Leuke kiekjes gemaakt door DJ Diyo

 • Meer dan twee jaar geleden op de bruidsbeurs in Utrecht heb ik N&S ontmoet. Meer dan twee jaar stond hun bruiloft in mijn agenda. Wat is het dan een eer om helemaal los te mogen gaan op het feest! N&S hartelijk dank voor het vertrouwen en heel veel geluk samen!
 • Afgelopen week vierden T&S hun bruiloft in Boerhaar bij Logtenberg. Ze wilden absoluut geen reggaeton en Spaanse (billenschud) muziek. Als dj is het altijd fijn om ook te weten wat er niet gedraaid moet gaan worden. Gelukkig hebben we nog genoeg andere muziek om de avond te vullen. Gezien de review was de bruiloft voor het bruidspaar ook geslaagd! T&S hartelijk dank voor het vertrouwen en heel veel geluk samen in jullie nieuwe woning!
 • Wat krijg je als een Afghaanse man en een Poolse vrouw gaan trouwen? Voor mij muzikaal gezien een hele toffe uitdaging! Met als gevolg een heel tof huwelijksfeest met heel veel energie! D&A hartelijk dank voor jullie vertrouwen en heel veel geluk samen!
 • In de regio Amersfoort kun je deze flyers nu overal tegenkomen! Over drie weken is het alweer zo ver. Weer een toffe editie van Oh, What a Night in Concordia. Ook bij deze editie hebben we weer twee zalen gevuld met verschillende dj's en live entertainment! Bestel je kaarten nu online op http://ohwhatanight.nl/?content=tickets
 • Vrijdag mocht ik de laatste bruiloft van september 2017 muzikaal verzorgen. De bruiloft van P&M vond plaats bij de Woeste Hoeve. Het was een gezellige bruiloft met een tevreden bruidspaar!
 • Zaterdag stond ik met saxofonist David te shinen op de bruiloft van E&L. Ze maakte een spetterende entree met een zeer leuke openingsdans. De toon was hierdoor gezet en daardoor konden we gelijk vol aan de bak! Leuke avond en muzikaal gezien ging het weer bijna alle kanten op. Leuk om te mogen doen. E&L hartelijk dank voor het vertrouwen en heel veel geluk samen!
 • M&M hebben afgelopen zaterdag gekozen voor een avondceremonie met alle avondgasten en aansluitend een tof feest. Voor dat feest mocht ik zorgen. En dat is volgens mij wel gelukt. Ook gezien de review :-) Vooral jaren '80 en de '90 gingen erg lekker! M&M bedankt en heel veel geluk samen!

https://www.diyo.nl/referenties/bruiloft+dj+klarenbeek+16+september+2017.html
 • Eind deze maand ben ik weer te vinden op de Love & Marriage bruidsbeurs in de Jaarbeurs te Utrecht. Hebben jullie trouwplannen en willen jullie leuke ideeën op doen? Kom dan gezellig langs!
 • Hierbij nog een leuke foto van de begin setting van de bruiloft in Boode. K&L hebben naar mijn inziens een leuke bruiloft gehad waarbij er lekker veel is gedanst. K&L hartelijk dank voor jullie vertrouwen en heel veel geluk samen!
 • Vrijdag mocht ik mijn show opbouwen bij Kasteel Vanenburg voor de bruiloft van R&C in Putten. Nadat ze lekker in het kasteel zijn wezen eten mochten de voetjes van de vloer in Klein Vanenburg. Tussen de stukjes door hebben we er met z'n allen een leuk dansfeest van gemaakt! Bedankt R&C voor jullie vertrouwen en heel veel geluk samen!
 • Gezien de staat van de cd hoes was '95 een goed muzikaal jaar :-) Hoog tijd voor een nieuwe!
 • Het was een erg mooi feest met vanaf begin af aan een heerlijk volle dansvloer. En daar houden we van :-) Dit is wat het bruidspaar er zelf van vond:
 • Vanavond mag ik mijn show weer eens opstellen bij Hooge Vuursche. De laatste keer ging het dak eraf, kijken of we dat kunnen evenaren :-)
 • Altijd leuk om post te krijgen :-). Ik ben erbij!
 • Het was even wat sjouwwerk om alles naar boven te krijgen maar toen éénmaal alles stond was er geen houden meer aan :-) We gingen van links naar rechts en van boven naar beneden en weer andersom. Top feest waarvan de aftermovie binnenkort volgt.... J&S hartelijk dank voor jullie vertrouwen en heel veel geluk samen!
 • Ze moesten er twee en half jaar op wachten. Maar het wachten werd beloond met een heel tof feest waarbij er heerlijk is geswingd! Bedankt A&T voor het vertrouwen en heel veel geluk samen!
 • Meer dan 2 jaar geleden kozen ze al voor mij als hun bruiloft dj. Vandaag is het dan eindelijk zo ver!
 • Mijn zoon komt vandaag even helpen met de voorbereidingen voor dit weekend. Nu is het even tijd voor ontspanning en een mandarijntje.
 • Zelfs na 15 jaar kom ik op, voor mij, nieuwe feestlocaties. Ditmaal was het Moods & Roots in Kampen. Het was voor de bruiloft van W&P die ik samen met saxofonist Tim mocht verzorgen. Het was een avond waarbij ik veel visite kaartjes mocht weggeven... Bedankt W&P voor het vertrouwen en de mooie avond! Heel veel geluk samen.
 • Op dit moment genieten ze nog van hun 'honeymoon' maar ze waren zo blij met het feest dat ze al een vette review hebben achter gelaten! De videocamera staat nog vol met beeldmateriaal, ik denk dat er nog wel een leuke aftermovie volgt ;-) T&M bedankt voor het vertrouwen en het toffe feest! 

https://www.diyo.nl/referenties/bruiloft+dj+slot+assumburg+17+juni+2017.html
 • Het is alweer enige tijd geleden, maar op 16 juni zijn R&C getrouwd en ze vierden dat bij Boerderijherberg Lavandula. Ik kan mij niet heugen wanneer ik Extince voor het laatst heb gedraaid maar dit was een mooie gelegenheid. Dat is ook wat mijn vak zo mooi maakt, de afwisseling en de verstofte platen die weer tevoorschijn getoverd moeten worden :-) R&C bedankt voor de avond en heel veel geluk samen!

Kennismaken

Je hebt gekozen voor de volgende datum:

Een afspraak duurt tussen de 40 en 75 minuten. Deze afspraak zal plaats vinden in mijn studio in Zwolle.

Op deze datum zijn de volgende tijden nog beschikbaar.


Venster sluiten
Thuis kennismaken

Je hebt gekozen voor de volgende datum:

Een afspraak duurt tussen de 40 en 60 minuten. De afspraak zal bij je thuis plaats vinden. Deze afspraak kost € 25,00 en hiervoor zul je een factuur ontvangen. Deze zal via de email worden toegestuurd. Mocht de boeking bevestigd worden, dan zullen deze kosten verekend worden met de eindfactuur van het feest.

Op deze datum zijn de volgende tijden nog beschikbaar.

Venster sluiten