foto & tekst credits: www.regthuyswirdum.nl

't Regthuys

U zoekt een geschikte locatie om uw bruiloft in Groningen te vieren?

In Wirdum bovenop de wierde treft u Restaurant t Regthuys aan. Idyllisch gelegen in de oude kern met zicht op de eeuwenoude kerk. Restaurant t Regthuys is daarmee al jaren zeer geliefd om uw receptie of uw bruiloft te vieren.

Uw bruiloft is één van de mooiste dagen uit uw leven!

Het enthousiaste team van Restaurant t Regthuys staat deze bijzondere dag graag voor u klaar om van uw bruiloft één van de mooiste dagen uit uw leven te maken. Heeft u al nagedacht over wat voor bruiloftsfeest uw wilt? In de zalen van t Regthuys is namelijk veel mogelijk.

Wat maakt ons Restaurant geschikt?

Restaurant t Regthuys beschikt over verschillende zalen van klein tot groot. Keuze uit verschillende zalen waaronder De Serre en De Wintertuin. Ons Restaurant voor overheerlijke diners en een sfeervolle ambiance. Uw bruiloft vieren is bij ons in goede handen. Met zalen van 100 tot 300 personen is Restaurant t Regthuys in Wirdum Groningen dé locatie om uw bruiloft in te vieren. Ook trouwen in de kerk van Wirdum behoort tot de vele mogelijkheden.

Wat maakt onze locatie geschikt?

De eeuwenoude kerk en het dorpshuis staan op loopafstand en er is volop natuurschoon voor sfeervolle fotos. Een bruiloft vieren is dansen met muziek, zowel een liveband als muziekinstallatie zijn mogelijk. Een bruiloft vieren vraagt een goede gastheer.

Fromaweg 1
9917 PK Wirdum
0596571890

Meer informatie is te vinden op: www.regthuyswirdum.nl
Op de kaart
Waarom DJ Diyo?

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.5
 Muziekkeuze 9.5
 Presentatie 9.5
 Playlist gebruik 9.4
Gemiddelde beoordeling:

9.2 van maximaal 10 op basis van 582 recensies.

ThePerfectWedding.nl
9.7
uit 66 ervaringen
Allround bruiloft dj Diyo
Video's

Je bruiloft vieren bij 't Regthuys met een dj

Stijlvolle dj shows voor je bruiloft!
Gaan jullie trouwen of hebben jullie iets anders te vieren? Je feest of je bruiloft vieren bij 't Regthuys is een goed idee. Ik zal graag jullie feestavond als bruiloft DJ muzikaal verzorgen. Met meer dan 15 jaar ervaring ben ik een professionele allround dj. Deze ervaring en de kwaliteit van de shows zorgen voor hoge beoordelingen op mijn eigen site maar ook op ThePerfectWedding.nl, Trouwplannen en Facebook!

Als echte DJ laat ik de muziek echt in elkaar overvloeien (mixen) en zorg voor non-stop muziek voor alle leeftijden. Ik zorg voor goed geluid en met mijn stijlvolle unieke show verlichting zorg ik voor een sfeerverhogende setting. Een goede keus dus voor jullie huwelijksfeest bij 't Regthuys. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek leg ik graag uit waarom jullie voor mij moeten kiezen als bruiloft dj.

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Prijzen bruiloft dj

Reactie van: Henk

Bob heeft goed naar onze wensen geluisterd. Ondanks de uiteenlopende muziekstijlen wist hij er een feestje van te maken en ging het dak eraf! De communicatie met Bob liep heel soepel en hij dacht ook mee over andere dingen waar je zelf niet zo snel aan denkt, top! Handig dat er een portal is waar je zelf op in kan loggen en je playlist kan samenstellen.

Feestdatum: 2018-09-06 Bekijk deze reactie
Cijfer: 10
Reactie van: Daan

DJ Diyo is echt een top DJ! Ik zou hem bij iedereen aanraden. Hij koos precies de juiste muziek en voelde de sfeer van het feest goed aan. Hij kreeg veel mensen aan het dansen door zijn muziekkeuze. Ook het contact vooraf was super en de show zelf zag er erg mooi uit.

Feestdatum: 2018-08-24 Bekijk deze reactie
Cijfer: 9
Reactie van: Marian

Bob is een professionele DJ. We begonnen met een kennismakingsgesprek op zijn kantoor waar hij zijn lichten liet zien en ons mee nam in zijn DJ-sfeer. Hij vroeg naar onze wensen en wat wij belangrijk vonden op onze bruiloftsavond. Een week voor de bruiloft mailden wij ons eigen bewerkte openingsdansnummer, maar deze was kwalitatief niet goed genoeg. Bob heeft dit nummer zelf bewerkt en als een ander bestand opgeslagen, dit scheelde ons een hoop gedoe. De avond zelf was een geweldig goed feest. Bob ging zelf op in zijn muziek en draaide wat de mensen nodig hadden. Bijna iedereen van onze gasten stonden op de dansvloer, wat wij totaal niet hadden verwacht. Want wij hadden erg diverse gasten: gasten die van salsa hielden, gasten die van smartlappenmuziek hielden (wat wij zelf dus niet wilden). Maar door de gevarieerde nummers van portugees tot proud mary hadden wij en onze gasten een geweldige avond. Nu een maand verder horen we nog steeds positieve reacties over ons geweldige feest.

Feestdatum: 2018-07-14 Bekijk deze reactie
Cijfer: 10
Feestlocaties in Wirdum
't Regthuys't Regthuys
Fromaweg 1
9917 PK Wirdum
0596571890

Notice: Undefined variable: arr_googletip in /home/deb15535n9/domains/diyo.nl/public_html/feestlocatie.php on line 456