Leuke kiekjes gemaakt door DJ Diyo

 • Na het weekend bijna geen stem meer over na al die leuke gesprekken. Maar D&A komen straks langs om hun wensen te bespreken voor hun bruiloft later dit jaar. Kruidenthee dan maar ?
 • De stand staat er weer mooi bij al zeg ik het zelf. :-) ik ben er 17:00 uur. Komen jullie nog even langs?
 • Trouwen in 2018 of 2019? Volgend weekend vind er een super tof event plaats in Amsterdam waar je alles kunt vinden voor je ultieme bruiloft. Ik mag voor dit event maar liefst 10 kaarten weg geven! Heb jij zin om met je partner, zus, (schoon)moeder of iemand anders langs te komen op 13 of 14 januari? Laat dan hieronder een bericht achter. Ken je iemand die gaat trouwen en dit event niet mag missen? Taggen is dan gewenst ;-)
 • Volgend weekend sta ik op de Hello Beautiful - Amsterdam Bridal Event. Ga jij dit jaar of volgend jaar trouwen? Dan is dit het event waar je bij moet zijn. Ik help graag mee aan een zorgeloze avond met fantastische dansmuziek voor jong en oud!
 • Na al het gefeest van de afgelopen maand is het 'normale' leven weer van start gegaan. Ik hoop dat jullie allen een mooie decembermaand hebben gehad en het nieuwe jaar goed zijn begonnen. Via deze weg wens ik jullie dan ook heel veel gezondheid en liefde toe voor dit jaar! Ik begon het jaar met een heel tof feest in de Oude Kerk in Zwolle Voor iedereen die daar was, bedankt voor de mooie nacht! 

fotocredit: https://www.facebook.com/PendingTitlePhotography/
 • Wil jij op pakjesavond iemand verassen met een Bruid & Bruidegom magazine? Laat dan hieronder een berichtje achter en wie weet kun jij volgende week iemand blij maken met de nieuwe editie van Bruid & Bruidegom!
 • Ikzelf heb ook geen seconde stil gestaan dus dit klopt wel aardig ;-) Bedankt T&C voor deze mooie review!
 • Kijk dat nou eens, dat is leuk! En lekker! :-) Bedankt voor deze toffe verassing Erik en Linda en wat een leuke foto!
 • Afgelopen zaterdag mocht ik het 12,5 jarig jubileum van Schildersbedrijf Gerben Westerman muzikaal verzorgen. Het duurde even voordat de dansschoenen aan waren, maar daarna was het een super leuk feest! Bedankt Gerben en Anita voor deze gezellige avond!
 • Vorige week was het groot feest bij de bruiloft van J&A bij kasteel Hooge Vuursche! Wat een heerlijk feest met de hele avond een volle dansvloer! Ook het bruidspaar gaf deze avond een dikke 10! Bedankt J&A voor jullie vertrouwen en heel veel geluk samen! 

https://www.diyo.nl/referenties/bruiloft+dj+kasteel+de+hooge+vuursche+11+november+2017.html
 • Een bruiloft met internationale gasten. Het is niet de eerste dit jaar en deze uitdaging is mij wel op het lijf geschreven. Wederom een super geslaagde bruiloft! Bedankt H&Z voor het vertrouwen en heel veel geluk samen!
 • Het is alweer drie weken geleden dat A&C elkaar het ja-woord geven! Wat gaat de tijd toch snel... Bedankt A&C voor het vertrouwen en heel veel geluk samen!
 • Meer dan twee jaar geleden op de bruidsbeurs in Utrecht heb ik N&S ontmoet. Meer dan twee jaar stond hun bruiloft in mijn agenda. Wat is het dan een eer om helemaal los te mogen gaan op het feest! N&S hartelijk dank voor het vertrouwen en heel veel geluk samen!
 • Afgelopen week vierden T&S hun bruiloft in Boerhaar bij Logtenberg. Ze wilden absoluut geen reggaeton en Spaanse (billenschud) muziek. Als dj is het altijd fijn om ook te weten wat er niet gedraaid moet gaan worden. Gelukkig hebben we nog genoeg andere muziek om de avond te vullen. Gezien de review was de bruiloft voor het bruidspaar ook geslaagd! T&S hartelijk dank voor het vertrouwen en heel veel geluk samen in jullie nieuwe woning!
 • Wat krijg je als een Afghaanse man en een Poolse vrouw gaan trouwen? Voor mij muzikaal gezien een hele toffe uitdaging! Met als gevolg een heel tof huwelijksfeest met heel veel energie! D&A hartelijk dank voor jullie vertrouwen en heel veel geluk samen!
 • In de regio Amersfoort kun je deze flyers nu overal tegenkomen! Over drie weken is het alweer zo ver. Weer een toffe editie van Oh, What a Night in Concordia. Ook bij deze editie hebben we weer twee zalen gevuld met verschillende dj's en live entertainment! Bestel je kaarten nu online op http://ohwhatanight.nl/?content=tickets
 • Vrijdag mocht ik de laatste bruiloft van september 2017 muzikaal verzorgen. De bruiloft van P&M vond plaats bij de Woeste Hoeve. Het was een gezellige bruiloft met een tevreden bruidspaar!
 • Zaterdag stond ik met saxofonist David te shinen op de bruiloft van E&L. Ze maakte een spetterende entree met een zeer leuke openingsdans. De toon was hierdoor gezet en daardoor konden we gelijk vol aan de bak! Leuke avond en muzikaal gezien ging het weer bijna alle kanten op. Leuk om te mogen doen. E&L hartelijk dank voor het vertrouwen en heel veel geluk samen!
 • M&M hebben afgelopen zaterdag gekozen voor een avondceremonie met alle avondgasten en aansluitend een tof feest. Voor dat feest mocht ik zorgen. En dat is volgens mij wel gelukt. Ook gezien de review :-) Vooral jaren '80 en de '90 gingen erg lekker! M&M bedankt en heel veel geluk samen!

