foto & tekst credits: www.fortresortbeemster.nl

Fort Resort Beemster

Wie Fort Beemster binnenkomt proeft direct de bijzondere sfeer, een fantastische locatie om elkaar het ja-woord te geven en deze bijzonder gelegenheid samen te vieren.  Het ja-woord wordt gegeven in een oogverblindende setting. Zowel binnen in de prachtige fort zaal of buiten op het lounge terras.

Na de officiële ceremonie wordt de taart aangesneden. Het diner & feest kunnen beginnen. Van loungy fortgrill tot gastronmisch 6 gangendiner, alles is mogelijk! Het is jullie dag. Na een onvergetelijke dag en avond, droomt u heerlijk weg in de bruidssuite om daar de huwelijksnacht door te brengen. Uw famillie en gasten kunnen  in een van de voormalige manschapslokalen overnachten. De volgende dag…… heerlijk nagenieten in de Spa & Wellness…

De Fort zaal, aangesloten op het terras van het fort biedt ruimte aan 30 – 200 gasten en onze twee kleinere zalen zijn geschikt voor een diner in intieme kring. Laat u betoveren door, door al het goede dat het Fort u te bieden heeft.

‘Ja ik wil’ .. Voel u welkom, om onze veelzijdige trouwlocatie te komen bekijken en uw wensen te bespreken, neem vrijblijvend contact met ons op.

Nekkerweg 24
1461 LC Zuidoostbeemster
0299682200

Meer informatie is te vinden op: www.fortresortbeemster.nl

Foto's bij Fort Resort Beemster

  • dj show Fort Resort Beemster
  • dj show Fort Resort Beemster
Op de kaart
Waarom DJ Diyo?

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.5
 Muziekkeuze 9.5
 Presentatie 9.5
 Playlist gebruik 9.4
Gemiddelde beoordeling:

9.2 van maximaal 10 op basis van 568 recensies.

ThePerfectWedding.nl
9.7
uit 62 ervaringen
Allround bruiloft dj Diyo
Video's

Je bruiloft vieren bij Fort Resort Beemster met een dj

Stijlvolle dj shows voor je bruiloft!
Gaan jullie trouwen of hebben jullie iets anders te vieren? Je feest of je bruiloft vieren bij Fort Resort Beemster is een goed idee. Ik zal graag jullie feestavond als bruiloft DJ muzikaal verzorgen. Met meer dan 15 jaar ervaring ben ik een professionele allround dj. Deze ervaring en de kwaliteit van de shows zorgen voor hoge beoordelingen op mijn eigen site maar ook op ThePerfectWedding.nl, Trouwplannen en Facebook!

Als echte DJ laat ik de muziek echt in elkaar overvloeien (mixen) en zorg voor non-stop muziek voor alle leeftijden. Ik zorg voor goed geluid en met mijn stijlvolle unieke show verlichting zorg ik voor een sfeerverhogende setting. Een goede keus dus voor jullie huwelijksfeest bij Fort Resort Beemster. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek leg ik graag uit waarom jullie voor mij moeten kiezen als bruiloft dj.

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Prijzen bruiloft dj

Reactie van: Rosalie

Onze ervaring met DJ Diyo was geweldig. De verlichting en uitstraling waren zeer netjes geregeld. Ook zagen de DJ en zijn collega er zelf ook keurig uit. In het begin was het even zoeken naar de juiste muziek, maar toen dat eenmaal goed zat is onze dansvloer niet meer leeg geweest. Bob is een heel prettig maar bescheiden persoon en hij heeft veel verstand van zijn vak. Ook hadden we het videogastenboek via hem geregeld. We hebben de filmpjes nog niet gezien, maar onze gasten hebben hier heel veel lol aan beleefd! Kortom: wil je je feest laten slagen, dan ben je bij DJ Diyo aan het juiste adres!

Feestdatum: 2018-09-14 Bekijk deze reactie
Cijfer: 10
Reactie van: Frank

Geweldig bruiloftsfeest gehad, mede dankzij de bijdrage van DJ Diyo! Met zijn muziek zorgde hij voor de juiste sfeer. Tijdens de kennismaking heeft hij goed aangevoeld wat voor soort feest wij voor ogen hadden en op de avond zelf heeft hij goed ingespeeld op het publiek. Echt iedereen stond op de dansvloer. Kortom: een top-avond! Leuk om de video-boodschappen van onze gasten terug te zien.

Feestdatum: 2016-10-15 Bekijk deze reactie
Cijfer: 9
Reactie van: Chantal

Wij hebben Bob gevraagd vooral te kijken naar wat de gasten leuk vonden qua muziek zodat het feest zou blijven lopen. Dit is dan ook 100% wat Bob gedaan heeft! Ons feest heeft geen seconde stil gestaan. Ook hebben wij het heel prettig gevonden dat Bob zich zo strak aan de dingen hielt die wij hadden aangegeven. Het is echt het feest geworden waar wij van gedroomd hebben en met veel liefde en geluk op terug kunnen kijken!

Feestdatum: 2017-10-20 Bekijk deze reactie
Cijfer: 10
Feestlocaties in Zuidoostbeemster
Fort Resort BeemsterFort Resort Beemster
Nekkerweg 24
1461 LC Zuidoostbeemster
0299682200

Notice: Undefined variable: arr_googletip in /home/deb15535n9/domains/diyo.nl/public_html/feestlocatie.php on line 456