foto & tekst credits: www.soesterduinen.nl

De Soester Duinen

Denkt u zich eens in: prachtige witte stoeltjes uitgelijnd naast elkaar richting altaar onder een stralend blauwe lucht met de duinen als decor, een heerlijk uitgebalanceerd en intiem diner met familie en vrienden aan een lange feestelijke tafel en daarna een knalfeest voor alle genodigden in een sfeervolle zaal waar het dak eraf mag. Dat is trouwen met De Soester Duinen!

Sfeervolle locaties en een flexibel team
Al meer dan 30 jaar helpen wij aanstaande bruidsparen bij het organiseren van één van de belangrijkste momenten in hun leven. U kunt in de Soester Duinen zelf trouwen in één van onze prachtige zalen, de Bibliotheek of op ons besloten terras onder de Wisteria, in de buitenlucht in de witte zandduinen van Soest of op één van onze andere locaties. In overleg met u is er weinig dat niet mogelijk is voor ons team. In een sfeervolle ambiance zal het u en uw gasten aan niets ontbreken.

Vertel ons uw wensen
Voor het plannen van uw huwelijksdag ontmoeten wij u graag in De Soester Duinen zelf. Enerzijds zodat u vast wat sfeer kunt proeven, anderzijds omdat uw huwelijk maatwerk vereist. Wij nemen graag in een persoonlijk gesprek de tijd om uw plannen te bespreken. Geheel vrijblijvend uiteraard.

Onvergetelijk huwelijksfeest
Om alvast een indruk te krijgen van de mogelijkheden die De Soester Duinen u als bruidspaar te bieden heeft, kunt u alvast onze zalen bekijken voor de verschillende ruimtes en onze arrangementen voor de culinaire mogelijkheden. Maar het kan ook anders, op eigen locatie bijvoorbeeld, geheel naar eigen wens of smaak. Bel ons voor het maken van een afspraak zodat we ook echt de tijd voor u kunnen nemen om in alle rust van gedachten te wisselen. De Soester Duinen hoopt deel uit te mogen maken van uw huwelijksdag! Het zou ons een eer zijn.

Soesterbergsestraat 188
3768 MD Soest
0356036010

Meer informatie is te vinden op: www.soesterduinen.nl

Foto's bij De Soester Duinen

  • dj show De Soester Duinen
  • dj show De Soester Duinen
Op de kaart
Waarom DJ Diyo?

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.5
 Muziekkeuze 9.5
 Presentatie 9.5
 Playlist gebruik 9.4
Gemiddelde beoordeling:

9.2 van maximaal 10 op basis van 582 recensies.

ThePerfectWedding.nl
9.7
uit 66 ervaringen
Allround bruiloft dj Diyo
Video's

Je bruiloft vieren bij De Soester Duinen met een dj

Stijlvolle dj shows voor je bruiloft!
Gaan jullie trouwen of hebben jullie iets anders te vieren? Je feest of je bruiloft vieren bij De Soester Duinen is een goed idee. Ik zal graag jullie feestavond als bruiloft DJ muzikaal verzorgen. Met meer dan 15 jaar ervaring ben ik een professionele allround dj. Deze ervaring en de kwaliteit van de shows zorgen voor hoge beoordelingen op mijn eigen site maar ook op ThePerfectWedding.nl, Trouwplannen en Facebook!

Als echte DJ laat ik de muziek echt in elkaar overvloeien (mixen) en zorg voor non-stop muziek voor alle leeftijden. Ik zorg voor goed geluid en met mijn stijlvolle unieke show verlichting zorg ik voor een sfeerverhogende setting. Een goede keus dus voor jullie huwelijksfeest bij De Soester Duinen. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek leg ik graag uit waarom jullie voor mij moeten kiezen als bruiloft dj.

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Prijzen bruiloft dj

Reactie van: Marije

We zijn super blij met onze keuze voor DJ Diyo. De opstelling was mooi! Fijne communicatie vooraf en op de avond zelf. Waar we erg blij mee waren was het feit dat Bob goed kijkt naar het publiek op de dansvloer. Valt het halverwege een nummer een beetje stil ging hij meteen over op een ander nummer. Hierdoor bleef iedereen lekker dansen. De ventilator die hij mee had was ook een uitkomst voor de toch wel warme ruimte. Kortom we vonden het super!

Feestdatum: 2019-05-29 Bekijk deze reactie
Cijfer: 10
Reactie van: Karin

Fijn en makkelijk contact. Dj Diyo kwam 2 uur van te voren aan op locatie zodat er niet hoefde te worden opgebouwd tijdens binnenkomst van gasten. Hij zorgde ook voor achtergrondmuziek voorafgaand aan het feest. Ook mooie DJ Booth met onze letters en een hartje er op. Via zijn website kan je doorgeven welke muziek je juist wel en niet wil horen. DJ Diyo heeft hier goed naar geluisterd en heeft de dansvloer goed gevuld gekregen gedurende de avond! Wij hadden ook de videobooth erbij wat voor erg leuke filmpjes heeft gezorgd!

Feestdatum: 2019-05-31 Bekijk deze reactie
Cijfer: 9
Reactie van: Maxime

Op 14 april 2018 zijn wij getrouwd en heeft Bob, DJ Diyo, de muziek verzorgd tijdens ons huwelijksfeest. Het contact van tevoren was goed, en de website waar wij ten alle tijden op konden inloggen om de informatie te bekijken en onze wensen door te geven was super fijn! Bob denkt goed mee en bij vragen werden deze altijd heel snel beantwoord. Onze wensen zijn uitstekend begrepen en we hebben een top avond gehad waar alle gasten ook zeer enthousiast over waren. Naast de muziek hebben wij bij DJ Diyo het videogastenboek gehuurd, wat hilarische filmpjes heeft opgeleverd waar we nog heel lang van kunnen nagenieten. Dj Diyo is absoluut een aanrader!

Feestdatum: 2018-04-14 Bekijk deze reactie
Cijfer: 10
Feestlocaties in Soest
De Kleine MelmDe Kleine Melm
Eemweg 4-6
3764 DG Soest
0613749277
Centraal Soest
Birkstraat 7
3768 HB Soest
0356033333
De Soester DuinenDe Soester Duinen
Soesterbergsestraat 188
3768 MD Soest
0356036010

Notice: Undefined variable: arr_googletip in /home/deb15535n9/domains/diyo.nl/public_html/feestlocatie.php on line 456