https://www.diyo.nl/referenties/bruiloft+dj+klarenbeek+16+september+2017.html
 • De bruiloft van A&F afgelopen weekend was letterlijk één van de hoogte punten. Wat een mooi uitzicht :-) Erg toffe locatie om je bruiloft Groots te vieren. En dat deden A&F dan ook. Wat een heerlijk feest om te mogen verzorgen. A&F hartelijk dank en heel veel geluk samen!
 • Donderdag mocht ik het weekend aftrappen in Harderwijk op de bruiloft van W&M. Het was een mooie aftrap van een goed weekend. Het bewijst nogmaals dat je op donderdag ook prima kunt feesten :-) W&M hartelijk dank voor jullie vertrouwen en heel veel geluk samen!
 • Als allround dj kom je nog eens ergens... Ditmaal in Brabant bij een B&B waar je als bruidspaar kunt trouwen, eten, feesten en slapen! Ik mocht deze avond muzikaal omlijsten met saxofonist David! Tevens verzorgde ik de techniek rondom de same-day wedding film. Een leuk begin van een toffe bruiloft die langer duurde dan eerst was gepland. Brabant hé.... :-) N&A heel veel geluk samen!
 • Vrijdag was het feest in Beekbergen bij het Ei van Columbus. Daar vierden B&J de bruiloft waarvan ze hoopte dat er wel gedanst ging worden. Volgens mij is dat wel gelukt :-) De vloer is, op het stukje na, niet leeg geweest en dat leverde een perfecte avond op. B&J bedankt voor het vertrouwen en heel veel geluk samen!
 • Donderdag mocht ik de bruiloft van R&W muzikaal verzorgen in de Kaaihof in Genemuiden. De bruiloft bestond het eerste gedeelte uit een receptie en dat was na de opening wel te merken, want na de opening werd er volop gedanst en moesten de stoelen en de tafels aan de kant! De complimenten volgden de volgende ochtend al in de Whatsapp, erg leuk! R&W hartelijk dank voor jullie vertrouwen en heel veel geluk samen!
 • Op 1 september mocht ik de bruiloft van R&N verzorgen bij Logtenberg in Boerhaar. Een bruiloft met voor mij een speciaal tintje, omdat het bruidspaar hun trouwdag had afgestemd op mijn agenda. Dat is natuurlijk een hele eer! Het gevolg was een super toffe bruiloft om nooit meer te vergeten ;-) N&R nog heel veel plezier in Thailand en als jullie terug zijn, dan wachten de filmpjes van het Videogastenboek op jullie :-)
 • Op 26 augustus mocht ik de muziek verzorgen voor F&R op hun 25 jarig huwelijksfeest in Huissen. Gezien de fantastische feedback was het een geslaagd feest :-)
 • Vandaag precies twee weken geleden gaven A&M elkaar het ja-woord bij Landgoed te Werve. Een super leuke locatie met een perfecte feestzaal. Ik had de sfeer van de show aangepast aan de groene ballonnen. Zo paste het weer perfect bij elkaar! A&M hartelijk dank voor jullie vertrouwen en heel veel geluk samen!
 • Eind deze maand ben ik weer te vinden op de Love & Marriage bruidsbeurs in de Jaarbeurs te Utrecht. Hebben jullie trouwplannen en willen jullie leuke ideeën op doen? Kom dan gezellig langs!

Kennismaken

Je hebt gekozen voor de volgende datum:

Een afspraak duurt tussen de 40 en 75 minuten. Deze afspraak zal plaats vinden in mijn studio in Zwolle.

Op deze datum zijn de volgende tijden nog beschikbaar.


Venster sluiten
Thuis kennismaken

Je hebt gekozen voor de volgende datum:

Een afspraak duurt tussen de 40 en 60 minuten. De afspraak zal bij je thuis plaats vinden. Deze afspraak kost € 25,00 en hiervoor zul je een factuur ontvangen. Deze zal via de email worden toegestuurd. Mocht de boeking bevestigd worden, dan zullen deze kosten verekend worden met de eindfactuur van het feest.

Op deze datum zijn de volgende tijden nog beschikbaar.

Venster sluiten