak. Bel ons voor het maken van een afspraak zodat we ook echt de tijd voor u kunnen nemen om in alle rust van gedachten te wisselen. De Soester Duinen hoopt deel uit te mogen maken van uw huwelijksdag! Het zou ons een eer zijn.

Soesterbergsestraat 188
3768 MD Soest
0356036010

Meer informatie is te vinden op: www.soesterduinen.nl

Foto's bij De Soester Duinen

  • dj show De Soester Duinen
  • dj show De Soester Duinen
Op de kaart
Waarom DJ Diyo?

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.5
 Muziekkeuze 9.5
 Presentatie 9.5
 Playlist gebruik 9.3
Gemiddelde beoordeling:

9.2 van maximaal 10 op basis van 565 recensies.

ThePerfectWedding.nl
9.7
uit 61 ervaringen
Allround bruiloft dj Diyo
Video's

Je bruiloft vieren bij De Soester Duinen met een dj

Stijlvolle dj shows voor je bruiloft!
Gaan jullie trouwen of hebben jullie iets anders te vieren? Je feest of je bruiloft vieren bij De Soester Duinen is een goed idee. Ik zal graag jullie feestavond als bruiloft DJ muzikaal verzorgen. Met meer dan 15 jaar ervaring ben ik een professionele allround dj. Deze ervaring en de kwaliteit van de shows zorgen voor hoge beoordelingen op mijn eigen site maar ook op ThePerfectWedding.nl, Trouwplannen en Facebook!

Als echte DJ laat ik de muziek echt in elkaar overvloeien (mixen) en zorg voor non-stop muziek voor alle leeftijden. Ik zorg voor goed geluid en met mijn stijlvolle unieke show verlichting zorg ik voor een sfeerverhogende setting. Een goede keus dus voor jullie huwelijksfeest bij De Soester Duinen. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek leg ik graag uit waarom jullie voor mij moeten kiezen als bruiloft dj.

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Prijzen bruiloft dj

Reactie van: Guido

Dj Diyo heeft onze bruiloft tot een geweldig feest gemaakt. De lichtshow en het gebruik van kleuren sloot perfect aan op onze feest locatie. De muziek keuze zorgde voor een geweldig feest en er werd van begin tot eind continu gedanst. Het zo mogelijk nog grotere pluspunt is echter het professionalisme en enthousiasme van Bob en zijn collega. Geweldig om te zien hoe ze staan te genieten tijdens hun optreden en hoe ze iedereen enthousiast te woord staan. Het goede gevoel hadden we al vanaf onze eerste ontmoeting in de showroom van Diyo en dit werd dus 100% waar gemaakt tijdens het feest zelf. Bij een volgend feest zullen we zeker weer van Dj Diyo gebruik maken! Een absolute aanrader voor iedereen!

Feestdatum: 2014-05-21 Bekijk deze reactie
Cijfer: 8
Reactie van: Mevrouw A. Westerman

Prettige en duidelijk communicatie! Mede daarom hebben we voor DJ Diyo gekozen. Muziek is toch wel een heel belangrijk onderdeel voor een goed feest en hij begrijpt dat als geen ander. We hebben een fantastische avond gehad. Ook de gasten vonden het geweldig, want de dansvloer was de hele avond goed gevuld en we krijgen veel positieve reacties! Heel erg bedankt! Gerben & Anita

Feestdatum: 2013-06-21 Bekijk deze reactie
Cijfer: 9
Reactie van: Jelmar

De communicatie is vanaf het begin tot eind duidelijk en helder. Wij hebben DJ Diyo dan ook echt als fantastisch ervaren. Met de info die we Bob hebben gegeven heeft hij precies aangevoeld wat voor feest en sfeer het moest uitstralen. Zowel wij als de gasten hebben echt een fantastische avond gehad en de hele avond lekker gedanst. Wij zouden DJ Diyo dan ook aan iedereen kunnen aanbevelen. Hartelijk dank voor het geweldige feest! Groetjes Jelmar en Roselinda.

Feestdatum: 2016-08-19 Bekijk deze reactie
Cijfer: 10
Feestlocaties in Soest
De Kleine MelmDe Kleine Melm
Eemweg 4-6
3764 DG Soest
0613749277
Centraal Soest
Birkstraat 7
3768 HB Soest
0356033333
De Soester DuinenDe Soester Duinen
Soesterbergsestraat 188
3768 MD Soest
0356036010

Notice: Undefined variable: arr_googletip in /home/deb15535n9/domains/diyo.nl/public_html/feestlocatie.php on line 456