foto & tekst credits: www.regthuyswirdum.nl

't Regthuys

U zoekt een geschikte locatie om uw bruiloft in Groningen te vieren?

In Wirdum bovenop de wierde treft u Restaurant t Regthuys aan. Idyllisch gelegen in de oude kern met zicht op de eeuwenoude kerk. Restaurant t Regthuys is daarmee al jaren zeer geliefd om uw receptie of uw bruiloft te vieren.

Uw bruiloft is één van de mooiste dagen uit uw leven!

Het enthousiaste team van Restaurant t Regthuys staat deze bijzondere dag graag voor u klaar om van uw bruiloft één van de mooiste dagen uit uw leven te maken. Heeft u al nagedacht over wat voor bruiloftsfeest uw wilt? In de zalen van t Regthuys is namelijk veel mogelijk.

Wat maakt ons Restaurant geschikt?

Restaurant t Regthuys beschikt over verschillende zalen van klein tot groot. Keuze uit verschillende zalen waaronder De Serre en De Wintertuin. Ons Restaurant voor overheerlijke diners en een sfeervolle ambiance. Uw bruiloft vieren is bij ons in goede handen. Met zalen van 100 tot 300 personen is Restaurant t Regthuys in Wirdum Groningen dé locatie om uw bruiloft in te vieren. Ook trouwen in de kerk van Wirdum behoort tot de vele mogelijkheden.

Wat maakt onze locatie geschikt?

De eeuwenoude kerk en het dorpshuis staan op loopafstand en er is volop natuurschoon voor sfeervolle fotos. Een bruiloft vieren is dansen met muziek, zowel een liveband als muziekinstallatie zijn mogelijk. Een bruiloft vieren vraagt een goede gastheer.

Fromaweg 1
9917 PK Wirdum
0596571890

Meer informatie is te vinden op: www.regthuyswirdum.nl
Op de kaart
Waarom DJ Diyo?

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.5
 Muziekkeuze 9.5
 Presentatie 9.5
 Playlist gebruik 9.4
Gemiddelde beoordeling:

9.2 van maximaal 10 op basis van 568 recensies.

ThePerfectWedding.nl
9.7
uit 62 ervaringen
Allround bruiloft dj Diyo
Video's

Je bruiloft vieren bij 't Regthuys met een dj

Stijlvolle dj shows voor je bruiloft!
Gaan jullie trouwen of hebben jullie iets anders te vieren? Je feest of je bruiloft vieren bij 't Regthuys is een goed idee. Ik zal graag jullie feestavond als bruiloft DJ muzikaal verzorgen. Met meer dan 15 jaar ervaring ben ik een professionele allround dj. Deze ervaring en de kwaliteit van de shows zorgen voor hoge beoordelingen op mijn eigen site maar ook op ThePerfectWedding.nl, Trouwplannen en Facebook!

Als echte DJ laat ik de muziek echt in elkaar overvloeien (mixen) en zorg voor non-stop muziek voor alle leeftijden. Ik zorg voor goed geluid en met mijn stijlvolle unieke show verlichting zorg ik voor een sfeerverhogende setting. Een goede keus dus voor jullie huwelijksfeest bij 't Regthuys. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek leg ik graag uit waarom jullie voor mij moeten kiezen als bruiloft dj.

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Prijzen bruiloft dj

Reactie van: Niek

Onze ervaring met DJ Diyo waren perfect. Fijn dat dat de communicatie vooraf vlekkeloos verliep en hij goed wist in te spelen op onze wensen. Het uiteindelijke feest was geweldig! De sfeer-muziek werd rustig opgebouwd (zoals we ook hadden gevraagd) en de nummers uit onze playlist kwamen aan de orde terwijl Diyo dit mooi aan elkaar draaide met passende muziek. Vrijwel de hele avond is er gedansd en we krijgen nog steeds positieve reacties te horen van de gasten, top gedaan DJ Diyo!

Feestdatum: 2015-05-09 Bekijk deze reactie
Cijfer: 10
Reactie van: Marco

We kwamen DJ Diyo tegen op de bruidsbeurs in Zwolle. Het was meteen een leuk gesprek, niet te zakelijk. Je kon merken dat hij veel ervaring heeft, en hij vertelde dat hij al vaker had gedraaid op de locatie waar wij onze bruiloft zouden geven. Voor ons genoeg vertrouwen om voor deze DJ te kiezen. Een aantal weken voor de bruiloft zijn we in de studio van DJ Diyo geweest om alles voor onze bruiloft door te spreken. Wij vonden dit erg fijn, persoonlijk contact. Wat we ook erg prettig vonden is dat we zelf een playlist konden samen stellen. Volgens ons zijn alle nummers die wij daarin gezet hebben ook daadwerkelijk gedraaid op de bruiloft. Tijdens de bruiloft was er muziek voor iedereen (jong & oud). En stond de dansvloer dus ook vol. Tijdens en na de bruiloft hebben we veel positieve reacties gehad, de sfeer was top, de muziek was goed. We kunnen terug kijken op een geweldig feest.

Feestdatum: 2015-09-04 Bekijk deze reactie
Cijfer: 9
Reactie van: Thirsa

Dankzij jou is onze dag op 18 augustus 2018 grandioos afgesloten! Door jouw antourage kwam direct ons thema (blauw) tot zijn recht. Ondanks het uiteenlopende scala aan gasten raakte jij telkens de juiste snaar in de muziekkeuze. De hele avond is er uitbundig gebruik gemaakt van de dansvloer! Toen wij op het laatste moment nog aankwamen met andere ideeën over de openingsdans was dat geen probleem en is dit mede door jou een groot succes geworden. Wij zijn je enorm dankbaar voor jouw aandeel op ons feest. Liefs bruidspaar Beukers P.s. foto/filmpje heb ik de dag na de bruiloft al via de mail verstuurd.

Feestdatum: 2018-08-18 Bekijk deze reactie
Cijfer: 10
Feestlocaties in Wirdum
't Regthuys't Regthuys
Fromaweg 1
9917 PK Wirdum
0596571890

Notice: Undefined variable: arr_googletip in /home/deb15535n9/domains/diyo.nl/public_html/feestlocatie.php on line 456