foto & tekst credits: www.regthuyswirdum.nl

't Regthuys

U zoekt een geschikte locatie om uw bruiloft in Groningen te vieren?

In Wirdum bovenop de wierde treft u Restaurant t Regthuys aan. Idyllisch gelegen in de oude kern met zicht op de eeuwenoude kerk. Restaurant t Regthuys is daarmee al jaren zeer geliefd om uw receptie of uw bruiloft te vieren.

Uw bruiloft is één van de mooiste dagen uit uw leven!

Het enthousiaste team van Restaurant t Regthuys staat deze bijzondere dag graag voor u klaar om van uw bruiloft één van de mooiste dagen uit uw leven te maken. Heeft u al nagedacht over wat voor bruiloftsfeest uw wilt? In de zalen van t Regthuys is namelijk veel mogelijk.

Wat maakt ons Restaurant geschikt?

Restaurant t Regthuys beschikt over verschillende zalen van klein tot groot. Keuze uit verschillende zalen waaronder De Serre en De Wintertuin. Ons Restaurant voor overheerlijke diners en een sfeervolle ambiance. Uw bruiloft vieren is bij ons in goede handen. Met zalen van 100 tot 300 personen is Restaurant t Regthuys in Wirdum Groningen dé locatie om uw bruiloft in te vieren. Ook trouwen in de kerk van Wirdum behoort tot de vele mogelijkheden.

Wat maakt onze locatie geschikt?

De eeuwenoude kerk en het dorpshuis staan op loopafstand en er is volop natuurschoon voor sfeervolle fotos. Een bruiloft vieren is dansen met muziek, zowel een liveband als muziekinstallatie zijn mogelijk. Een bruiloft vieren vraagt een goede gastheer.

Fromaweg 1
9917 PK Wirdum
0596571890

Meer informatie is te vinden op: www.regthuyswirdum.nl
Op de kaart
Waarom DJ Diyo?

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.5
 Muziekkeuze 9.5
 Presentatie 9.5
 Playlist gebruik 9.3
Gemiddelde beoordeling:

9.2 van maximaal 10 op basis van 565 recensies.

ThePerfectWedding.nl
9.7
uit 61 ervaringen
Allround bruiloft dj Diyo
Video's

Je bruiloft vieren bij 't Regthuys met een dj

Stijlvolle dj shows voor je bruiloft!
Gaan jullie trouwen of hebben jullie iets anders te vieren? Je feest of je bruiloft vieren bij 't Regthuys is een goed idee. Ik zal graag jullie feestavond als bruiloft DJ muzikaal verzorgen. Met meer dan 15 jaar ervaring ben ik een professionele allround dj. Deze ervaring en de kwaliteit van de shows zorgen voor hoge beoordelingen op mijn eigen site maar ook op ThePerfectWedding.nl, Trouwplannen en Facebook!

Als echte DJ laat ik de muziek echt in elkaar overvloeien (mixen) en zorg voor non-stop muziek voor alle leeftijden. Ik zorg voor goed geluid en met mijn stijlvolle unieke show verlichting zorg ik voor een sfeerverhogende setting. Een goede keus dus voor jullie huwelijksfeest bij 't Regthuys. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek leg ik graag uit waarom jullie voor mij moeten kiezen als bruiloft dj.

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Prijzen bruiloft dj

Reactie van: Marco

We kwamen DJ Diyo tegen op de bruidsbeurs in Zwolle. Het was meteen een leuk gesprek, niet te zakelijk. Je kon merken dat hij veel ervaring heeft, en hij vertelde dat hij al vaker had gedraaid op de locatie waar wij onze bruiloft zouden geven. Voor ons genoeg vertrouwen om voor deze DJ te kiezen. Een aantal weken voor de bruiloft zijn we in de studio van DJ Diyo geweest om alles voor onze bruiloft door te spreken. Wij vonden dit erg fijn, persoonlijk contact. Wat we ook erg prettig vonden is dat we zelf een playlist konden samen stellen. Volgens ons zijn alle nummers die wij daarin gezet hebben ook daadwerkelijk gedraaid op de bruiloft. Tijdens de bruiloft was er muziek voor iedereen (jong & oud). En stond de dansvloer dus ook vol. Tijdens en na de bruiloft hebben we veel positieve reacties gehad, de sfeer was top, de muziek was goed. We kunnen terug kijken op een geweldig feest.

Feestdatum: 2015-09-04 Bekijk deze reactie
Cijfer: 8
Reactie van: Heer A.J. Tijmes

Het trouwfeest waar Bob als DJ fungeerde was super geslaagd, mede dankzij de inzet van Bob. Na een stukje, was de dansvloer weer binnen no-time vol en deze is de gehele avond vol geweest. Er werd muziek gedraaid voor jong en oud en deze mensen waren allemaal op de dansvloer te vinden. Het geluid was uitstekend, in de uithoeken van de zaal kon toch een gesprek plaatsvinden... We hadden nooit durven dromen dat het feest zo mooi was. Het was voor ons boven verwachting! Marco en Hendrianne

Feestdatum: 2013-03-01 Bekijk deze reactie
Cijfer: 9
Reactie van: Tjerk

We kunnen nu een verhaal vol complimenten geven over hoe fantastisch wij het als bruidspaar vonden, maar misschien is nog wel meer exemplarisch het commentaar van onze vrienden. Hierbij wat quotes: - wie was die DJ, die wil ik ook! - wat een ongelooflijk lekkere muziek, hele avond jekkeren - superchili dat die gozer lekker blijft draaien zonder er doorheen te ouwehoeren

Feestdatum: 2017-06-17 Bekijk deze reactie
Cijfer: 10
Feestlocaties in Wirdum
't Regthuys't Regthuys
Fromaweg 1
9917 PK Wirdum
0596571890

Notice: Undefined variable: arr_googletip in /home/deb15535n9/domains/diyo.nl/public_html/feestlocatie.php on line 456