Leuke kiekjes gemaakt door DJ Diyo

 • Hierbij nog een leuke foto van de begin setting van de bruiloft in Boode. K&L hebben naar mijn inziens een leuke bruiloft gehad waarbij er lekker veel is gedanst. K&L hartelijk dank voor jullie vertrouwen en heel veel geluk samen!
 • Vrijdag mocht ik mijn show opbouwen bij Kasteel Vanenburg voor de bruiloft van R&C in Putten. Nadat ze lekker in het kasteel zijn wezen eten mochten de voetjes van de vloer in Klein Vanenburg. Tussen de stukjes door hebben we er met z'n allen een leuk dansfeest van gemaakt! Bedankt R&C voor jullie vertrouwen en heel veel geluk samen!
 • Gezien de staat van de cd hoes was '95 een goed muzikaal jaar :-) Hoog tijd voor een nieuwe!
 • Het was een erg mooi feest met vanaf begin af aan een heerlijk volle dansvloer. En daar houden we van :-) Dit is wat het bruidspaar er zelf van vond:
 • Vanavond mag ik mijn show weer eens opstellen bij Hooge Vuursche. De laatste keer ging het dak eraf, kijken of we dat kunnen evenaren :-)
 • Altijd leuk om post te krijgen :-). Ik ben erbij!
 • Het was even wat sjouwwerk om alles naar boven te krijgen maar toen éénmaal alles stond was er geen houden meer aan :-) We gingen van links naar rechts en van boven naar beneden en weer andersom. Top feest waarvan de aftermovie binnenkort volgt.... J&S hartelijk dank voor jullie vertrouwen en heel veel geluk samen!
 • Ze moesten er twee en half jaar op wachten. Maar het wachten werd beloond met een heel tof feest waarbij er heerlijk is geswingd! Bedankt A&T voor het vertrouwen en heel veel geluk samen!
 • Meer dan 2 jaar geleden kozen ze al voor mij als hun bruiloft dj. Vandaag is het dan eindelijk zo ver!
 • Mijn zoon komt vandaag even helpen met de voorbereidingen voor dit weekend. Nu is het even tijd voor ontspanning en een mandarijntje.
 • Zelfs na 15 jaar kom ik op, voor mij, nieuwe feestlocaties. Ditmaal was het Moods & Roots in Kampen. Het was voor de bruiloft van W&P die ik samen met saxofonist Tim mocht verzorgen. Het was een avond waarbij ik veel visite kaartjes mocht weggeven... Bedankt W&P voor het vertrouwen en de mooie avond! Heel veel geluk samen.
 • Op dit moment genieten ze nog van hun 'honeymoon' maar ze waren zo blij met het feest dat ze al een vette review hebben achter gelaten! De videocamera staat nog vol met beeldmateriaal, ik denk dat er nog wel een leuke aftermovie volgt ;-) T&M bedankt voor het vertrouwen en het toffe feest! 

https://www.diyo.nl/referenties/bruiloft+dj+slot+assumburg+17+juni+2017.html
 • Het is alweer enige tijd geleden, maar op 16 juni zijn R&C getrouwd en ze vierden dat bij Boerderijherberg Lavandula. Ik kan mij niet heugen wanneer ik Extince voor het laatst heb gedraaid maar dit was een mooie gelegenheid. Dat is ook wat mijn vak zo mooi maakt, de afwisseling en de verstofte platen die weer tevoorschijn getoverd moeten worden :-) R&C bedankt voor de avond en heel veel geluk samen!
 • Zaterdag was het grootste feest in Nunspeet. R&M hadden alles tot in de puntjes doordacht en zorgde ook voor een leuke openingsdans waarbij het hele gezin betrokken werd. Toch erg leuk en fijn dat je na zo'n openingsdans als dj gelijk kunt doorpakken. R&M heel veel geluk samen en bedankt voor het vertrouwen!
 • Vrijdag was het grootste feest in Onder Ons in Dalfsen. N&A opende de avond met een fantastisch originele openingsdans. Mochten de opnames gelukt zijn dan volgt het bewijs later... Ik vond het in ieder geval erg tof! N&A bedankt voor jullie vertrouwen en heel veel geluk samen!
 • Weer thuis na een super leuk weekend! R&M bedankt voor de borrel, proost!
 • Zaterdag mocht ik de bruiloft van R&A muzikaal verzorgen in de bossen waar ik zowat ben opgegroeid, Laag Zuthem. Een erg toffe bruiloft met leuke gasten die ook bij 90 DB (en een beetje :-) er een tof feest van maakten. R&A hartelijk dank voor jullie vertrouwen!
 • Vrijdag was het groot feest voor D&M in Berg en Dal. Ze gaven elkaar het jaarwoord bij Holthurnsche Hof waar later in de avond het grote feest was. Mede door de warmte denk ik een langzame start maar daardoor was er later op de avond genoeg energie voor een spetterend einde! Bedankt D&M voor het vertrouwen en de mooie avond!
 • Vrijdag mocht ik voor het eerst draaien bij Hampshire resort Zuiddrenthe. Altijd spannend zo'n eerste keer ;-) Maar ik denk wel voor herhaling vatbaar want het was een erg tof feest! Want ondanks de warmte hebben we de hele avond een heerlijk gevulde dansvloer gehad. J&W bedankt voor het vertrouwen en heel veel geluk samen.
 • Donderdag mocht ik mijn weekend beginnen in de Eek. Het bruidspaar had mooie trossen ballonnen geregeld die ik mooi kon aanlichten met de floorspots. Hiermee krijg je een mooi geheel en gedurende de avond een heel leuk effect. J&D bedankt voor het vertrouwen en heel veel geluk samen!
 • Drie maal raden waar ik voor kom :-)
 • Omdat ik vorig weekend in België zat komt deze foto met enige vertraging. Op 26 mei mocht ik de bruiloft verzorgen van A&J in de Burght in Vollenhove. Het was een mooie warme avond waar eerst de 'golden oldies' het goed deden en later op de avond de hedendaagse top 40. We sloten de avond af met hardstyle en hardcore. Bedankt A&J voor het vertrouwen en de toffe avond!
 • Vrijdag mocht ik de toffe bruiloft van E&D muzikaal verzorgen bij de Zandstuve in Den Ham. Het was een mooi feest met een super leuke opening van twee kleine dames :-) E&D bedankt voor jullie vertrouwen!

Kennismaken

Je hebt gekozen voor de volgende datum:

Een afspraak duurt tussen de 40 en 75 minuten. Deze afspraak zal plaats vinden in mijn studio in Zwolle.

Op deze datum zijn de volgende tijden nog beschikbaar.


Venster sluiten
Thuis kennismaken

Je hebt gekozen voor de volgende datum:

Een afspraak duurt tussen de 40 en 60 minuten. De afspraak zal bij je thuis plaats vinden. Deze afspraak kost € 25,00 en hiervoor zul je een factuur ontvangen. Deze zal via de email worden toegestuurd. Mocht de boeking bevestigd worden, dan zullen deze kosten verekend worden met de eindfactuur van het feest.

Op deze datum zijn de volgende tijden nog beschikbaar.

Venster sluiten