foto & tekst credits: www.soesterduinen.nl

De Soester Duinen

Denkt u zich eens in: prachtige witte stoeltjes uitgelijnd naast elkaar richting altaar onder een stralend blauwe lucht met de duinen als decor, een heerlijk uitgebalanceerd en intiem diner met familie en vrienden aan een lange feestelijke tafel en daarna een knalfeest voor alle genodigden in een sfeervolle zaal waar het dak eraf mag. Dat is trouwen met De Soester Duinen!

Sfeervolle locaties en een flexibel team
Al meer dan 30 jaar helpen wij aanstaande bruidsparen bij het organiseren van één van de belangrijkste momenten in hun leven. U kunt in de Soester Duinen zelf trouwen in één van onze prachtige zalen, de Bibliotheek of op ons besloten terras onder de Wisteria, in de buitenlucht in de witte zandduinen van Soest of op één van onze andere locaties. In overleg met u is er weinig dat niet mogelijk is voor ons team. In een sfeervolle ambiance zal het u en uw gasten aan niets ontbreken.

Vertel ons uw wensen
Voor het plannen van uw huwelijksdag ontmoeten wij u graag in De Soester Duinen zelf. Enerzijds zodat u vast wat sfeer kunt proeven, anderzijds omdat uw huwelijk maatwerk vereist. Wij nemen graag in een persoonlijk gesprek de tijd om uw plannen te bespreken. Geheel vrijblijvend uiteraard.

Onvergetelijk huwelijksfeest
Om alvast een indruk te krijgen van de mogelijkheden die De Soester Duinen u als bruidspaar te bieden heeft, kunt u alvast onze zalen bekijken voor de verschillende ruimtes en onze arrangementen voor de culinaire mogelijkheden. Maar het kan ook anders, op eigen locatie bijvoorbeeld, geheel naar eigen wens of smaak. Bel ons voor het maken van een afspraak zodat we ook echt de tijd voor u kunnen nemen om in alle rust van gedachten te wisselen. De Soester Duinen hoopt deel uit te mogen maken van uw huwelijksdag! Het zou ons een eer zijn.

Soesterbergsestraat 188
3768 MD Soest
0356036010

Meer informatie is te vinden op: www.soesterduinen.nl

Foto's bij De Soester Duinen

  • dj show De Soester Duinen
  • dj show De Soester Duinen
Op de kaart
Waarom DJ Diyo?

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.6
 Muziekkeuze 9.6
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.5
Gemiddelde beoordeling:

9.3 van maximaal 10 op basis van 624 recensies.

ThePerfectWedding.nl

Notice: Undefined variable: stars in /home/deb15535n9/domains/diyo.nl/public_html/general/widgets/perfectwedding.php on line 33

uit ervaringen
Video's

Je bruiloft vieren bij De Soester Duinen met een dj

Stijlvolle dj shows voor je bruiloft!
Gaan jullie trouwen of hebben jullie iets anders te vieren? Je feest of je bruiloft vieren bij De Soester Duinen is een goed idee. Ik zal graag jullie feestavond als bruiloft DJ muzikaal verzorgen. Met meer dan 15 jaar ervaring ben ik een professionele allround dj. Deze ervaring en de kwaliteit van de shows zorgen voor hoge beoordelingen op mijn eigen site maar ook op ThePerfectWedding.nl, Trouwplannen en Facebook!

Als echte DJ laat ik de muziek echt in elkaar overvloeien (mixen) en zorg voor non-stop muziek voor alle leeftijden. Ik zorg voor goed geluid en met mijn stijlvolle unieke show verlichting zorg ik voor een sfeerverhogende setting. Een goede keus dus voor jullie huwelijksfeest bij De Soester Duinen. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek leg ik graag uit waarom jullie voor mij moeten kiezen als bruiloft dj.

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Prijzen bruiloft dj

Reactie van: Koen

Bob is een bekwaam DJ die zich voorafgaand aan de kennismaking al had verdiept in de locatie. Er werd meegedacht met ons, de communicatie verliep soepel en snel. Met de dj booth en verlichting en overige equipement heeft Bob er een top feest van gemaakt.

Feestdatum: 2020-09-24 Bekijk deze reactie
Cijfer: 10
Reactie van: Jacqueline

Wij hebben afgelopen 10 mei 2019 genoten van een fantastische feestavond gehad op onze bruiloft met DJ Diyo. Voorafgaand een prettig gesprek gehad op het kantoor bij Bob en er was een snelle en prettige communicatie via de mail en whatsapp. Wij hebben totaal geen last gehad van het opbouwen van alle apparatuur. Vanaf het begin van het feest tot het einde heeft DJ Diyo voor een top sfeer gezorgd, waardoor iedereen met zijn voetjes van de vloer is gegaan. Alle gasten waren erg positief over het draaien en de lichttechnieken !!

Feestdatum: 2019-05-10 Bekijk deze reactie
Cijfer: 10
Reactie van: Lisette

Zeer fijne Dj om mee samen te werken. Hij reageerde snel, hij had onze muziek voor de openingsdans al binnen een paar uur klaar. En op de laatste dag nog muziek door gegeven, en dit was geen probleem. Hij weet precies wanneer hij welk nummer moet draaien. Aangezien wij een paar rustige countrynummers hadden, wat moeilijk te draaien is op een bruiloft omdat dan de dansvloer eventueel leeg zou raken. Het tegendeel heeft zich bewezen!! Echt mijn complimenten!

Feestdatum: 2019-06-07 Bekijk deze reactie
Cijfer: 10
Feestlocaties in Soest
De Kleine MelmDe Kleine Melm
Eemweg 4-6
3764 DG Soest
0613749277
Centraal Soest
Birkstraat 7
3768 HB Soest
0356033333
De Soester DuinenDe Soester Duinen
Soesterbergsestraat 188
3768 MD Soest
0356036010
Bedrijfsruimte Zwolle NYE Grand Ball Zwolle. Vier Oud & Nieuw in Zwolle!