Leuke kiekjes gemaakt door DJ Diyo

 • Het blijft een cliché, maar een goede spontane openingsdans zorgt toch echt wel voor een goede start van je huwelijksavond! C&T heel goed gedaan en heel veel geluk samen!
 • Het was even een gemartel om alle apparatuur naar beneden te sjouwen, maar het stond weer als een huis. En dat gold eigenlijk voor de gehele avond :-)
 • Soms kun je aan een playlist al zien wat je te wachten staat als dj. Toch ben je als bruidspaar en dj toch afhankelijk van wat de gasten van plan zijn. De bruiloft van M&M was er voor mij ééntje uit een boekje. Precies zoals ik verwacht had en hem vooraf had ingedeeld. I Love it When a Plan Comes Together! 
M&M heel veel geluk samen!
 • Het is leuk om te zien dat liefde geen grenzen kent. Daardoor veel internationale gasten op de bruiloft van B&J bij het Witte Huis. Ondanks het warme weer en het prachtige terras is er nog heerlijk gedanst en gefeest. B&J heel veel geluk samen.
 • Het is alweer even geleden, 27 juli om precies te zijn, maar deze extreem warme avond vergeten we niet snel! Het was in alle opzichten zwoel en heel gezellig! L&M heel veel geluk samen.
 • Wat een heerlijke week met feesten heb ik mogen draaien! Dank jullie wel! De eerste reviews en reacties heb ik alweer binnen...  Fijne zondag, ik ga slapen :-)
 • Een bruiloft bij Onder Ons Dalfsen is altijd een feest! Ook de bruiloft van J&M bewees dat maar weer eens! Na de super toffe openingsdans ging het dak ervan af en is de dansvloer niet meer leeg geweest :-) I love it! J&M bedankt voor het vertrouwen en heel veel geluk samen!
 • Op 13 juli mocht ik de bruiloft van M&T verzorgen bij het Parochiehuis. Toch leuk om daar dan 'oude' bekenden te treffen en ze swingend op de dansvloer te zien! Bedankt M&T voor het vertrouwen en heel veel geluk samen!
 • Op 7 juli mocht ik de bruiloft van G&J verzorgen bij de Reiskoffer. Voor deze locatie heb ik een stukje moeten rijden maar het was de moeite meer dan waard! Bedankt G&J en heel veel geluk samen! 

https://www.diyo.nl/referenties/bruiloft+dj+de+reiskoffer+7+juli+2018.html
 • In de eerste week van juli mocht ik de bruiloft van M&A verzorgen bij Studio 19c. Ondanks de warmte is de dansvloer vanaf de openingsdans niet meer leeg geweest. En dat is voor mij al tof genoeg. Maar dan krijg je ook nog eens zo leuke review! Dat is dubbelop pret :-) Bedankt M&A en heel veel geluk toegewenst! 

https://www.diyo.nl/referenties/bruiloft+dj+studio+19c+6+juli+2018.html
 • Als dj mag je naar de mooiste plekjes van Nederland. Kasteel Daelenbroeck is er ook één die blijft hangen. Als je van de locatie hoort dat hier doorgaans Duitse bruiloften worden gevierd, dan is het niet gek dat mijn bruidspaar hier ook voor gekozen heeft. Met een gemengde groep Duitse en Nederlandse gasten was het een zeer geslaagde internationale bruiloft! Het kersverse paar heeft zelfs al een review achter gelaten: https://www.diyo.nl/referenties/bruiloft+dj+landgoed+kasteel+daelenbroeck+30+juni+2018.html

