foto & tekst credits: www.verdraagzaamheidzaltbommel.nl

De Verdraagzaamheid

Trouwen bij De Verdraagzaamheid betekent een onvergetelijke dag. Het authentieke pand, het balkon, het weidse uitzicht over de Waal en de nabijheid van de oude binnenstad vormen een prachtig decor voor uw bruiloft. Onze koks bereiden heerlijke gerechten met verrassende en verse ingrediënten. Heerlijk ontspannen en zorgeloos genieten van deze bijzondere dag.


Zaltbommel heeft een stadhuis waar u elkaar het jawoord kunt geven. Maar het is ook mogelijk om de huwelijksvoltrekking bij De Verdraagzaamheid te laten plaatsvinden, wij zijn één van de officiële trouwlocaties van Zaltbommel.
Voor deze speciale gelegenheid wordt de ruimte herschikt en kunnen ruim 50 tot 100 gasten de plechtigheid bijwonen. Uiteraard wordt de zaal ook voor kleinere gezelschappen in gezellige sfeer neergezet.

Waalkade 6
5301 CH Zaltbommel
0418518394

Meer informatie is te vinden op: www.verdraagzaamheidzaltbommel.nl

Foto's bij De Verdraagzaamheid

  • dj show De Verdraagzaamheid
Op de kaart
Waarom DJ Diyo?

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.5
 Muziekkeuze 9.5
 Presentatie 9.5
 Playlist gebruik 9.4
Gemiddelde beoordeling:

9.2 van maximaal 10 op basis van 582 recensies.

ThePerfectWedding.nl
9.7
uit 66 ervaringen
Allround bruiloft dj Diyo
Video's

Je bruiloft vieren bij De Verdraagzaamheid met een dj

Stijlvolle dj shows voor je bruiloft!
Gaan jullie trouwen of hebben jullie iets anders te vieren? Je feest of je bruiloft vieren bij De Verdraagzaamheid is een goed idee. Ik zal graag jullie feestavond als bruiloft DJ muzikaal verzorgen. Met meer dan 15 jaar ervaring ben ik een professionele allround dj. Deze ervaring en de kwaliteit van de shows zorgen voor hoge beoordelingen op mijn eigen site maar ook op ThePerfectWedding.nl, Trouwplannen en Facebook!

Als echte DJ laat ik de muziek echt in elkaar overvloeien (mixen) en zorg voor non-stop muziek voor alle leeftijden. Ik zorg voor goed geluid en met mijn stijlvolle unieke show verlichting zorg ik voor een sfeerverhogende setting. Een goede keus dus voor jullie huwelijksfeest bij De Verdraagzaamheid. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek leg ik graag uit waarom jullie voor mij moeten kiezen als bruiloft dj.

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Prijzen bruiloft dj

Reactie van: Karin

Fijn en makkelijk contact. Dj Diyo kwam 2 uur van te voren aan op locatie zodat er niet hoefde te worden opgebouwd tijdens binnenkomst van gasten. Hij zorgde ook voor achtergrondmuziek voorafgaand aan het feest. Ook mooie DJ Booth met onze letters en een hartje er op. Via zijn website kan je doorgeven welke muziek je juist wel en niet wil horen. DJ Diyo heeft hier goed naar geluisterd en heeft de dansvloer goed gevuld gekregen gedurende de avond! Wij hadden ook de videobooth erbij wat voor erg leuke filmpjes heeft gezorgd!

Feestdatum: 2019-05-31 Bekijk deze reactie
Cijfer: 10
Reactie van: Miranda

Dj diyo heeft ons echt een top feest bezorgd. Zeer professioneel. Goede muziek conform onze wensen. Hij heeft vele gasten die nooit dansen op de dansvloer gekregen. De avond van onze zoon van 6 jaar ook een extra boost gegeven door bij de draaitafel te betrekken. Ook de videozuil was een groot succes.

Feestdatum: 2018-10-13 Bekijk deze reactie
Cijfer: 9
Reactie van: Henk

Bob heeft goed naar onze wensen geluisterd. Ondanks de uiteenlopende muziekstijlen wist hij er een feestje van te maken en ging het dak eraf! De communicatie met Bob liep heel soepel en hij dacht ook mee over andere dingen waar je zelf niet zo snel aan denkt, top! Handig dat er een portal is waar je zelf op in kan loggen en je playlist kan samenstellen.

Feestdatum: 2018-09-06 Bekijk deze reactie
Cijfer: 10
Feestlocaties in Zaltbommel
De VerdraagzaamheidDe Verdraagzaamheid
Waalkade 6
5301 CH Zaltbommel
0418518394

Notice: Undefined variable: arr_googletip in /home/deb15535n9/domains/diyo.nl/public_html/feestlocatie.php on line 456