foto & tekst credits: www.fortresortbeemster.nl

Fort Resort Beemster

Wie Fort Beemster binnenkomt proeft direct de bijzondere sfeer, een fantastische locatie om elkaar het ja-woord te geven en deze bijzonder gelegenheid samen te vieren.  Het ja-woord wordt gegeven in een oogverblindende setting. Zowel binnen in de prachtige fort zaal of buiten op het lounge terras.

Na de officiële ceremonie wordt de taart aangesneden. Het diner & feest kunnen beginnen. Van loungy fortgrill tot gastronmisch 6 gangendiner, alles is mogelijk! Het is jullie dag. Na een onvergetelijke dag en avond, droomt u heerlijk weg in de bruidssuite om daar de huwelijksnacht door te brengen. Uw famillie en gasten kunnen  in een van de voormalige manschapslokalen overnachten. De volgende dag…… heerlijk nagenieten in de Spa & Wellness…

De Fort zaal, aangesloten op het terras van het fort biedt ruimte aan 30 – 200 gasten en onze twee kleinere zalen zijn geschikt voor een diner in intieme kring. Laat u betoveren door, door al het goede dat het Fort u te bieden heeft.

‘Ja ik wil’ .. Voel u welkom, om onze veelzijdige trouwlocatie te komen bekijken en uw wensen te bespreken, neem vrijblijvend contact met ons op.

Nekkerweg 24
1461 LC Zuidoostbeemster
0299682200

Meer informatie is te vinden op: www.fortresortbeemster.nl

Foto's bij Fort Resort Beemster

  • dj show Fort Resort Beemster
  • dj show Fort Resort Beemster
Op de kaart
Waarom DJ Diyo?

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.5
 Muziekkeuze 9.5
 Presentatie 9.5
 Playlist gebruik 9.4
Gemiddelde beoordeling:

9.2 van maximaal 10 op basis van 582 recensies.

ThePerfectWedding.nl
9.7
uit 66 ervaringen
Allround bruiloft dj Diyo
Video's

Je bruiloft vieren bij Fort Resort Beemster met een dj

Stijlvolle dj shows voor je bruiloft!
Gaan jullie trouwen of hebben jullie iets anders te vieren? Je feest of je bruiloft vieren bij Fort Resort Beemster is een goed idee. Ik zal graag jullie feestavond als bruiloft DJ muzikaal verzorgen. Met meer dan 15 jaar ervaring ben ik een professionele allround dj. Deze ervaring en de kwaliteit van de shows zorgen voor hoge beoordelingen op mijn eigen site maar ook op ThePerfectWedding.nl, Trouwplannen en Facebook!

Als echte DJ laat ik de muziek echt in elkaar overvloeien (mixen) en zorg voor non-stop muziek voor alle leeftijden. Ik zorg voor goed geluid en met mijn stijlvolle unieke show verlichting zorg ik voor een sfeerverhogende setting. Een goede keus dus voor jullie huwelijksfeest bij Fort Resort Beemster. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek leg ik graag uit waarom jullie voor mij moeten kiezen als bruiloft dj.

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Prijzen bruiloft dj

Reactie van: Lisette

Zeer fijne Dj om mee samen te werken. Hij reageerde snel, hij had onze muziek voor de openingsdans al binnen een paar uur klaar. En op de laatste dag nog muziek door gegeven, en dit was geen probleem. Hij weet precies wanneer hij welk nummer moet draaien. Aangezien wij een paar rustige countrynummers hadden, wat moeilijk te draaien is op een bruiloft omdat dan de dansvloer eventueel leeg zou raken. Het tegendeel heeft zich bewezen!! Echt mijn complimenten!

Feestdatum: 2019-06-07 Bekijk deze reactie
Cijfer: 10
Reactie van: Jerry

Bob heeft er een top feest van gemaakt! Ook mede door het persoonlijke gesprek wat we eerder in Zwolle hebben gehad wisten zowel hij als wij wat er wel en niet gedraaid zou worden. De sfeer werd goed aangevoeld en alles wat we gedraaid wilde hebben, hebben we wel voorbij horen komen. Top avond gehad!

Feestdatum: 2018-08-17 Bekijk deze reactie
Cijfer: 9
Reactie van: Maxime

Op 14 april 2018 zijn wij getrouwd en heeft Bob, DJ Diyo, de muziek verzorgd tijdens ons huwelijksfeest. Het contact van tevoren was goed, en de website waar wij ten alle tijden op konden inloggen om de informatie te bekijken en onze wensen door te geven was super fijn! Bob denkt goed mee en bij vragen werden deze altijd heel snel beantwoord. Onze wensen zijn uitstekend begrepen en we hebben een top avond gehad waar alle gasten ook zeer enthousiast over waren. Naast de muziek hebben wij bij DJ Diyo het videogastenboek gehuurd, wat hilarische filmpjes heeft opgeleverd waar we nog heel lang van kunnen nagenieten. Dj Diyo is absoluut een aanrader!

Feestdatum: 2018-04-14 Bekijk deze reactie
Cijfer: 10
Feestlocaties in Zuidoostbeemster
Fort Resort BeemsterFort Resort Beemster
Nekkerweg 24
1461 LC Zuidoostbeemster
0299682200

Notice: Undefined variable: arr_googletip in /home/deb15535n9/domains/diyo.nl/public_html/feestlocatie.php on line 456