W&K hartelijk dank voor jullie vertrouwen en heel veel geluk samen!
 • Gelukkig hoef ik niet bij elke bruiloft een podium van dik één meter te beklimmen. Maar is weer gelukt bij Dieka. Daarna volgde er alleen maar ontspanning en een heerlijk feest! Missie geslaagd :-) M&L hartelijk dank voor jullie vertrouwen en heel veel geluk met z'n drieën!
 • De bruiloften die ik heb mogen draaien bij kasteel de Wijenburg zijn altijd een succes geweest. Zo ook de bruiloft van J&E anderhalve week geleden. En gezien de review (https://www.diyo.nl/referenties/bruiloft+dj+kasteel+wijenburg+28+juni+2018.html) vond het bruidspaar het ook een geweldige avond! J&E hartelijk dank voor jullie vertrouwen en heel veel geluk samen!
 • Nog niet eens op de helft, maar ik ben nu al vrij optimistisch over dit nieuwe project! Wordt vervolgd...
 • De 18e waren ze 25 jaar getrouwd en dat hebben ze uitbundig gevierd op 23 juni in de mooie zaal bij kasteel Vanenburg. Muzikaal gezien ging het alle kanten op en als je dan van 'opa' halverwege de avond een dikke duim krijgt, dan weet je dat het goed zit! A&R bedankt voor jullie vertrouwen en op naar de volgende 25! Graag tot dan ;-)
 • Je bruiloft vieren in een compleet vernieuwde locatie. Je moet het maar durven hoor, om een locatie te boeken waarvan je eigenlijk nog niet precies weet hoe het eruit komt te zien. Maar het is geslaagd. Zowel de verbouwing als het feest waren een succes! :-) W&J heel veel geluk samen en bedankt voor het vertrouwen!
 • Trouwen op maandag kan heel goed. En helemaal als je buiten kunt trouwen omdat de regenwolken net aan je voorbij gaan. J&J hadden wat dat betreft mooi geluk. In de avond is er lekker gedanst in ‘t Spijcker van Slot Doddendael. J&J heel veel geluk samen en bedankt voor het vertrouwen!
 • Het was even puzzelen door de geringe hoogte, maar toen het allemaal stond, paste het perfect! Begin van de avond een heerlijke sfeer met een borrel en een prachtig uitzicht over het water. Na het openingswoord lekker dansen en de hele avond een volle dansvloer. Kortom een zeer geslaagde avond! Bedankt D&A voor het vertrouwen en heel veel geluk samen!
 • De bruiloft van D&T bewees maar weer eens dat je met een klein gezelschap een heel leuk feest kunt hebben. Ik kreeg zelf te horen dat de bruidegom nog nooit zo vaak op een dansvloer was gespot. Dan heb ik mijn best weer gedaan ;-) D&T bedankt voor jullie vertrouwen en heel veel geluk samen!
 • Om er te komen moesten we 900 kilometer rijden, maar dan kom je uit op een prachtig landgoed in zuid Frankrijk. Een sprookjeshuwelijk moest er komen en dat hebben ze dan ook gekregen. Ik mocht hun bruiloftsweekend afsluiten met een tof feest. Wat een eer was het om hier bij te mogen zijn. Bedankt Q&R voor jullie vertrouwen en heel veel geluk samen! #qrwedding
 • Alle deuren en ramen stonden open, mijn grote fan stond op standje vliegtuig, maar het was niet koel te krijgen... Niet gek natuurlijk als je voor je neus zo'n 80 feestende gasten hebt staan die op en neer, en van links naar rechts aan het stuiteren zijn. Je hebt de Party en de Bartysquad, maar dit was de Bartysquad 2.0! Bedankt voor jullie vertrouwen B&S!
 • 7 juni was volgens mij één van de weinige zonnige dagen van juni tot nu toe. Het was goed warm en daarom was ik blij dat J&J een prachtige locatie aan het water hadden uitgezocht. Daardoor was het er goed uit te houden en kon er lekker gedanst worden. J&J bedankt voor jullie vertrouwen en heel veel geluk met z'n drieën!
 • Op 1 juni stond ik op de bruiloft van L&A. Zij waren toevallig ook op de bruiloft die ik een week eerder draaiden in Heerde. Dat vonden ze een goede repetitie. Daarom wist ik al wel dat deze bruiloft ook weer goed zou komen :-) L&A bedankt voor jullie vertrouwen!
 • M&R zullen ondertussen alweer terug zijn van hun huwelijksreis, maar dat weerhoudt mij niet om deze foto nog te plaatsen en ze te bedanken voor hun vertrouwen. M&R bedankt voor het het feest en het vertrouwen :-)
 • Na een avond rust gaan we vandaag weer verder waar we gebleven waren. Feesten! Vanmiddag richting Ewijk naar dit prachtige slot voor de bruiloft van J&J.

Kennismaken

Je hebt gekozen voor de volgende datum:

Een afspraak duurt tussen de 40 en 75 minuten. Deze afspraak zal plaats vinden in mijn studio in Zwolle.

Op deze datum zijn de volgende tijden nog beschikbaar.


Venster sluiten
Thuis kennismaken

Je hebt gekozen voor de volgende datum:

Een afspraak duurt tussen de 40 en 60 minuten. De afspraak zal bij je thuis plaats vinden. Deze afspraak kost € 25,00 en hiervoor zul je een factuur ontvangen. Deze zal via de email worden toegestuurd. Mocht de boeking bevestigd worden, dan zullen deze kosten verekend worden met de eindfactuur van het feest.

Op deze datum zijn de volgende tijden nog beschikbaar.

Venster sluiten