foto & tekst credits: www.fortresortbeemster.nl

Fort Resort Beemster

Wie Fort Beemster binnenkomt proeft direct de bijzondere sfeer, een fantastische locatie om elkaar het ja-woord te geven en deze bijzonder gelegenheid samen te vieren.  Het ja-woord wordt gegeven in een oogverblindende setting. Zowel binnen in de prachtige fort zaal of buiten op het lounge terras.

Na de officiële ceremonie wordt de taart aangesneden. Het diner & feest kunnen beginnen. Van loungy fortgrill tot gastronmisch 6 gangendiner, alles is mogelijk! Het is jullie dag. Na een onvergetelijke dag en avond, droomt u heerlijk weg in de bruidssuite om daar de huwelijksnacht door te brengen. Uw famillie en gasten kunnen  in een van de voormalige manschapslokalen overnachten. De volgende dag…… heerlijk nagenieten in de Spa & Wellness…

De Fort zaal, aangesloten op het terras van het fort biedt ruimte aan 30 – 200 gasten en onze twee kleinere zalen zijn geschikt voor een diner in intieme kring. Laat u betoveren door, door al het goede dat het Fort u te bieden heeft.

‘Ja ik wil’ .. Voel u welkom, om onze veelzijdige trouwlocatie te komen bekijken en uw wensen te bespreken, neem vrijblijvend contact met ons op.

Nekkerweg 24
1461 LC Zuidoostbeemster
0299682200

Meer informatie is te vinden op: www.fortresortbeemster.nl

Foto's bij Fort Resort Beemster

  • dj show Fort Resort Beemster
  • dj show Fort Resort Beemster
Op de kaart
Waarom DJ Diyo?

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.5
 Muziekkeuze 9.5
 Presentatie 9.5
 Playlist gebruik 9.3
Gemiddelde beoordeling:

9.2 van maximaal 10 op basis van 565 recensies.

ThePerfectWedding.nl
9.7
uit 61 ervaringen
Allround bruiloft dj Diyo
Video's

Je bruiloft vieren bij Fort Resort Beemster met een dj

Stijlvolle dj shows voor je bruiloft!
Gaan jullie trouwen of hebben jullie iets anders te vieren? Je feest of je bruiloft vieren bij Fort Resort Beemster is een goed idee. Ik zal graag jullie feestavond als bruiloft DJ muzikaal verzorgen. Met meer dan 15 jaar ervaring ben ik een professionele allround dj. Deze ervaring en de kwaliteit van de shows zorgen voor hoge beoordelingen op mijn eigen site maar ook op ThePerfectWedding.nl, Trouwplannen en Facebook!

Als echte DJ laat ik de muziek echt in elkaar overvloeien (mixen) en zorg voor non-stop muziek voor alle leeftijden. Ik zorg voor goed geluid en met mijn stijlvolle unieke show verlichting zorg ik voor een sfeerverhogende setting. Een goede keus dus voor jullie huwelijksfeest bij Fort Resort Beemster. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek leg ik graag uit waarom jullie voor mij moeten kiezen als bruiloft dj.

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Prijzen bruiloft dj

Reactie van: Tjerk

We kunnen nu een verhaal vol complimenten geven over hoe fantastisch wij het als bruidspaar vonden, maar misschien is nog wel meer exemplarisch het commentaar van onze vrienden. Hierbij wat quotes: - wie was die DJ, die wil ik ook! - wat een ongelooflijk lekkere muziek, hele avond jekkeren - superchili dat die gozer lekker blijft draaien zonder er doorheen te ouwehoeren

Feestdatum: 2017-06-17 Bekijk deze reactie
Cijfer: 8
Reactie van: Niels

Vanaf dat wij contact hadden opgenomen met Bob, verliep de communicatie goed, Bob heeft snel door wat voor klanten hij voor zich heeft zitten. Hij heeft goed naar onze wensen geluisterd en hier goed op ingespeeld. Wij hadden vanaf onze kant geen tijd voor een openingsdans of ander mooie opening voor het feest, maar Bob heeft er een geweldig feest van weten te maken en vanaf half 10 tot half 1 heeft de dansvloer de gehele avond volgestaan. Na het feest alleen positieve reacties gehad! Bob is een professionele DJ, die goed op zijn klanten kan inspelen, en op elk detail let. Bedankt Bob en succes!

Feestdatum: 2016-09-30 Bekijk deze reactie
Cijfer: 9
Reactie van: Jan Willem

DJ Diyo heeft op onze bruiloft op 22-7-17 een super show neergezet. Over de gehele avond was en bleef de dansvloer compleet gevuld. De lichtshow werd passend op de door ons gewenste kleuren van de decoratie getoond. Vanaf het eerste contact was ons duidelijk dat Dyio onze DJ zou moeten worden. De open comminucatie bleek een voltreffer te zijn om de door ons gewenste muziek ten gehore te brengen. De mix van duitse en nederlandse gasten werd ook door de muziek ondersteund. Dyio..... je ben geweldig !!! Aileen & Jan-Willem

Feestdatum: 2017-07-22 Bekijk deze reactie
Cijfer: 10
Feestlocaties in Zuidoostbeemster
Fort Resort BeemsterFort Resort Beemster
Nekkerweg 24
1461 LC Zuidoostbeemster
0299682200

Notice: Undefined variable: arr_googletip in /home/deb15535n9/domains/diyo.nl/public_html/feestlocatie.php on line 456