Leuke kiekjes gemaakt door DJ Diyo

 • Als dj mag je naar de mooiste plekjes van Nederland. Kasteel Daelenbroeck is er ook één die blijft hangen. Als je van de locatie hoort dat hier doorgaans Duitse bruiloften worden gevierd, dan is het niet gek dat mijn bruidspaar hier ook voor gekozen heeft. Met een gemengde groep Duitse en Nederlandse gasten was het een zeer geslaagde internationale bruiloft! Het kersverse paar heeft zelfs al een review achter gelaten: https://www.diyo.nl/referenties/bruiloft+dj+landgoed+kasteel+daelenbroeck+30+juni+2018.html

W&K hartelijk dank voor jullie vertrouwen en heel veel geluk samen!
 • Gelukkig hoef ik niet bij elke bruiloft een podium van dik één meter te beklimmen. Maar is weer gelukt bij Dieka. Daarna volgde er alleen maar ontspanning en een heerlijk feest! Missie geslaagd :-) M&L hartelijk dank voor jullie vertrouwen en heel veel geluk met z'n drieën!
 • De bruiloften die ik heb mogen draaien bij kasteel de Wijenburg zijn altijd een succes geweest. Zo ook de bruiloft van J&E anderhalve week geleden. En gezien de review (https://www.diyo.nl/referenties/bruiloft+dj+kasteel+wijenburg+28+juni+2018.html) vond het bruidspaar het ook een geweldige avond! J&E hartelijk dank voor jullie vertrouwen en heel veel geluk samen!
 • Nog niet eens op de helft, maar ik ben nu al vrij optimistisch over dit nieuwe project! Wordt vervolgd...
 • De 18e waren ze 25 jaar getrouwd en dat hebben ze uitbundig gevierd op 23 juni in de mooie zaal bij kasteel Vanenburg. Muzikaal gezien ging het alle kanten op en als je dan van 'opa' halverwege de avond een dikke duim krijgt, dan weet je dat het goed zit! A&R bedankt voor jullie vertrouwen en op naar de volgende 25! Graag tot dan ;-)
 • Je bruiloft vieren in een compleet vernieuwde locatie. Je moet het maar durven hoor, om een locatie te boeken waarvan je eigenlijk nog niet precies weet hoe het eruit komt te zien. Maar het is geslaagd. Zowel de verbouwing als het feest waren een succes! :-) W&J heel veel geluk samen en bedankt voor het vertrouwen!
 • Trouwen op maandag kan heel goed. En helemaal als je buiten kunt trouwen omdat de regenwolken net aan je voorbij gaan. J&J hadden wat dat betreft mooi geluk. In de avond is er lekker gedanst in ‘t Spijcker van Slot Doddendael. J&J heel veel geluk samen en bedankt voor het vertrouwen!
 • Het was even puzzelen door de geringe hoogte, maar toen het allemaal stond, paste het perfect! Begin van de avond een heerlijke sfeer met een borrel en een prachtig uitzicht over het water. Na het openingswoord lekker dansen en de hele avond een volle dansvloer. Kortom een zeer geslaagde avond! Bedankt D&A voor het vertrouwen en heel veel geluk samen!
 • De bruiloft van D&T bewees maar weer eens dat je met een klein gezelschap een heel leuk feest kunt hebben. Ik kreeg zelf te horen dat de bruidegom nog nooit zo vaak op een dansvloer was gespot. Dan heb ik mijn best weer gedaan ;-) D&T bedankt voor jullie vertrouwen en heel veel geluk samen!
 • Om er te komen moesten we 900 kilometer rijden, maar dan kom je uit op een prachtig landgoed in zuid Frankrijk. Een sprookjeshuwelijk moest er komen en dat hebben ze dan ook gekregen. Ik mocht hun bruiloftsweekend afsluiten met een tof feest. Wat een eer was het om hier bij te mogen zijn. Bedankt Q&R voor jullie vertrouwen en heel veel geluk samen! #qrwedding
 • Alle deuren en ramen stonden open, mijn grote fan stond op standje vliegtuig, maar het was niet koel te krijgen... Niet gek natuurlijk als je voor je neus zo'n 80 feestende gasten hebt staan die op en neer, en van links naar rechts aan het stuiteren zijn. Je hebt de Party en de Bartysquad, maar dit was de Bartysquad 2.0! Bedankt voor jullie vertrouwen B&S!
 • 7 juni was volgens mij één van de weinige zonnige dagen van juni tot nu toe. Het was goed warm en daarom was ik blij dat J&J een prachtige locatie aan het water hadden uitgezocht. Daardoor was het er goed uit te houden en kon er lekker gedanst worden. J&J bedankt voor jullie vertrouwen en heel veel geluk met z'n drieën!
 • Op 1 juni stond ik op de bruiloft van L&A. Zij waren toevallig ook op de bruiloft die ik een week eerder draaiden in Heerde. Dat vonden ze een goede repetitie. Daarom wist ik al wel dat deze bruiloft ook weer goed zou komen :-) L&A bedankt voor jullie vertrouwen!
