Leuke kiekjes gemaakt door DJ Diyo

 • Vrijdag hebben A&M elkaar het ja-woord gegeven waarop het later op de avond tijd was voor een feest! A&M bedankt voor jullie vertrouwen en heel veel geluk samen!
 • Afgelopen donderdag gingen P&J trouwen in Drenthe bij de Havixhorst. Wat een mooie locatie om je bruiloft te vieren! Alle details voor een fantastisch feest waren aanwezig en dat werd het dan ook. P&J hartelijk dank voor jullie vertrouwen en heel veel geluk samen!
 • Anderhalve week geleden mocht ik de bruiloft van B&O verzorgen bij kasteel Henkenshage. Wat een prachtige locatie! Het was een internationale bruiloft met veel, voor mij, onbekende muziek. En dat maakt dit beroep extra leuk! B&O hartelijk dank voor jullie vertrouwen en heel veel geluk samen!
 • Morgen precies een week geleden. De bruiloft van M&A bij Landgoed het Rheins. Het was een intieme bruiloft in het restaurant van het landgoed dat de juiste sfeer had voor dit kleine gezelschap. En dat zorgde voor een hele leuke bruiloft! Bedankt M&A voor het vertrouwen en heel veel geluk samen!
 • Afgelopen zaterdag mocht ik samen met zangeres Dewi en saxofonist David de bruiloft van R&S verzorgen op landgoed Duin & Kruidberg. Na een super leuke en toffe openingsdans was de toon goed gezet en is er de hele avond gezellig gedanst! R&S bedankt voor jullie vertrouwen en een hele fijne huwelijksreis toegewenst. En natuurlijk heel veel geluk samen!
 • Vrijdag was het de trouwdag van D&K en wat hadden ze een prachtige dag uitgekozen. Voor het feest enigszins te warm maar dat mocht de pret niet drukken. Er is lekker gedanst en gefeest. D&K bedankt voor het vertrouwen en de inspirerende playlist! Heel veel geluk samen!
 • Best een goed idee om een groepsaccommodatie af te huren en daar een fantastisch feest te geven. Helemaal als deze locatie nog mooie herinneringen met zich mee brengt. Daarna lekker in een boomhut slapen :-) Mooi toch! R&M bedankt voor jullie vertrouwen en heel veel geluk samen!
 • Het weer was wel iets minder dan vandaag maar het feest was er niet minder om. Het was op de dansvloer al warm zat :-) 
J&R bedankt voor jullie vertrouwen en heel veel geluk samen!
 • Nog niet de geschikte dj gevonden voor jullie bruiloft? Dan nodig ik jullie 2e paasdag uit om kennis te maken. Ik weet zeker dat ik van jullie bruiloft een fantastisch feest kan maken. Benieuwd welke tijdstippen nog beschikbaar zijn? Kijk dan op https://www.diyo.nl/contact/kennismaken
 • Na het weekend bijna geen stem meer over na al die leuke gesprekken. Maar D&A komen straks langs om hun wensen te bespreken voor hun bruiloft later dit jaar. Kruidenthee dan maar ?
 • De stand staat er weer mooi bij al zeg ik het zelf. :-) ik ben er 17:00 uur. Komen jullie nog even langs?
 • Trouwen in 2018 of 2019? Volgend weekend vind er een super tof event plaats in Amsterdam waar je alles kunt vinden voor je ultieme bruiloft. Ik mag voor dit event maar liefst 10 kaarten weg geven! Heb jij zin om met je partner, zus, (schoon)moeder of iemand anders langs te komen op 13 of 14 januari? Laat dan hieronder een bericht achter. Ken je iemand die gaat trouwen en dit event niet mag missen? Taggen is dan gewenst ;-)
 • Volgend weekend sta ik op de Hello Beautiful - Amsterdam Bridal Event. Ga jij dit jaar of volgend jaar trouwen? Dan is dit het event waar je bij moet zijn. Ik help graag mee aan een zorgeloze avond met fantastische dansmuziek voor jong en oud!
 • Na al het gefeest van de afgelopen maand is het 'normale' leven weer van start gegaan. Ik hoop dat jullie allen een mooie decembermaand hebben gehad en het nieuwe jaar goed zijn begonnen. Via deze weg wens ik jullie dan ook heel veel gezondheid en liefde toe voor dit jaar! Ik begon het jaar met een heel tof feest in de Oude Kerk in Zwolle Voor iedereen die daar was, bedankt voor de mooie nacht! 

