foto & tekst credits: www.beachclub5.nl

Beachclub 5

Bij Beachclub No5 in Zandvoort: \"Trouwen met je voeten in het zand\".


Deze droom van ieder aanstaand bruidspaar kan in vervulling gaan bij Beachclub No5: Trouwen op het strand! Niet voor niets is trouwen aan zee ongekend populair. Het ruisen van de zee op de achtergrond, de wind die altijd meefluistert, en genieten van de altijd prachtig ondergaande zon. De zee en en strand zijn hét decor van wat de mooiste dag van uw leven kan worden. Beachclub No5 is de locatie voor uw fantastische en romantische bruiloft.

De Beachclub is een officiële trouwlocatie, waar al uw dromen werkelijkheid worden. De ambiance, de sfeer, het eten, het romantische trouwprieel of onze schitterende Zuidzaal is uniek te noemen voor de mooiste dag in uw leven. De ceremonie is intiem en persoonlijk. En dat allemaal aan én op het strand. Uw gehele trouwdag op een prachtige locatie is bij ons mogelijk, maar ook alleen het diner, de bbq of het feest behoort tot de mogelijkheden.


Waarom trouwen bij Beachclub No5?

Geef ons uw vertrouwen en wij regelen uw trouwdag van A tot Z. Kom langs voor een persoonlijk gesprek. Wij doen er alles aan om uw mooiste dag zo aangenaam mogelijk te laten verlopen.  Kijk eens op onze review pagina of op de bruidsverhalen pagina met verhalen van bruidsparen. Maar u kunt ook even de reviews lezen op toptrouwlocaties.nl, waar wij in de top 10 (!) staan van beste trouwlocaties van Nederland!

Strandafgang 5
2042 AA Zandvoort
0235716119

Meer informatie is te vinden op: www.beachclub5.nl

Foto's bij Beachclub 5

  • dj show Beachclub 5
Op de kaart
Waarom DJ Diyo?

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.5
 Muziekkeuze 9.5
 Presentatie 9.5
 Playlist gebruik 9.3
Gemiddelde beoordeling:

9.2 van maximaal 10 op basis van 565 recensies.

ThePerfectWedding.nl
9.7
uit 61 ervaringen
Allround bruiloft dj Diyo
Video's

Je bruiloft vieren bij Beachclub 5 met een dj

Stijlvolle dj shows voor je bruiloft!
Gaan jullie trouwen of hebben jullie iets anders te vieren? Je feest of je bruiloft vieren bij Beachclub 5 is een goed idee. Ik zal graag jullie feestavond als bruiloft DJ muzikaal verzorgen. Met meer dan 15 jaar ervaring ben ik een professionele allround dj. Deze ervaring en de kwaliteit van de shows zorgen voor hoge beoordelingen op mijn eigen site maar ook op ThePerfectWedding.nl, Trouwplannen en Facebook!

Als echte DJ laat ik de muziek echt in elkaar overvloeien (mixen) en zorg voor non-stop muziek voor alle leeftijden. Ik zorg voor goed geluid en met mijn stijlvolle unieke show verlichting zorg ik voor een sfeerverhogende setting. Een goede keus dus voor jullie huwelijksfeest bij Beachclub 5. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek leg ik graag uit waarom jullie voor mij moeten kiezen als bruiloft dj.

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Prijzen bruiloft dj

Reactie van: Maartje

Bob heeft tijdens onze kennismaking goed geluisterd naar onze wensen. Hij was proactief richting onze bruiloft door zelf al te mailen met vragen. Zijn site via mijnbruiloft zit goed in elkaar en is gemakkelijk in te vullen. Bob heeft tijdens ons feest vrijwel onze hele playlist gedraaid. Het was echt een topfeest om nooit te vergeten waarbij zowel jong als oud helemaal los ging. Je bent top bob!

Feestdatum: 2017-03-25 Bekijk deze reactie
Cijfer: 8
Reactie van: Mascha

Dj Diyo heeft op ons bruiloftsfeest gedraaid. Vooraf kennis gemaakt met Bob in zijn studio. Wij hadden er gelijk een goed gevoel bij! Studio zag er professioneel uit en de sfeer was ook gelijk goed / laagdrempelig. Bob deed het op de bruiloft precies zoals wij verwachten. Pakte alleen de microfoon als het nodig was, draaide geen muziek waar wij absoluut niet van houden. Hield rekening met het gemengde publiek en wisselde de muziek goed af. Wij raden hem aan iedereen aan, en als we nog eens een feest geven zullen we hem zeker weer benaderen!

Feestdatum: 2018-08-08 Bekijk deze reactie
Cijfer: 9
Reactie van: Marten

DJ Diyo is de ongekroonde keizer van de floorfillers. Hij is als geen ander in staat om jouw wensen qua muziek en lichtshow te vertalen naar de dansvloer. Daarnaast wist hij precies wat ons publiek wilde horen. Dit heeft hij naadloos verwerkt in een avondvullend spektakelstuk. In het contact is Diyo zeer flexibel, ook als jouw wensen veranderen. De informatievoorziening is super. Diyo, bedankt en ongetwijfeld tot de volgende keer!

Feestdatum: 2016-09-03 Bekijk deze reactie
Cijfer: 10
Feestlocaties in Zandvoort
Beachclub 5Beachclub 5
Strandafgang 5
2042 AA Zandvoort
0235716119

Notice: Undefined variable: arr_googletip in /home/deb15535n9/domains/diyo.nl/public_html/feestlocatie.php on line 456