 • M&R zullen ondertussen alweer terug zijn van hun huwelijksreis, maar dat weerhoudt mij niet om deze foto nog te plaatsen en ze te bedanken voor hun vertrouwen. M&R bedankt voor het het feest en het vertrouwen :-)
 • Na een avond rust gaan we vandaag weer verder waar we gebleven waren. Feesten! Vanmiddag richting Ewijk naar dit prachtige slot voor de bruiloft van J&J.
 • Een van mijn werkplekken van afgelopen week. Er zijn mindere plekjes... ;-)
 • 'Wordt het nu nooit saai, die bruiloften?' Deze vraag wordt mij elk jaar weer opnieuw gesteld. En nog steeds kan ik zeggen dat het niet verveeld. Straks komen Q&R langs om hun wensen voor de bruiloft volgende maand in Frankrijk te bespreken. Ik ben bevoorrecht om met ze mee te reizen naar deze prachtige locatie. Trouwen kan echt een sprookje zijn. En bruiloft dj zijn ook ;-) 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=38&v=0k9Zj_HojZE
 • Een toffe review en een leuke kaart per post! Dan weet je zeker dat het een leuk feest is geweest! Bedankt K&D, erg leuk om te ontvangen!
 • Vrijdag hebben A&M elkaar het ja-woord gegeven waarop het later op de avond tijd was voor een feest! A&M bedankt voor jullie vertrouwen en heel veel geluk samen!
 • Afgelopen donderdag gingen P&J trouwen in Drenthe bij de Havixhorst. Wat een mooie locatie om je bruiloft te vieren! Alle details voor een fantastisch feest waren aanwezig en dat werd het dan ook. P&J hartelijk dank voor jullie vertrouwen en heel veel geluk samen!
 • Anderhalve week geleden mocht ik de bruiloft van B&O verzorgen bij kasteel Henkenshage. Wat een prachtige locatie! Het was een internationale bruiloft met veel, voor mij, onbekende muziek. En dat maakt dit beroep extra leuk! B&O hartelijk dank voor jullie vertrouwen en heel veel geluk samen!
 • Morgen precies een week geleden. De bruiloft van M&A bij Landgoed het Rheins. Het was een intieme bruiloft in het restaurant van het landgoed dat de juiste sfeer had voor dit kleine gezelschap. En dat zorgde voor een hele leuke bruiloft! Bedankt M&A voor het vertrouwen en heel veel geluk samen!
 • Afgelopen zaterdag mocht ik samen met zangeres Dewi en saxofonist David de bruiloft van R&S verzorgen op landgoed Duin & Kruidberg. Na een super leuke en toffe openingsdans was de toon goed gezet en is er de hele avond gezellig gedanst! R&S bedankt voor jullie vertrouwen en een hele fijne huwelijksreis toegewenst. En natuurlijk heel veel geluk samen!
 • Vrijdag was het de trouwdag van D&K en wat hadden ze een prachtige dag uitgekozen. Voor het feest enigszins te warm maar dat mocht de pret niet drukken. Er is lekker gedanst en gefeest. D&K bedankt voor het vertrouwen en de inspirerende playlist! Heel veel geluk samen!
 • Best een goed idee om een groepsaccommodatie af te huren en daar een fantastisch feest te geven. Helemaal als deze locatie nog mooie herinneringen met zich mee brengt. Daarna lekker in een boomhut slapen :-) Mooi toch! R&M bedankt voor jullie vertrouwen en heel veel geluk samen!
 • Het weer was wel iets minder dan vandaag maar het feest was er niet minder om. Het was op de dansvloer al warm zat :-) 
J&R bedankt voor jullie vertrouwen en heel veel geluk samen!
 • Nog niet de geschikte dj gevonden voor jullie bruiloft? Dan nodig ik jullie 2e paasdag uit om kennis te maken. Ik weet zeker dat ik van jullie bruiloft een fantastisch feest kan maken. Benieuwd welke tijdstippen nog beschikbaar zijn? Kijk dan op https://www.diyo.nl/contact/kennismaken
 • Na het weekend bijna geen stem meer over na al die leuke gesprekken. Maar D&A komen straks langs om hun wensen te bespreken voor hun bruiloft later dit jaar. Kruidenthee dan maar ?
 • De stand staat er weer mooi bij al zeg ik het zelf. :-) ik ben er 17:00 uur. Komen jullie nog even langs?

Kennismaken

Je hebt gekozen voor de volgende datum:

Een afspraak duurt tussen de 40 en 75 minuten. Deze afspraak zal plaats vinden in mijn studio in Zwolle.

Op deze datum zijn de volgende tijden nog beschikbaar.


Venster sluiten
Thuis kennismaken

Je hebt gekozen voor de volgende datum:

Een afspraak duurt tussen de 40 en 60 minuten. De afspraak zal bij je thuis plaats vinden. Deze afspraak kost € 25,00 en hiervoor zul je een factuur ontvangen. Deze zal via de email worden toegestuurd. Mocht de boeking bevestigd worden, dan zullen deze kosten verekend worden met de eindfactuur van het feest.

Op deze datum zijn de volgende tijden nog beschikbaar.

Venster sluiten