foto & tekst credits: www.regthuyswirdum.nl

't Regthuys

U zoekt een geschikte locatie om uw bruiloft in Groningen te vieren?

In Wirdum bovenop de wierde treft u Restaurant t Regthuys aan. Idyllisch gelegen in de oude kern met zicht op de eeuwenoude kerk. Restaurant t Regthuys is daarmee al jaren zeer geliefd om uw receptie of uw bruiloft te vieren.

Uw bruiloft is één van de mooiste dagen uit uw leven!

Het enthousiaste team van Restaurant t Regthuys staat deze bijzondere dag graag voor u klaar om van uw bruiloft één van de mooiste dagen uit uw leven te maken. Heeft u al nagedacht over wat voor bruiloftsfeest uw wilt? In de zalen van t Regthuys is namelijk veel mogelijk.

Wat maakt ons Restaurant geschikt?

Restaurant t Regthuys beschikt over verschillende zalen van klein tot groot. Keuze uit verschillende zalen waaronder De Serre en De Wintertuin. Ons Restaurant voor overheerlijke diners en een sfeervolle ambiance. Uw bruiloft vieren is bij ons in goede handen. Met zalen van 100 tot 300 personen is Restaurant t Regthuys in Wirdum Groningen dé locatie om uw bruiloft in te vieren. Ook trouwen in de kerk van Wirdum behoort tot de vele mogelijkheden.

Wat maakt onze locatie geschikt?

De eeuwenoude kerk en het dorpshuis staan op loopafstand en er is volop natuurschoon voor sfeervolle fotos. Een bruiloft vieren is dansen met muziek, zowel een liveband als muziekinstallatie zijn mogelijk. Een bruiloft vieren vraagt een goede gastheer.

Fromaweg 1
9917 PK Wirdum
0596571890

Meer informatie is te vinden op: www.regthuyswirdum.nl
Op de kaart
Waarom DJ Diyo?

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.6
 Muziekkeuze 9.6
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.5
Gemiddelde beoordeling:

9.3 van maximaal 10 op basis van 624 recensies.

ThePerfectWedding.nl

Notice: Undefined variable: stars in /home/deb15535n9/domains/diyo.nl/public_html/general/widgets/perfectwedding.php on line 33

uit ervaringen
Video's

Je bruiloft vieren bij 't Regthuys met een dj

Stijlvolle dj shows voor je bruiloft!
Gaan jullie trouwen of hebben jullie iets anders te vieren? Je feest of je bruiloft vieren bij 't Regthuys is een goed idee. Ik zal graag jullie feestavond als bruiloft DJ muzikaal verzorgen. Met meer dan 15 jaar ervaring ben ik een professionele allround dj. Deze ervaring en de kwaliteit van de shows zorgen voor hoge beoordelingen op mijn eigen site maar ook op ThePerfectWedding.nl, Trouwplannen en Facebook!

Als echte DJ laat ik de muziek echt in elkaar overvloeien (mixen) en zorg voor non-stop muziek voor alle leeftijden. Ik zorg voor goed geluid en met mijn stijlvolle unieke show verlichting zorg ik voor een sfeerverhogende setting. Een goede keus dus voor jullie huwelijksfeest bij 't Regthuys. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek leg ik graag uit waarom jullie voor mij moeten kiezen als bruiloft dj.

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Prijzen bruiloft dj

Reactie van: Marissa

Dj diyo is een top dj! Hij luisterd goed naar je wensen en de communicatie van te Voren is goed. We hebben van onze gasten veel complimenten gehad over de muziek en de dansvloer stond altijd vol. Wij hebben ook dankzij dj diyo een super mooi feest gehad. Willian en Marissa

Feestdatum: 2019-02-22 Bekijk deze reactie
Cijfer: 10
Reactie van: Karin

Fijn en makkelijk contact. Dj Diyo kwam 2 uur van te voren aan op locatie zodat er niet hoefde te worden opgebouwd tijdens binnenkomst van gasten. Hij zorgde ook voor achtergrondmuziek voorafgaand aan het feest. Ook mooie DJ Booth met onze letters en een hartje er op. Via zijn website kan je doorgeven welke muziek je juist wel en niet wil horen. DJ Diyo heeft hier goed naar geluisterd en heeft de dansvloer goed gevuld gekregen gedurende de avond! Wij hadden ook de videobooth erbij wat voor erg leuke filmpjes heeft gezorgd!

Feestdatum: 2019-05-31 Bekijk deze reactie
Cijfer: 10
Reactie van: Thomas

Dj Diyo, Bob, Wat zijn wij dankbaar voor hoe alles gelopen is. Na een online zoektocht zijn wij bij Bob uitgekomen. Omdat wij niet in Nederland wonen (wel daar getrouwd) zijn was het eerst vooral mail verkeer. Dat liep altijd al super en met de website en al je wensen helemaal duidelijk. Een all-in pakket is altijd handig voor een bruiloft zodat je echt weet wat je kosten zijn en geen verrassingen achteraf komen. Na het mailen zijn we via de Skype een avond ervoor gaan zitten en binnen 10seconde was de klik en match er en wat zijn we blij met hem. Eigen initiatief met de lokatie over waar moet hij heen, wanneer kan hij opbouwen, en op de dag zelf, ontspannen, strak in pak, en super sfeer! Goede opbouw van de tijd en eigenlijk iedereen stond te swingen! Dank Bob voor je top service en we hopen je nog vaker op andere gelegenheden te horen, want met jou wordt het een top feestje! Thomas en Lena

Feestdatum: 2019-08-17 Bekijk deze reactie
Cijfer: 10
Feestlocaties in Wirdum
't Regthuys't Regthuys
Fromaweg 1
9917 PK Wirdum
0596571890
Bedrijfsruimte Zwolle NYE Grand Ball Zwolle. Vier Oud & Nieuw in Zwolle!