foto & tekst credits: www.verdraagzaamheidzaltbommel.nl

De Verdraagzaamheid

Trouwen bij De Verdraagzaamheid betekent een onvergetelijke dag. Het authentieke pand, het balkon, het weidse uitzicht over de Waal en de nabijheid van de oude binnenstad vormen een prachtig decor voor uw bruiloft. Onze koks bereiden heerlijke gerechten met verrassende en verse ingrediënten. Heerlijk ontspannen en zorgeloos genieten van deze bijzondere dag.


Zaltbommel heeft een stadhuis waar u elkaar het jawoord kunt geven. Maar het is ook mogelijk om de huwelijksvoltrekking bij De Verdraagzaamheid te laten plaatsvinden, wij zijn één van de officiële trouwlocaties van Zaltbommel.
Voor deze speciale gelegenheid wordt de ruimte herschikt en kunnen ruim 50 tot 100 gasten de plechtigheid bijwonen. Uiteraard wordt de zaal ook voor kleinere gezelschappen in gezellige sfeer neergezet.

Waalkade 6
5301 CH Zaltbommel
0418518394

Meer informatie is te vinden op: www.verdraagzaamheidzaltbommel.nl

Foto's bij De Verdraagzaamheid

  • dj show De Verdraagzaamheid
  • dj show De Verdraagzaamheid
Op de kaart
Waarom DJ Diyo?

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.6
 Muziekkeuze 9.5
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.4
Gemiddelde beoordeling:

9.3 van maximaal 10 op basis van 611 recensies.

ThePerfectWedding.nl
9.8
uit 79 ervaringen
Allround bruiloft dj Diyo
Video's

Je bruiloft vieren bij De Verdraagzaamheid met een dj

Stijlvolle dj shows voor je bruiloft!
Gaan jullie trouwen of hebben jullie iets anders te vieren? Je feest of je bruiloft vieren bij De Verdraagzaamheid is een goed idee. Ik zal graag jullie feestavond als bruiloft DJ muzikaal verzorgen. Met meer dan 15 jaar ervaring ben ik een professionele allround dj. Deze ervaring en de kwaliteit van de shows zorgen voor hoge beoordelingen op mijn eigen site maar ook op ThePerfectWedding.nl, Trouwplannen en Facebook!

Als echte DJ laat ik de muziek echt in elkaar overvloeien (mixen) en zorg voor non-stop muziek voor alle leeftijden. Ik zorg voor goed geluid en met mijn stijlvolle unieke show verlichting zorg ik voor een sfeerverhogende setting. Een goede keus dus voor jullie huwelijksfeest bij De Verdraagzaamheid. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek leg ik graag uit waarom jullie voor mij moeten kiezen als bruiloft dj.

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Prijzen bruiloft dj

Reactie van: Lisette

Zeer fijne Dj om mee samen te werken. Hij reageerde snel, hij had onze muziek voor de openingsdans al binnen een paar uur klaar. En op de laatste dag nog muziek door gegeven, en dit was geen probleem. Hij weet precies wanneer hij welk nummer moet draaien. Aangezien wij een paar rustige countrynummers hadden, wat moeilijk te draaien is op een bruiloft omdat dan de dansvloer eventueel leeg zou raken. Het tegendeel heeft zich bewezen!! Echt mijn complimenten!

Feestdatum: 2019-06-07 Bekijk deze reactie
Cijfer: 9
Reactie van: Edwin

DJ Diyo is een echte professional. De drive in show is van hoge kwaliteit, en er zijn leuke opties bij te kiezen (lichtvloer!). Hij heeft alle nummers van onze Playlist gedraaid en voelde goed aan wat op dat moment gedraaid moest worden. Er is veel gedanst en meegezongen en de vloer was vol. We hebben er van genoten!

Feestdatum: 2019-08-07 Bekijk deze reactie
Cijfer: 10
Reactie van: Hans

een zeer prettig persoon waarmee duidelijke en goede afspraken gemaakt kunnen worden die dan ook worden nagekomen. is op de feestavond een heel belangrijk element voor de sfeer en verzorgt dit perfect , combinatie met de saxifonist vonden wij van absoluut toegevoegde waarde.

Feestdatum: 2019-08-24 Bekijk deze reactie
Cijfer: 10
Feestlocaties in Zaltbommel
De VerdraagzaamheidDe Verdraagzaamheid
Waalkade 6
5301 CH Zaltbommel
0418518394
Bedrijfsruimte Zwolle NYE Grand Ball Zwolle. Vier Oud & Nieuw in Zwolle!