fotocredit: https://www.facebook.com/PendingTitlePhotography/
 • Wil jij op pakjesavond iemand verassen met een Bruid & Bruidegom magazine? Laat dan hieronder een berichtje achter en wie weet kun jij volgende week iemand blij maken met de nieuwe editie van Bruid & Bruidegom!
 • Ikzelf heb ook geen seconde stil gestaan dus dit klopt wel aardig ;-) Bedankt T&C voor deze mooie review!
 • Kijk dat nou eens, dat is leuk! En lekker! :-) Bedankt voor deze toffe verassing Erik en Linda en wat een leuke foto!
 • Afgelopen zaterdag mocht ik het 12,5 jarig jubileum van Schildersbedrijf Gerben Westerman muzikaal verzorgen. Het duurde even voordat de dansschoenen aan waren, maar daarna was het een super leuk feest! Bedankt Gerben en Anita voor deze gezellige avond!
 • Vorige week was het groot feest bij de bruiloft van J&A bij kasteel Hooge Vuursche! Wat een heerlijk feest met de hele avond een volle dansvloer! Ook het bruidspaar gaf deze avond een dikke 10! Bedankt J&A voor jullie vertrouwen en heel veel geluk samen! 

https://www.diyo.nl/referenties/bruiloft+dj+kasteel+de+hooge+vuursche+11+november+2017.html
 • Een bruiloft met internationale gasten. Het is niet de eerste dit jaar en deze uitdaging is mij wel op het lijf geschreven. Wederom een super geslaagde bruiloft! Bedankt H&Z voor het vertrouwen en heel veel geluk samen!
 • Het is alweer drie weken geleden dat A&C elkaar het ja-woord geven! Wat gaat de tijd toch snel... Bedankt A&C voor het vertrouwen en heel veel geluk samen!
 • Meer dan twee jaar geleden op de bruidsbeurs in Utrecht heb ik N&S ontmoet. Meer dan twee jaar stond hun bruiloft in mijn agenda. Wat is het dan een eer om helemaal los te mogen gaan op het feest! N&S hartelijk dank voor het vertrouwen en heel veel geluk samen!
 • Afgelopen week vierden T&S hun bruiloft in Boerhaar bij Logtenberg. Ze wilden absoluut geen reggaeton en Spaanse (billenschud) muziek. Als dj is het altijd fijn om ook te weten wat er niet gedraaid moet gaan worden. Gelukkig hebben we nog genoeg andere muziek om de avond te vullen. Gezien de review was de bruiloft voor het bruidspaar ook geslaagd! T&S hartelijk dank voor het vertrouwen en heel veel geluk samen in jullie nieuwe woning!
 • Wat krijg je als een Afghaanse man en een Poolse vrouw gaan trouwen? Voor mij muzikaal gezien een hele toffe uitdaging! Met als gevolg een heel tof huwelijksfeest met heel veel energie! D&A hartelijk dank voor jullie vertrouwen en heel veel geluk samen!
 • In de regio Amersfoort kun je deze flyers nu overal tegenkomen! Over drie weken is het alweer zo ver. Weer een toffe editie van Oh, What a Night in Concordia. Ook bij deze editie hebben we weer twee zalen gevuld met verschillende dj's en live entertainment! Bestel je kaarten nu online op http://ohwhatanight.nl/?content=tickets
 • Vrijdag mocht ik de laatste bruiloft van september 2017 muzikaal verzorgen. De bruiloft van P&M vond plaats bij de Woeste Hoeve. Het was een gezellige bruiloft met een tevreden bruidspaar!

Kennismaken

Je hebt gekozen voor de volgende datum:

Een afspraak duurt tussen de 40 en 75 minuten. Deze afspraak zal plaats vinden in mijn studio in Zwolle.

Op deze datum zijn de volgende tijden nog beschikbaar.


Venster sluiten
Thuis kennismaken

Je hebt gekozen voor de volgende datum:

Een afspraak duurt tussen de 40 en 60 minuten. De afspraak zal bij je thuis plaats vinden. Deze afspraak kost € 25,00 en hiervoor zul je een factuur ontvangen. Deze zal via de email worden toegestuurd. Mocht de boeking bevestigd worden, dan zullen deze kosten verekend worden met de eindfactuur van het feest.

Op deze datum zijn de volgende tijden nog beschikbaar.

Venster sluiten