Basic

Stijlvol is bij mij standaard
Al sinds 2012 maak ik gebruik van een dj-set dat is opgebouwd uit stijlvolle witte objecten. De booth kun je doormiddel van slimme led technologie helemaal personaliseren. Wist je dat ik dit als eerste dj in Nederland mogelijk maakte? Heb jij al nagedacht over een persoonlijke tekst? Je hoeft bij mij niet bang te zijn voor reclame op de dj booth. Ik zorg gegarandeerd voor een leuke vlotte avond waar nog lang over gesproken zal worden, dat is mijn visitekaartje!

All in the mix
Ik zal persoonlijk de muziek gaan draaien. Tijdens het draaien zal ik netjes in een zwart pak, met stropdas, de vooraf afgesproken muziek draaien. Gedurende de avond zorg ik voor een ontspannen en ongedwongen sfeer. 'Praatjes vullen geen gaatjes' en dat vindt ik ook! Ik hanteer dan ook alleen een microfoon als het echt noodzakelijk is. Ik hou mij vooral bezig met het draaien van de juiste muziek en zorg dat de voetjes van jong en oud, van de vloer zullen gaan. Een avond vol muziek dat in een vlot tempo aan elkaar wordt gemixt.

Unieke witte luxe show
Voor elk feest, groot en klein, heb ik een passende show met elk unieke eigenschappen. Alle shows zijn uniek en in opdracht van mij, voor jou ontwikkeld. Je hebt hierdoor echt iets bijzonders tijdens de feestavond. Heb jij ondertussen al nagedacht welke kleur de LED verlichting krijgt?

Basic drive-in show
De Basic show is een show voor de middelgrote feesten / feestlocaties. De dj-booth is bekleed met 578 luxe led lampjes die zorgen voor die sfeer die je zoekt voor tijdens de avond. Twee witte led zuilen met twee bewegende (witte) spots zorgen voor moderne lichtshow. Naast de verlichting in/bij de dj-set zorg ik standaard voor enkele floorspots in de feestzaal. Hierdoor wordt alles één mooi geheel!

Tot 5 uur non-stop muziek
DJ meubel met hoogglans witte afwerking met 578 luxe led lampjes
2 verlichte multi-led zuilen met 2 bewegende gekleurde gobo spots
8 floorspots om de zaal uit te lichten
1 grote fan voor verkoeling op de dansvloer
mits locatie akkoord, een hazer (rookmachine)
    Aanbevolen voor ongeveer 50- 125 personen
    Direct persoonlijk contact met de dj voor je feest
Je bepaald zelf een kleurenthema die helemaal past bij jullie stijl
Eigen inloggegevens voor MijnBruiloftDJ.nl
Referenties geven mij een 4.7 van de 5 gebaseerd op 717 reviews
995,00 all-inclusive *

Ik wil deze show boeken

* = Er wordt een toeslag berekend voor de Waddeneilanden, provincie Limburg, Zeeland en feestzalen op een etage/kelder zonder lift. Voor feestlocaties in een milieuzone en/of zero-emissiezone zullen de kosten voor vergunningen worden doorberekend.
Shows

Ik heb voor jou o.a. de volgende shows beschikbaar.

Kennismaken

Je hebt gekozen voor de volgende datum:

Een afspraak duurt tussen de 40 en 75 minuten. Deze afspraak zal plaats vinden in mijn studio in Zwolle.

Op deze datum zijn de volgende tijden nog beschikbaar.


Venster sluiten
Thuis kennismaken

Je hebt gekozen voor de volgende datum:

Een afspraak duurt tussen de 40 en 60 minuten. De afspraak zal bij je thuis plaats vinden. Deze afspraak kost € 25,00 en hiervoor zul je een factuur ontvangen. Deze zal via de email worden toegestuurd. Mocht de boeking bevestigd worden, dan zullen deze kosten verekend worden met de eindfactuur van het feest.

Op deze datum zijn de volgende tijden nog beschikbaar.

Venster sluiten