foto & tekst credits: www.beachclub5.nl

Beachclub 5

Bij Beachclub No5 in Zandvoort: \"Trouwen met je voeten in het zand\".


Deze droom van ieder aanstaand bruidspaar kan in vervulling gaan bij Beachclub No5: Trouwen op het strand! Niet voor niets is trouwen aan zee ongekend populair. Het ruisen van de zee op de achtergrond, de wind die altijd meefluistert, en genieten van de altijd prachtig ondergaande zon. De zee en en strand zijn hét decor van wat de mooiste dag van uw leven kan worden. Beachclub No5 is de locatie voor uw fantastische en romantische bruiloft.

De Beachclub is een officiële trouwlocatie, waar al uw dromen werkelijkheid worden. De ambiance, de sfeer, het eten, het romantische trouwprieel of onze schitterende Zuidzaal is uniek te noemen voor de mooiste dag in uw leven. De ceremonie is intiem en persoonlijk. En dat allemaal aan én op het strand. Uw gehele trouwdag op een prachtige locatie is bij ons mogelijk, maar ook alleen het diner, de bbq of het feest behoort tot de mogelijkheden.


Waarom trouwen bij Beachclub No5?

Geef ons uw vertrouwen en wij regelen uw trouwdag van A tot Z. Kom langs voor een persoonlijk gesprek. Wij doen er alles aan om uw mooiste dag zo aangenaam mogelijk te laten verlopen.  Kijk eens op onze review pagina of op de bruidsverhalen pagina met verhalen van bruidsparen. Maar u kunt ook even de reviews lezen op toptrouwlocaties.nl, waar wij in de top 10 (!) staan van beste trouwlocaties van Nederland!

Strandafgang 5
2042 AA Zandvoort
0235716119

Meer informatie is te vinden op: www.beachclub5.nl

Foto's bij Beachclub 5

  • dj show Beachclub 5
Op de kaart
Waarom DJ Diyo?

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.5
 Muziekkeuze 9.5
 Presentatie 9.5
 Playlist gebruik 9.4
Gemiddelde beoordeling:

9.2 van maximaal 10 op basis van 582 recensies.

ThePerfectWedding.nl
9.7
uit 66 ervaringen
Allround bruiloft dj Diyo
Video's

Je bruiloft vieren bij Beachclub 5 met een dj

Stijlvolle dj shows voor je bruiloft!
Gaan jullie trouwen of hebben jullie iets anders te vieren? Je feest of je bruiloft vieren bij Beachclub 5 is een goed idee. Ik zal graag jullie feestavond als bruiloft DJ muzikaal verzorgen. Met meer dan 15 jaar ervaring ben ik een professionele allround dj. Deze ervaring en de kwaliteit van de shows zorgen voor hoge beoordelingen op mijn eigen site maar ook op ThePerfectWedding.nl, Trouwplannen en Facebook!

Als echte DJ laat ik de muziek echt in elkaar overvloeien (mixen) en zorg voor non-stop muziek voor alle leeftijden. Ik zorg voor goed geluid en met mijn stijlvolle unieke show verlichting zorg ik voor een sfeerverhogende setting. Een goede keus dus voor jullie huwelijksfeest bij Beachclub 5. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek leg ik graag uit waarom jullie voor mij moeten kiezen als bruiloft dj.

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Prijzen bruiloft dj

Reactie van: Nadine

DJ Diyo heeft ons avondfeest tot een spetterend gebracht. Toffe afsluiting na een prachtige dag. In het voortraject dacht Bob goed met ons mee over de muziekkeuze. Wanneer we vragen hadden, reageerde hij snel en correct. Ook was het klantportaal handig om te hebben. Daar konden we de gemaakte afspraken terugvinden en zelf nummers aangeven die we juist wel of niet wilden terug horen. Bob, bedankt!

Feestdatum: 2018-09-22 Bekijk deze reactie
Cijfer: 10
Reactie van: Maxime

Op 14 april 2018 zijn wij getrouwd en heeft Bob, DJ Diyo, de muziek verzorgd tijdens ons huwelijksfeest. Het contact van tevoren was goed, en de website waar wij ten alle tijden op konden inloggen om de informatie te bekijken en onze wensen door te geven was super fijn! Bob denkt goed mee en bij vragen werden deze altijd heel snel beantwoord. Onze wensen zijn uitstekend begrepen en we hebben een top avond gehad waar alle gasten ook zeer enthousiast over waren. Naast de muziek hebben wij bij DJ Diyo het videogastenboek gehuurd, wat hilarische filmpjes heeft opgeleverd waar we nog heel lang van kunnen nagenieten. Dj Diyo is absoluut een aanrader!

Feestdatum: 2018-04-14 Bekijk deze reactie
Cijfer: 9
Reactie van: Marije

We zijn super blij met onze keuze voor DJ Diyo. De opstelling was mooi! Fijne communicatie vooraf en op de avond zelf. Waar we erg blij mee waren was het feit dat Bob goed kijkt naar het publiek op de dansvloer. Valt het halverwege een nummer een beetje stil ging hij meteen over op een ander nummer. Hierdoor bleef iedereen lekker dansen. De ventilator die hij mee had was ook een uitkomst voor de toch wel warme ruimte. Kortom we vonden het super!

Feestdatum: 2019-05-29 Bekijk deze reactie
Cijfer: 10
Feestlocaties in Zandvoort
Beachclub 5Beachclub 5
Strandafgang 5
2042 AA Zandvoort
0235716119

Notice: Undefined variable: arr_googletip in /home/deb15535n9/domains/diyo.nl/public_html/feestlocatie.php on line 456