foto & tekst credits: www.beachclub5.nl

Beachclub 5

Bij Beachclub No5 in Zandvoort: \"Trouwen met je voeten in het zand\".


Deze droom van ieder aanstaand bruidspaar kan in vervulling gaan bij Beachclub No5: Trouwen op het strand! Niet voor niets is trouwen aan zee ongekend populair. Het ruisen van de zee op de achtergrond, de wind die altijd meefluistert, en genieten van de altijd prachtig ondergaande zon. De zee en en strand zijn hét decor van wat de mooiste dag van uw leven kan worden. Beachclub No5 is de locatie voor uw fantastische en romantische bruiloft.

De Beachclub is een officiële trouwlocatie, waar al uw dromen werkelijkheid worden. De ambiance, de sfeer, het eten, het romantische trouwprieel of onze schitterende Zuidzaal is uniek te noemen voor de mooiste dag in uw leven. De ceremonie is intiem en persoonlijk. En dat allemaal aan én op het strand. Uw gehele trouwdag op een prachtige locatie is bij ons mogelijk, maar ook alleen het diner, de bbq of het feest behoort tot de mogelijkheden.


Waarom trouwen bij Beachclub No5?

Geef ons uw vertrouwen en wij regelen uw trouwdag van A tot Z. Kom langs voor een persoonlijk gesprek. Wij doen er alles aan om uw mooiste dag zo aangenaam mogelijk te laten verlopen.  Kijk eens op onze review pagina of op de bruidsverhalen pagina met verhalen van bruidsparen. Maar u kunt ook even de reviews lezen op toptrouwlocaties.nl, waar wij in de top 10 (!) staan van beste trouwlocaties van Nederland!

Strandafgang 5
2042 AA Zandvoort
0235716119

Meer informatie is te vinden op: www.beachclub5.nl

Foto's bij Beachclub 5

  • dj show Beachclub 5
Op de kaart
Waarom DJ Diyo?

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.5
 Muziekkeuze 9.5
 Presentatie 9.5
 Playlist gebruik 9.4
Gemiddelde beoordeling:

9.2 van maximaal 10 op basis van 568 recensies.

ThePerfectWedding.nl
9.7
uit 62 ervaringen
Allround bruiloft dj Diyo
Video's

Je bruiloft vieren bij Beachclub 5 met een dj

Stijlvolle dj shows voor je bruiloft!
Gaan jullie trouwen of hebben jullie iets anders te vieren? Je feest of je bruiloft vieren bij Beachclub 5 is een goed idee. Ik zal graag jullie feestavond als bruiloft DJ muzikaal verzorgen. Met meer dan 15 jaar ervaring ben ik een professionele allround dj. Deze ervaring en de kwaliteit van de shows zorgen voor hoge beoordelingen op mijn eigen site maar ook op ThePerfectWedding.nl, Trouwplannen en Facebook!

Als echte DJ laat ik de muziek echt in elkaar overvloeien (mixen) en zorg voor non-stop muziek voor alle leeftijden. Ik zorg voor goed geluid en met mijn stijlvolle unieke show verlichting zorg ik voor een sfeerverhogende setting. Een goede keus dus voor jullie huwelijksfeest bij Beachclub 5. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek leg ik graag uit waarom jullie voor mij moeten kiezen als bruiloft dj.

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Prijzen bruiloft dj

Reactie van: Heer R. Veenstra

DJ Diyo heeft de muziek verzorgd op ons bruiloftsfeest. We zijn hier erg tevreden over, mede door de muziek van van Diyo was het een mooi feest! Van te voren hebben we regelmatig contact gehad via de mail, we kregen altijd een snelle reactie. Ook heeft Diyo op ons verzoek muziekmix voor onze openingsdans gemaakt, deze mix werd binnen korte tijd geleverd en deze mix voldeed aan onze verwachtingen. Vlak voor de bruiloft hebben we afgesproken om onze wensen te bespreken. Diyo nam hier de tijd voor en heeft naar onze verzoeken geluisterd. De muziek op ons feest was zoals we die graag wilden. Ook vonden we het fijn dat Diyo niet steeds door de muziek heen praat, zo konden we lekker feesten!

Feestdatum: 2013-10-11 Bekijk deze reactie
Cijfer: 10
Reactie van: Erik

Ondanks dat we elkaar vanwege de afstand nooit "echt" face-to-face hebben ontmoet, maar alles via Skype en/of mail hebben geregeld, hadden wij vanaf het begin al een goed gevoel erbij. Erg professioneel en ervaren: iets wat je in alles merkt. Samenspel met de saxofonist was erg goed! Presentatie was erg verzorgd en het allerbelangrijkste: Het was een topfeestje! De muziekkeuze was perfect en je voelde de avond erg goed aan! Onze afspraken qua tijden en muzieksoorten zijn ook tot in de puntjes nageleefd. Het mocht wat ons betreft nog wel even doorgaan ;-) Zowel onze ooms en tantes als onze vriendinnen en het voetbalteam hebben genoten van ons huwelijksfeest! Zelfs het horecapersoneel kon het niet laten om nog een dansje te wagen.

Feestdatum: 2017-09-23 Bekijk deze reactie
Cijfer: 9
Reactie van: Mascha

Dj Diyo heeft op ons bruiloftsfeest gedraaid. Vooraf kennis gemaakt met Bob in zijn studio. Wij hadden er gelijk een goed gevoel bij! Studio zag er professioneel uit en de sfeer was ook gelijk goed / laagdrempelig. Bob deed het op de bruiloft precies zoals wij verwachten. Pakte alleen de microfoon als het nodig was, draaide geen muziek waar wij absoluut niet van houden. Hield rekening met het gemengde publiek en wisselde de muziek goed af. Wij raden hem aan iedereen aan, en als we nog eens een feest geven zullen we hem zeker weer benaderen!

Feestdatum: 2018-08-08 Bekijk deze reactie
Cijfer: 10
Feestlocaties in Zandvoort
Beachclub 5Beachclub 5
Strandafgang 5
2042 AA Zandvoort
0235716119

Notice: Undefined variable: arr_googletip in /home/deb15535n9/domains/diyo.nl/public_html/feestlocatie.php on line 456