foto & tekst credits: www.beachclub5.nl

Beachclub 5

Bij Beachclub No5 in Zandvoort: \"Trouwen met je voeten in het zand\".


Deze droom van ieder aanstaand bruidspaar kan in vervulling gaan bij Beachclub No5: Trouwen op het strand! Niet voor niets is trouwen aan zee ongekend populair. Het ruisen van de zee op de achtergrond, de wind die altijd meefluistert, en genieten van de altijd prachtig ondergaande zon. De zee en en strand zijn hét decor van wat de mooiste dag van uw leven kan worden. Beachclub No5 is de locatie voor uw fantastische en romantische bruiloft.

De Beachclub is een officiële trouwlocatie, waar al uw dromen werkelijkheid worden. De ambiance, de sfeer, het eten, het romantische trouwprieel of onze schitterende Zuidzaal is uniek te noemen voor de mooiste dag in uw leven. De ceremonie is intiem en persoonlijk. En dat allemaal aan én op het strand. Uw gehele trouwdag op een prachtige locatie is bij ons mogelijk, maar ook alleen het diner, de bbq of het feest behoort tot de mogelijkheden.


Waarom trouwen bij Beachclub No5?

Geef ons uw vertrouwen en wij regelen uw trouwdag van A tot Z. Kom langs voor een persoonlijk gesprek. Wij doen er alles aan om uw mooiste dag zo aangenaam mogelijk te laten verlopen.  Kijk eens op onze review pagina of op de bruidsverhalen pagina met verhalen van bruidsparen. Maar u kunt ook even de reviews lezen op toptrouwlocaties.nl, waar wij in de top 10 (!) staan van beste trouwlocaties van Nederland!

Strandafgang 5
2042 AA Zandvoort
0235716119

Meer informatie is te vinden op: www.beachclub5.nl

Foto's bij Beachclub 5

  • dj show Beachclub 5
Op de kaart
Waarom DJ Diyo?

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.6
 Muziekkeuze 9.6
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.5
Gemiddelde beoordeling:

9.3 van maximaal 10 op basis van 624 recensies.

ThePerfectWedding.nl

Notice: Undefined variable: stars in /home/deb15535n9/domains/diyo.nl/public_html/general/widgets/perfectwedding.php on line 33

uit ervaringen
Video's

Je bruiloft vieren bij Beachclub 5 met een dj

Stijlvolle dj shows voor je bruiloft!
Gaan jullie trouwen of hebben jullie iets anders te vieren? Je feest of je bruiloft vieren bij Beachclub 5 is een goed idee. Ik zal graag jullie feestavond als bruiloft DJ muzikaal verzorgen. Met meer dan 15 jaar ervaring ben ik een professionele allround dj. Deze ervaring en de kwaliteit van de shows zorgen voor hoge beoordelingen op mijn eigen site maar ook op ThePerfectWedding.nl, Trouwplannen en Facebook!

Als echte DJ laat ik de muziek echt in elkaar overvloeien (mixen) en zorg voor non-stop muziek voor alle leeftijden. Ik zorg voor goed geluid en met mijn stijlvolle unieke show verlichting zorg ik voor een sfeerverhogende setting. Een goede keus dus voor jullie huwelijksfeest bij Beachclub 5. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek leg ik graag uit waarom jullie voor mij moeten kiezen als bruiloft dj.

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Prijzen bruiloft dj

Reactie van: Hans

een zeer prettig persoon waarmee duidelijke en goede afspraken gemaakt kunnen worden die dan ook worden nagekomen. is op de feestavond een heel belangrijk element voor de sfeer en verzorgt dit perfect , combinatie met de saxifonist vonden wij van absoluut toegevoegde waarde.

Feestdatum: 2019-08-24 Bekijk deze reactie
Cijfer: 10
Reactie van: Nora

Wij zijn zeer blij dat wij voor dj Diyo hebben gekozen. De communicatie was goed en op ons trouwfeest heeft hij ervoor gezorgd dat iedereen gedanst heeft; dat was precies wat wij wilden. De muziek was zoals wij hadden afgesproken en dj Diyo kan de sfeer goed opbouwen. Bedankt Bob! We zouden je zo weer boeken en dus ook zeker aanraden aan anderen!

Feestdatum: 2019-10-19 Bekijk deze reactie
Cijfer: 10
Reactie van: Monique

Bob is ontzettend vriendelijk, zeer proffesionele en een absolute aanwinst. We hebben genoten van zijn aanwezigheid en de bijdrage die hij was op onze bruiloft. Muziek, verlichting, geluid, sfeer...het was helemaal compleet van het begin van het contact tot het eind van het feest.

Feestdatum: 2019-06-24 Bekijk deze reactie
Cijfer: 10
Feestlocaties in Zandvoort
Beachclub 5Beachclub 5
Strandafgang 5
2042 AA Zandvoort
0235716119
Bedrijfsruimte Zwolle NYE Grand Ball Zwolle. Vier Oud & Nieuw in Zwolle!