foto & tekst credits: www.soesterduinen.nl

De Soester Duinen

Denkt u zich eens in: prachtige witte stoeltjes uitgelijnd naast elkaar richting altaar onder een stralend blauwe lucht met de duinen als decor, een heerlijk uitgebalanceerd en intiem diner met familie en vrienden aan een lange feestelijke tafel en daarna een knalfeest voor alle genodigden in een sfeervolle zaal waar het dak eraf mag. Dat is trouwen met De Soester Duinen!

Sfeervolle locaties en een flexibel team
Al meer dan 30 jaar helpen wij aanstaande bruidsparen bij het organiseren van één van de belangrijkste momenten in hun leven. U kunt in de Soester Duinen zelf trouwen in één van onze prachtige zalen, de Bibliotheek of op ons besloten terras onder de Wisteria, in de buitenlucht in de witte zandduinen van Soest of op één van onze andere locaties. In overleg met u is er weinig dat niet mogelijk is voor ons team. In een sfeervolle ambiance zal het u en uw gasten aan niets ontbreken.

Vertel ons uw wensen
Voor het plannen van uw huwelijksdag ontmoeten wij u graag in De Soester Duinen zelf. Enerzijds zodat u vast wat sfeer kunt proeven, anderzijds omdat uw huwelijk maatwerk vereist. Wij nemen graag in een persoonlijk gesprek de tijd om uw plannen te bespreken. Geheel vrijblijvend uiteraard.

Onvergetelijk huwelijksfeest
Om alvast een indruk te krijgen van de mogelijkheden die De Soester Duinen u als bruidspaar te bieden heeft, kunt u alvast onze zalen bekijken voor de verschillende ruimtes en onze arrangementen voor de culinaire mogelijkheden. Maar het kan ook anders, op eigen locatie bijvoorbeeld, geheel naar eigen wens of smaak. Bel ons voor het maken van een afspraak zodat we ook echt de tijd voor u kunnen nemen om in alle rust van gedachten te wisselen. De Soester Duinen hoopt deel uit te mogen maken van uw huwelijksdag! Het zou ons een eer zijn.

Soesterbergsestraat 188
3768 MD Soest
0356036010

Meer informatie is te vinden op: www.soesterduinen.nl

Foto's bij De Soester Duinen

  • dj show De Soester Duinen
  • dj show De Soester Duinen
Op de kaart
Waarom DJ Diyo?

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.5
 Muziekkeuze 9.5
 Presentatie 9.5
 Playlist gebruik 9.4
Gemiddelde beoordeling:

9.2 van maximaal 10 op basis van 568 recensies.

ThePerfectWedding.nl
9.7
uit 62 ervaringen
Allround bruiloft dj Diyo
Video's

Je bruiloft vieren bij De Soester Duinen met een dj

Stijlvolle dj shows voor je bruiloft!
Gaan jullie trouwen of hebben jullie iets anders te vieren? Je feest of je bruiloft vieren bij De Soester Duinen is een goed idee. Ik zal graag jullie feestavond als bruiloft DJ muzikaal verzorgen. Met meer dan 15 jaar ervaring ben ik een professionele allround dj. Deze ervaring en de kwaliteit van de shows zorgen voor hoge beoordelingen op mijn eigen site maar ook op ThePerfectWedding.nl, Trouwplannen en Facebook!

Als echte DJ laat ik de muziek echt in elkaar overvloeien (mixen) en zorg voor non-stop muziek voor alle leeftijden. Ik zorg voor goed geluid en met mijn stijlvolle unieke show verlichting zorg ik voor een sfeerverhogende setting. Een goede keus dus voor jullie huwelijksfeest bij De Soester Duinen. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek leg ik graag uit waarom jullie voor mij moeten kiezen als bruiloft dj.

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Prijzen bruiloft dj

Reactie van: Chantal

Wij hebben Bob gevraagd vooral te kijken naar wat de gasten leuk vonden qua muziek zodat het feest zou blijven lopen. Dit is dan ook 100% wat Bob gedaan heeft! Ons feest heeft geen seconde stil gestaan. Ook hebben wij het heel prettig gevonden dat Bob zich zo strak aan de dingen hielt die wij hadden aangegeven. Het is echt het feest geworden waar wij van gedroomd hebben en met veel liefde en geluk op terug kunnen kijken!

Feestdatum: 2017-10-20 Bekijk deze reactie
Cijfer: 10
Reactie van: Heer R. van Dijk

Het is niet altijd makkelijk om een dj te vinden waarmee je compleet op 1 lijn zit en die ook nog de gave heeft om de sfeer en de wensen van het publiek aan te voelen. Met jou is dat helemaal gelukt! De djset werd aangepast naar ons roze kleurenthema, al onze verzoeknummers zijn gedraaid, geluid was top en de sfeer zat er vanaf de (overigens perfect in elkaar gemixte openingsdans) goed in. Wij hebben genoten! Groetjes, Rolf & Deborah van Dijk (21-09-12, Boerderij Mereveld Utrecht)

Feestdatum: 2012-09-21 Bekijk deze reactie
Cijfer: 9
Reactie van: Maxime

Op 14 april 2018 zijn wij getrouwd en heeft Bob, DJ Diyo, de muziek verzorgd tijdens ons huwelijksfeest. Het contact van tevoren was goed, en de website waar wij ten alle tijden op konden inloggen om de informatie te bekijken en onze wensen door te geven was super fijn! Bob denkt goed mee en bij vragen werden deze altijd heel snel beantwoord. Onze wensen zijn uitstekend begrepen en we hebben een top avond gehad waar alle gasten ook zeer enthousiast over waren. Naast de muziek hebben wij bij DJ Diyo het videogastenboek gehuurd, wat hilarische filmpjes heeft opgeleverd waar we nog heel lang van kunnen nagenieten. Dj Diyo is absoluut een aanrader!

Feestdatum: 2018-04-14 Bekijk deze reactie
Cijfer: 10
Feestlocaties in Soest
De Kleine MelmDe Kleine Melm
Eemweg 4-6
3764 DG Soest
0613749277
Centraal Soest
Birkstraat 7
3768 HB Soest
0356033333
De Soester DuinenDe Soester Duinen
Soesterbergsestraat 188
3768 MD Soest
0356036010

Notice: Undefined variable: arr_googletip in /home/deb15535n9/domains/diyo.nl/public_html/feestlocatie.php on line 456