foto & tekst credits: www.verdraagzaamheidzaltbommel.nl

De Verdraagzaamheid

Trouwen bij De Verdraagzaamheid betekent een onvergetelijke dag. Het authentieke pand, het balkon, het weidse uitzicht over de Waal en de nabijheid van de oude binnenstad vormen een prachtig decor voor uw bruiloft. Onze koks bereiden heerlijke gerechten met verrassende en verse ingrediënten. Heerlijk ontspannen en zorgeloos genieten van deze bijzondere dag.


Zaltbommel heeft een stadhuis waar u elkaar het jawoord kunt geven. Maar het is ook mogelijk om de huwelijksvoltrekking bij De Verdraagzaamheid te laten plaatsvinden, wij zijn één van de officiële trouwlocaties van Zaltbommel.
Voor deze speciale gelegenheid wordt de ruimte herschikt en kunnen ruim 50 tot 100 gasten de plechtigheid bijwonen. Uiteraard wordt de zaal ook voor kleinere gezelschappen in gezellige sfeer neergezet.

Waalkade 6
5301 CH Zaltbommel
0418518394

Meer informatie is te vinden op: www.verdraagzaamheidzaltbommel.nl

Foto's bij De Verdraagzaamheid

  • dj show De Verdraagzaamheid
Op de kaart
Waarom DJ Diyo?

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.5
 Muziekkeuze 9.5
 Presentatie 9.5
 Playlist gebruik 9.4
Gemiddelde beoordeling:

9.2 van maximaal 10 op basis van 568 recensies.

ThePerfectWedding.nl
9.7
uit 62 ervaringen
Allround bruiloft dj Diyo
Video's

Je bruiloft vieren bij De Verdraagzaamheid met een dj

Stijlvolle dj shows voor je bruiloft!
Gaan jullie trouwen of hebben jullie iets anders te vieren? Je feest of je bruiloft vieren bij De Verdraagzaamheid is een goed idee. Ik zal graag jullie feestavond als bruiloft DJ muzikaal verzorgen. Met meer dan 15 jaar ervaring ben ik een professionele allround dj. Deze ervaring en de kwaliteit van de shows zorgen voor hoge beoordelingen op mijn eigen site maar ook op ThePerfectWedding.nl, Trouwplannen en Facebook!

Als echte DJ laat ik de muziek echt in elkaar overvloeien (mixen) en zorg voor non-stop muziek voor alle leeftijden. Ik zorg voor goed geluid en met mijn stijlvolle unieke show verlichting zorg ik voor een sfeerverhogende setting. Een goede keus dus voor jullie huwelijksfeest bij De Verdraagzaamheid. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek leg ik graag uit waarom jullie voor mij moeten kiezen als bruiloft dj.

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Prijzen bruiloft dj

Reactie van: Henk

Bob heeft goed naar onze wensen geluisterd. Ondanks de uiteenlopende muziekstijlen wist hij er een feestje van te maken en ging het dak eraf! De communicatie met Bob liep heel soepel en hij dacht ook mee over andere dingen waar je zelf niet zo snel aan denkt, top! Handig dat er een portal is waar je zelf op in kan loggen en je playlist kan samenstellen.

Feestdatum: 2018-09-06 Bekijk deze reactie
Cijfer: 10
Reactie van: Christian

DJ Diyo & team Toen we een paar maanden geleden naar de studio kwamen van Bob, wisten we vrijwel direct dat we je definitief wilden boeken voor ons avondfeest van onze bruiloft. Je sprak niet over je werk als je werk, maar over je allergrootste passie; muziek en zorgen dat mensen een fantastische avond hebben. Alles klopte! Tot in details! Het fijne directe contact, het meedenken (op elk vlak!) en natuurlijk ervoor zorgen dat wij het mooiste dag van ons leven met een knalfeest af konden sluiten. Top Bob en team! We hopen dat je in de toekomst de waardering krijgt welke jullie heel heel heel erg verdienen! Bedankt nogmaals, voor alles!

Feestdatum: 2014-09-26 Bekijk deze reactie
Cijfer: 9
Reactie van: Jordi

Wat een super feest heeft Dj Diyo ervan gemaakt op ons trouwfeest 8 juli 2017 !! De hele avond heeft de dansvloer volgestaan. Werd goed aangevoeld wat er gedraaid moest worden met de wensen van het bruidspaar in gedachte. De communicatie is ook goed je krijgt een snelle en duidelijke reactie en er wordt met je meegedacht. Al met al een professionele Dj met een mooie booth en verlichting. Als je een goed feestje wilt adviseren we zeker Dj Diyo !!

Feestdatum: 2017-07-08 Bekijk deze reactie
Cijfer: 10
Feestlocaties in Zaltbommel
De VerdraagzaamheidDe Verdraagzaamheid
Waalkade 6
5301 CH Zaltbommel
0418518394

Notice: Undefined variable: arr_googletip in /home/deb15535n9/domains/diyo.nl/public_html/feestlocatie.php on line 456