foto & tekst credits: www.fortresortbeemster.nl

Fort Resort Beemster

Wie Fort Beemster binnenkomt proeft direct de bijzondere sfeer, een fantastische locatie om elkaar het ja-woord te geven en deze bijzonder gelegenheid samen te vieren.  Het ja-woord wordt gegeven in een oogverblindende setting. Zowel binnen in de prachtige fort zaal of buiten op het lounge terras.

Na de officiële ceremonie wordt de taart aangesneden. Het diner & feest kunnen beginnen. Van loungy fortgrill tot gastronmisch 6 gangendiner, alles is mogelijk! Het is jullie dag. Na een onvergetelijke dag en avond, droomt u heerlijk weg in de bruidssuite om daar de huwelijksnacht door te brengen. Uw famillie en gasten kunnen  in een van de voormalige manschapslokalen overnachten. De volgende dag…… heerlijk nagenieten in de Spa & Wellness…

De Fort zaal, aangesloten op het terras van het fort biedt ruimte aan 30 – 200 gasten en onze twee kleinere zalen zijn geschikt voor een diner in intieme kring. Laat u betoveren door, door al het goede dat het Fort u te bieden heeft.

‘Ja ik wil’ .. Voel u welkom, om onze veelzijdige trouwlocatie te komen bekijken en uw wensen te bespreken, neem vrijblijvend contact met ons op.

Nekkerweg 24
1461 LC Zuidoostbeemster
0299682200

Meer informatie is te vinden op: www.fortresortbeemster.nl

Foto's bij Fort Resort Beemster

  • dj show Fort Resort Beemster
  • dj show Fort Resort Beemster
Op de kaart
Waarom DJ Diyo?

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.6
 Muziekkeuze 9.6
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.5
Gemiddelde beoordeling:

9.3 van maximaal 10 op basis van 624 recensies.

ThePerfectWedding.nl

Notice: Undefined variable: stars in /home/deb15535n9/domains/diyo.nl/public_html/general/widgets/perfectwedding.php on line 33

uit ervaringen
Video's

Je bruiloft vieren bij Fort Resort Beemster met een dj

Stijlvolle dj shows voor je bruiloft!
Gaan jullie trouwen of hebben jullie iets anders te vieren? Je feest of je bruiloft vieren bij Fort Resort Beemster is een goed idee. Ik zal graag jullie feestavond als bruiloft DJ muzikaal verzorgen. Met meer dan 15 jaar ervaring ben ik een professionele allround dj. Deze ervaring en de kwaliteit van de shows zorgen voor hoge beoordelingen op mijn eigen site maar ook op ThePerfectWedding.nl, Trouwplannen en Facebook!

Als echte DJ laat ik de muziek echt in elkaar overvloeien (mixen) en zorg voor non-stop muziek voor alle leeftijden. Ik zorg voor goed geluid en met mijn stijlvolle unieke show verlichting zorg ik voor een sfeerverhogende setting. Een goede keus dus voor jullie huwelijksfeest bij Fort Resort Beemster. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek leg ik graag uit waarom jullie voor mij moeten kiezen als bruiloft dj.

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Prijzen bruiloft dj

Reactie van: Iris

DJ Diyo heeft tijdens het intakegesprek goed naar ons geluisterd en de muziek was dan ook volledig naar onze smaak en fantastisch aan elkaar gedraaid. Dit, de lichtshow en de kwaliteit van het geluid maakte de avond onvergetelijk, zoals wij zelf hebben ervaren maar ook van onze gasten gehoord hebben! Nogmaals ontzettend bedankt!

Feestdatum: 2021-08-13 Bekijk deze reactie
Cijfer: 10
Reactie van: Koen

Bob is een bekwaam DJ die zich voorafgaand aan de kennismaking al had verdiept in de locatie. Er werd meegedacht met ons, de communicatie verliep soepel en snel. Met de dj booth en verlichting en overige equipement heeft Bob er een top feest van gemaakt.

Feestdatum: 2020-09-24 Bekijk deze reactie
Cijfer: 10
Reactie van: Hans

een zeer prettig persoon waarmee duidelijke en goede afspraken gemaakt kunnen worden die dan ook worden nagekomen. is op de feestavond een heel belangrijk element voor de sfeer en verzorgt dit perfect , combinatie met de saxifonist vonden wij van absoluut toegevoegde waarde.

Feestdatum: 2019-08-24 Bekijk deze reactie
Cijfer: 10
Feestlocaties in Zuidoostbeemster
Fort Resort BeemsterFort Resort Beemster
Nekkerweg 24
1461 LC Zuidoostbeemster
0299682200
Bedrijfsruimte Zwolle NYE Grand Ball Zwolle. Vier Oud & Nieuw in Zwolle!